Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Παναγιώτης Κουρουμπλής: το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή διαβίωση δεν μπορεί να υποταχθεί σε καμία συγκυριακή σκοπιμότητα

Σήμερα ημέρα Τρίτη 17/01,  ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Ενωτικής Κίνησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, συμμετείχε στην  Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Αθηνών.
 Ο κ. βουλευτής σε δηλώσεις του σε ελληνικά και διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία
(
Reuters, Al Jazeera)  τόνισε την ανάγκη συμμετοχής όλων των Ελλήνων σε ειρηνικές συλλογικές  διαμαρτυρίες. Ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει μήνυμα στην ελληνική και ευρωπαϊκή εξουσία,  ότι το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή διαβίωση δεν μπορεί να υποταχθεί σε καμία συγκυριακή σκοπιμότητα. Η κυβέρνηση επιχειρεί με ψευδή  διλήμματα όπως ευρώ ή δραχμή να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία και να επιβάλει καθεστώς μηδενικής αντίστασης απέναντι στα επώδυνα μέτρα που έλαβε και για αυτά που επιχειρεί να λάβει.
Ο ελληνικός λαός με τη δύναμη της αισιοδοξίας της συλλογικής του βούλησης οφείλει να στείλει μήνυμα στην ελληνική και ευρωπαϊκή εξουσία, τραπεζική και μη, ότι στο βωμό της προστασίας της αξιοπρέπειάς του και της αξιοπρέπειας των παιδιών του, δεν θα αποδειχθεί ούτε υπήκοος ούτε υπάκουος.