Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ολυμπιακός αύριο κόντρα στον Παναιτωλικό

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει αύριο Σάββατο, η αυλαία της 12ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη φιλοδώρησε με έξι τέρματα την Δόξα Δράμας στο «Γ. Καραϊσκάκης», υποδέχεται στις 19:30 , τον Παναιτωλικό, αναζητώντας την 4η εντός έδρας νίκη στο  πρωτάθλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δίνει μεγάλη έμφαση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως θα πρέπει οι παίκτες του να είναι δυνατοί κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.  «Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα την οποία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες. Ξέρουμε πως είναι ένας σύλλογος πολύ οργανωμένος. Θα έρθει στην έδρα μας και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Είναι μία ομάδα που τα πηγαίνει καλά στη διάρκεια ενός αγώνας. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί». Ξέρουμε πως αυτή την στιγμή δεν έχουμε άλλο περιθώριο για να χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση. Ξέρουμε πως είναι πολύ ωραίο να παίξουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Όμως το σημαντικό για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι».
Νωρίτερα στις 16:30, ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο Ηράκλειο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 17:15 , ο Ατρόμητος Αθηνών αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο Περιστέρι.
Το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή στις 19:30 , στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης. Εκεί ο Αρης υποδέχεται τον χωρίς φιλάθλους του, Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν στόχο τη διατήρηση του αήττητου για 10ο σερί ματς.
Στο ΟΑΚΑ, η δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ, αγωνίζεται απέναντι στην Κέρκυρα στις 15:00, ενώ την ίδια ώρα στη Δράμα η Δόξα αγωνίζεται με την Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη επί της Τότεναμ στην Αγγλία, φιλοξενείται στα Ιωάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ στις 17:15 , ενώ την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο .

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
Σάββατο 3/12
16:30 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
17:15 Ατρόμητος Αθηνών-Εργοτέλης
19:30 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός

Κυριακή 4/1215:00 Δόξα Δράμας-Ξάνθη
15:00 ΑΕΚ-Κέρκυρα
17:15 Λεβαδειακός-Πανιώνιος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
19:30 Αρης-Παναθηναϊκός