Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Θρύλος, ένα παραμύθι...μια ιστορία! Δείτε το βίντεο της παρουσίασης

Η τρισένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού έγινε παραμύθι για τους μικρούς φίλους τηςκορυφαίας ελληνικής ομάδας και παροπυσιάζεται αυτή την ώρα σε ειδική εκδήλωση στο «Pure Red».
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το σήμερα το μεσημέρι στο «Pure Red» η παρουσίαση του βιβλίου...«ΘΡΥΛΟΣ, ένα παραμύθι, μία ιστορία». Ένα βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά σε μορφή παιδικού παραμυθιού.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Μητρόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος, ο τιμ μάνατζερ του πόλο ανδρών Άκης Λογοθέτης, ο αρχιπροπονητής του στίβου του Ολυμπιακού Τάκης Βεντίκος. Και οι αθλήτριες του πόλο του Θρύλου Βάσω Μαυρέλου και Γεωργία Γαρατζιώτη.

Παράλληλα, στην εκδήλωση ήταν ακόμα ο προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Τέλης Σωτήρχος, ο έφορος της νταμπλούχου ανδρικής ομάδας βόλεϊ Λευτέρης Χρυσοφάκης και το μέλος του Ερασιτέχνη Γιάννης Πολυκανδριώτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως έσοδα από την πώληση του βιβλίου, θα αξιοποιηθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτε΄χνη Ολυμπαικού και των τμημάτων του, πουν πρωταγωνιστούν σ' όλα ατ επίπεδα!

Ο δ' αντιπρόεδρος της Π[ΑΕ Γιάννης Μώραλης αναφορικά με την παρουσίαση του συγκεκριμένου εγχειριδίου τόνισε:
«Είμαστε μία οικογένεια όλος ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για μία πραγματικά καλή προσπάθεια και όλοι οι πατεράδες πρέπει να πάρουν στα παιδιά τους αυτό το βιβλίο για να μάθουν από μικρή ηλικία την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα».

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης,από την πλευρά του επεσήμανε: «Ξέρουμε το πάθος των μικρών για τον Ολυμπιακό και αυτό το βιβλίο για δώρο για τα Χριστούγεννα είναι ό,τι καλύτερο», ενώ ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Παληός, συμπλήρωσε: «Όπως όλοι βλέπετε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν κρατάει μόνο την αξιοπιστία του, αλλά είναι και παντού πρώτος και εκεί θέλουμε να διατηρηθούμε».


tromaktiko