Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Σάββας Θεοδωρίδης: Φέτος θα γίνουν πονηρά πράγματα στη διαιτησία.

Δηλώσεις για την επιστροφή του στη θέση του γενικού αρχηγού έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης στον «NovaΣπορ FΜ 94,6». Είπε συγκεκριμένα:
«Ήταν ξαφνική απόφαση του κυρίου Μαρινάκη. Με πήρε ένα τηλέφωνο το βράδυ της Κυριακής και τελείωσαν όλα. Ήταν μία κουβέντα από Ολυμπιακό σε Ολυμπιακό. Όπως εγώ έχω γίνει Ολυμπιακός από τον πατέρα μου, έτσι κι εκείνος έχει γίνει Ολυμπιακός από τον πατέρα του. Συναντηθήκαμε και χθες και ανέλαβα τα καθήκοντά μου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός και τίποτε άλλο. Πήγα σαν απλός στρατιώτης να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Θα βρίσκομαι και στον πάγκο, θα είμαι και εκπρόσωπος στην ΕΠΟ. Γυρίζω σε όλα όσα έκανα και στην προηγούμενη παρουσία μου στην ομάδα».

Για το θέμα της διαιτησίας τόνισε: «Είχα πει πως φέτος θα γίνουν τα πιο πονηρά πράγματα που έχουν γίνει ποτέ στη διαιτησία. Είναι δυνατό ένας παίκτης σαν τον Μιραλάς, αυτός ο αέρινος επιθετικός που δεν μπορούν να τον σταματήσουν οι αντίπαλοι, σε εννέα αγωνιστικές να έχει πάρει έξι κάρτες; Έχει διαμαρτυρηθεί 1-2 φορές, αλλά μόλις ακουμπήσει αντίπαλο, παίρνει κάρτα. Η UEFA αναφέρει πως πρέπει να απαγορεύονται τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και όλο τέτοια βλέπουμε σε βάρος του. Και στο ματς με τον Παναθηναϊκό από το ξεκίνημα έκανε ένα τέτοιο ο Σπυρόπουλος. Ο Ολυμπιακός παίζει το πιο στρωτό ποδόσφαιρο, έχει τη μεγαλύτερη κατοχή κι έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες από όλες τις ομάδες. Πώς είναι δυνατό αυτό;
Δεν είμαι από τα παιδάκια που μασάω τα λόγια μου. Με ενδιαφέρει να είναι οι διαιτησίες 50-50. Τους κανονισμούς τους γνωρίζω πολύ καλά. Τα πονηρά σφυρίγματα τα ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά. Είναι αυτά που φαίνεται ότι δεν αδικούν, αλλά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη και θα μιλάμε με στοιχεία. Ο Ολυμπιακός είναι πεντακάθαρος. Θα μιλάμε με αποδείξεις. Θα μπω μπροστά και δεν θα πειράξει κανένας τον Ολυμπιακό σε κανένα θέμα. Από εδώ και μπρος θέλουμε ησυχία και ηρεμία
».

Σχετικά με τη βοήθεια που σκοπεύει να δώσει στους τερματοφύλακες της ομάδας, σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και τον Κοστάντσο και τον Μέγιερι και τον Δασκαλάκη. Πιστεύω πως μπορώ να τους προσφέρω πολλά πράγματα. Ο τερματοφύλακας είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης κι αν κάνει λάθος, γράφει το κοντέρ. Θα προσπαθήσω πολύ γι' αυτά τα παιδιά. Η θέση του τερματοφύλακα, ειδικά στον Ολυμπιακό, είναι ηλεκτρική καρέκλα».
Τέλος, για τους λόγους που είχε φύγει από τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Όταν ήρθε ο Ζίκο, είχα τσακωθεί γιατί εγώ ήθελα τον Βαλβέρδε. Έψαχναν ευκαιρία τότε για να φύγω από τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο είναι φίλος μου».
e-typos.com