Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Πάνος Μπεθάνης: Ας ξαναγραψουμε ιστορια με παραλλογα ονειρα..Καλη χρονια παιδια, ερχονται καλυτερες μερες....για την "Μπάρτσα"



Αγαπητοι φιλοι, μια δυσκολη χρονια φτανει στο στελος της. Μια χρονια που μας στεναχωρησε, μας φτωχευσε, μας σοκαρε. Για την Κορινθο ηταν μια χρονια ακομα πιο καταραμενη γιατι συνδυαστηκε με νομικα προβληματα και υποβιβασμο. Εμεις οι νεοι το βρισκουμε δυσκολο αν οχι αδυνατο να χωνεψουμε οτι η κληρονομια μας ειναι μια καμμενη γη.

Λοιπον οτι αρχισαμε θα το τελειωσου...με, το 2012 ειναι καιρος να τα αλλαξουμε ολα. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι βρωμικο, μας το βρωμισανε, η Ελλαδα δεν ειναι αφραγκη μας την πτωχευσανε. Δεν φταιμε εμεις για την καταντια τους. Σας υποσχομαι οτι οσο ειναι στο χερι μας και με τη δυνατοτητα προβολης που μας δινει η ομαδα, τη χρονια που ερχεται θα χρησιμοποοησουμε το ποδοσφαιρο για να ξαναφερουμε τα ονειρα και την ελπιδα στη ζωη των νεων. Οτι και να γινει, τουλαχιστον το δικο μας ποδοσφαιρο θα απαλλαγει για παντα απο μεσηλικες και ηλικιωμενους "συμβουλους" και "σωτηρες" και θα αρχισει να διοικειται απο εμας και μονο εμας.

Υπαρχει στοχος, υπαρχει πλανο, υπαρχει διαθεση, ελατε μαζι γιατι το ταξιδι αναμενεται δυσκολο αλλα ωραιο. Ας ξαναγραψουμε ιστορια με παραλλογα ονειρα, τα ειδαμε και τα λογικα που μας εφεραν. Καλη χρονια παιδια, ερχονται καλυτερες μερες.

Πανος Μπεθάνης