Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Aλλος αέρας στην "Μπάρτσα" που παίζει αύριο στο Πόρο

 Ιδανικό είναι το ξεκίνημα της Κορίνθου στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο κόσμος δείχνει σιγά-σιγά να αγκαλιάζει την ομάδα αλλά όπως είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πάρις Σπυρόπουλος στην ιστοσελίδα sfendona.gr:
"Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε τον κόσμο στην συνέχεια. Αναφορικά με τη νίκη επί της Κύμης αλλά και την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ ο Σπυρόπουλος υπογράμμισε: Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και κρατάμε την ουσία. Σίγουρα ο κόσμος θέλει γκολ και θέαμα αλλά εκείνο που μετράει είναι οι βαθμοί αλλά και η άμυνά μας καθώς δεν έχουμε δεχθεί γκολ. Πάμε καλά μέχρι τώρα. Η διοίκηση είναι κοντά μας όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι αλλά και σε οργανωτικό."
Στο μεταξύ , στον Πόρο θα είναι στραμμένα τα βλέμματα αύριο στον 7ο  όμιλο. Οι νησιώτες που είναι αήττητοι φιλοξενούν την επίσης αήττητη Κόρινθο σε εξ αναβολής ματς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 με τους φιλοξενούμενους να βλέπουν κορυφή. Εάν κερδίσουν θα είναι μόνοι πρώτοι ενώ με ισοπαλία θα πιάσουν στην πρώτη θέση την Ένωση Ερμιονίδας

Στον  Πόρο ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Κόρινθο. Η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου μάλιστα προχώρησε σε πληρωμές και οι παίκτες θα πάνε με γεμάτες τσέπες στον αυριανό αγώνα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Κιοσσές, Παπαπέσιος είναι αμφίβολοι και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή εάν τελικά θα παίξουν ή όχι.
Τώρα στο θέμα προπονητή , οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη Παναγιώτου (είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο της Κορίνθου) και το αν αυτές μπορούν να συνδυαστούν με τις ώρες προπόνησης της ομάδας αποτελούν επί του παρόντος το... σκόπελο που πρέπει να ξεπεραστεί ώστε να ευοδωθεί η πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.Πάντως στον Πόρο θα κοιτάξουν το θέμα μετά την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Κόρινθο



ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ
Στην Ένωση Ερμιονίδας με αγωνία περιμένουν τον αυριανό αγώνα στο Πόρο για να ξέρουν εάν θα παραμείνουν στην κορυφή. Βέβαια άπαντες έχουν στο μυαλό τους στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Η ομάδα του Κρανιδίου έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και θέλει φυσικά να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Συναγερμός έχει σημάνει και στις τάξεις των φιλάθλων που αναμένεται σε έναν ακόμη αγώνα να δώσουν βροντερό παρών.

 Παραιτήθηκε ο Τασιόπουλος από την Χαλκίδα
Ο Τάσος Τασιόπουλος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης της Χαλκίδας.Ο ικανός τεχνικός αποφάσισε μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Πανναυπλιακό (δεύτερη συνεχόμενη, αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας με το ίδιο σκορ από την Κόρινθο) να υποβάλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, οι διοικούντες την οποία αναμενόταν να την κάνουν αποδεκτή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο... τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν και δύο πιθανά ονόματα διαδόχων του, των Αντώνη Αυλωνίτη και Νίκου Παντέλη.  Δεν αποκλείεται, πάντως, οι «νερατζούρι» να πάνε στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τα Ασπρα Σπίτια με προσωρινό τεχνικό δίδυμο τους Γιώργο Αντωνίου και Παναγιώτη Σκόνδρα.