Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χρήστο, καλή επιτυχία !


Image
O Χρήστος Γούλας νέο εκλεγμένο μέλος
του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας.



Ο Χρήστος Γούλας, πρώην Γενικός Γραμματέας του τοπικού γραφείου Ξυλοκάστρου της ΟΝΝΕΔ είναι από την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ένα από τα νέα πρόσωπα του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Η δυναμική του συνδυασμού “Έργο και Προοπτική” με επικεφαλής τον Βασίλη Νανόπουλο, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση του Χρήστου, τον οδήγησαν να είναι ένας από τους 14 που θα απαρτίζουν την ομάδα συνεργατών του κου Νανόπουλου στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τα επόμενα έτη, σε συνεργασία με αξιόλογους ανθρώπους που εκλέχτηκαν αλλά και όσους δεν εκλέχτηκαν και έδωσαν έναν ωραίο αγώνα.
Άλλωστε, όπως είπε και ο κος Νανόπουλος στην κεντρική του ομιλία στο εργατικόκέντρο Κορίνθου: “Η προσφορά είναι ανεξάρτητη της εκλογής”.

Η ΟΝΝΕΔ Κορινθίας συγχαίρει το Χρήστο, καθώς και όλους τους συνυποψηφίους του και τους εύχεται καλή και δημιουργική θητεία. Η εμπειρία, η γνώση, η εργατικότητα και η ηθική που διακρίνουν τον κο Νανόπουλο και ο δυναμισμός των ανθρώπων που τον περιστοιχίζουν δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια θητεία αντάξια της προηγούμενης.

Χρήστο καλή επιτυχία !!!

                                                        Λίγα λόγια για το Χρήστο

Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1978 στην Αθήνα.Τελείωσε το γενικό λύκειο Ξυλοκάστρου και στη συνέχεια σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στο κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ στην Αθήνα. Είναι ασφαλιστικός σύμβουλος από το 1996, το 2000 ανοίγει γραφείο μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας στο Ξυλόκαστρο από το οποίο αποχωρεί το 2005 και το 2007 ανοίγει δικό του γραφείο πωλήσεων και
συνεργάζεται με τις ασφαλιστικές εταιρείες METLIFE, ALICO και Ευρωπαϊκή Πίστη.
Ταυτόχρονα αρχίζει να δραστηριοποιείται και ως σύμβουλος αστικών μεσιτικών συμβάσεων. Το 2011 ξεκινάει συνεργασία με την Delta & Delta Energy για την πώληση οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και την ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων σε όλη την Πελοπόννησο. Μένει μόνιμα στο Ξυλόκαστρο.

onned-korinthias.gr