Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2011 . Κεντρική Εκδήλωση στην Πλατεία Καπνικαρέας



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνουμε την καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» προκειμένου να στηρίξουμε άπορες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το έργο των Γιατρών του Κόσμου, του Συλλόγου το Χαμόγελο του Παιδιού και της Praksis.

            Στα πλαίσια της δράσης δημιουργήσαμε έπειτα από δωρεές στις 14 Δεκεμβρίου σε κεντρικά σημεία 15 πόλεων όλης της χώρας, Κοινωνικά Παντοπωλεία με στόχο τη συγκέντρωση αγαθών. Η συμμετοχή και η διάθεση προσφοράς του κόσμου ήταν πέρα από κάθε αναμενόμενο, καθώς μέχρι σήμερα μοιράστηκαν περισσότερα από 7.500 τεμάχια (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια) ενώ έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 14,500 τεμάχια.

            Αύριο Τρίτη 20/12 από τις 11.00 π.μ. στην Πλατεία Καπνικαρέας (πεζόδρομος Ερμού), η προσπάθεια κορυφώνεται και για το λόγο αυτό καλούμε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν τις προσφορές τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά, τα οποία θα παραδοθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτές.

            Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στη 1.00 μ.μ.

            Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της δράσης είναι διαθέσιμες από την ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε για αυτό το σκοπό www.xmassmiles.gr , όπου υπάρχουν και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα αγαθά που συγκεντρώνουμε.


Από το Γραφείο Τύπου