Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: «Ενωτική πρωτοβουλία» από Βάσω Παπανδρέου


«Ενωτική πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και να αποφευχθεί ταυτόχρονα ο κίνδυνος διάλυσης του κόμματος», φέρεται να έχει αναλάβει ήδη η Βάσω Παπανδρέου, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποφύγει να πάρει οποιαδήποτε δημόσια θέση στο θέμα της «επόμενης μέρας».
Ενωτική πρωτοβουλία για το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει η Βάσω Παπανδρέου. Συναντήσεις με στελέχη του κόμματοςΩστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «το Βήμα», ενόψει του κρίσιμου για πολλούς Πολιτικού Συμβουλίου και εν συνεχεία, το Σαββατοκύριακο, του Εθνικού Συμβουλίου, η κυρία Παπανδρέου μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ φέρονται να έχουν αναλάβει μία πρωτοβουλία για να βρεθεί λύση στο θέμα της αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, η κυρία Παπανδρέου φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ήδη μια σειρά από συναντήσεις με επιφανή στελέχη του κόμματος, όπως οι κ.κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου, Κ. Σκανδαλίδης, Π. Ευθυμίου (με τον τελευταίο συνομιλεί σχεδόν επί καθημερινής βάσεως) με στόχο, να διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος: «Να βρεθεί τώρα μία λύση για την ενότητα για να μην διαλυθεί το μαγαζί», φέρεται ότι είπε στους συνομιλητές της, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιεί τις προτιμήσεις της, σε ό,τι έχει να κάνει με τους υποψηφίους.
Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες, η κα Παπανδρέου μοιάζει να είναι ενοχλημένη από το γεγονός ότι η λίστα με τους υποψήφιους δεν έχει κλείσει ακόμη. Ειδικότερα κατά το τελευταίο διάστημα, εκτός από τους κ.κ. Βενιζέλο, Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη, ανοιχτό άφησαν το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι και η Λούκα Κατσέλη, αλλά και ο Χάρης Καστανίδης (για τον οποίο λέγεται ότι θα είναι υποψήφιος μόνο σε περίπτωση που δεν θα είναι ο κ. Γ. Παπανδρέου).

περισσότερα στο eklogika.gr