Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Πρεμίέρα με ανατροπή ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου . 3 - 2 την Κύμη

Ως πρεμιέρα των γηπεδούχων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρώτη αγωνιστική του 7ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Μεγάλος νικητής ήταν ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο οποίος με ανατροπή κατάφερε να επιβληθεί με 3-2 της ΑΟ Κύμης.Το ματς μπορεί να ήταν αγχωτικό για τους γηπεδούχους αφού βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την νίκη με την οποία ξεκίνησαν με το δεξί της υποχρεώσεις τους. Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 12' ο Γουδέλης κατάφερε να αιφνιδιάσει κάνοντας το 0 - 1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ισοφάρισαν την αναμέτρηση στο 47' σε 1 - 1 με τον Μυργιώτης. Στο 63’ όμως ο Γεωργουδάκης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1 - 2. Τελικά, ο Παππάς στο 65’ έφερε το ματς ξανά στα ίσα και ο Κουσκουνάς στο 87’ διαμόρφωσε το 3-2. Δύο λεπτά νωρίτερα (85’) οι γηπεδούχοι είδαν τον Μπαλλή να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Παπαϊωάννου, Μπαλλής, Βλάσσης (82' Τσαούσης), Παππάς, Κορδαλής (46' Πανακούλιας), Ξύδης, Ιατρόπουλος (46' Τσουμάνης), Κουσκουνάς, Κριαράς, Μυργιώτης.
 ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ντουρέκας, Κόκος, Αναστασίου, Γεραντώνης (44' λ.τρ. Καραμπίνης), Γεωργουδάκης, Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας, Γουδέλης, Γκάτσης (80' Τσάγκος), Μπλασιώτης (84' Σαββίδης). Read more:
Με το… δεξί ξεκίνησε και η Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα κόντρα στον Πανναυπλιακό, καθώς επικράτησε με 1-0.
Με το ίδιο αποτέλεσμα επιβλήθηκε ο Μανδραϊκός της Δάφνης Ερυθρών, ενώ η Ένωση Ερμιονίδας νίκησε με 2-1 την ΑΟ Λουκισιών. Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Παναργειακού με την ΑΟ Χαλκίδα.
Τέλος δεν διεξαχθεί την Κυριακή (6/11) η αναμέτρηση της Κορίνθου με τον Πόρο , για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
 Η ΕΠΟ εισηγήθηκε την αναβολή του αγώνα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν η Κόρινθος υποβιβάστηκε πως ΠΑΕ ή ΤΑΠ, γεγονός που επηρεάζει τα χρέη που «κουβαλάει» η ομάδα. Ο πρόεδρος, Πάνος Μπεθάνης, με δήλωσή του σε ιστοσελίδα των φιλάθλων της «Μπάρτσα».
«Η αναβολή έγινε από την ΕΠΟ και αφορά το ζήτημα του αν έπεσε η ομάδα ως ΠΑΕ ή ως ΤΑΠ. Σαν καινούργιος ιδιοκτήτης ζητάω να οριστεί ότι έπεσε σαν ΠΑΕ και το ζήτημα θα εκδικαστεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας. Οι λόγοι είναι η προστασία της ιδιοκτησίας και η διαγραφή χρεών από προηγούμενες διοικήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπεθάνης.

Αποτελέσματα
(1η αγωνιστική)
ΑΕ Ερμιονίδας  -Λουκίσια                                       2 - 1
Άσπρα Σπίτια  - Πανναυπλιακός Ηρακλής               1 - 0
Θήβα  - Ασπρόπυργος                                              3 - 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Κύμη                              3 - 2
Α.Ο. Μανδραϊκός  - Δάφνη Ερυθρών                      1 - 0
Παναργειακός - Χαλκίδα                                          2 - 2
Πόρος - Kόρινθος                                              ανεβλήθηκε



Η βαθμολογία
( Σε ένα αγώνα)
Α.Ο. Μανδραϊκός                     1 1-0 3
ΑΕ Ερμιονίδας                         1 2-1 3
Άσπρα Σπίτια                           1 1-0 3
Ατρόμητος Χιλιομοδίου          1 3-2 3
Θήβα                                        1 3-0 3
Παναργειακός                          1 2-2 1
Χαλκίδα                                   1 2-2 0
Ασπρόπυργος                          1 0-3 0
Δάφνη Ερυθρών                      1 0-1 0
Κύμη                                       1 2-3 0
Λουκίσια                                 1 1-2 0
Πανναυπλιακός Ηρακλής        1 0-1 0
ΠΑΣ Κόρινθος                        0 0-0 0
Πόρος                                      0 0-0 0

Της ισοπαλίας στον 6ο ΄0μιλο


Μόνο ο Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει τη νίκη για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου, επικρατώντας 1-0 της Θύελλας Πατρών. Ισόπαλα τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια.
Έναν μεγάλο κερδισμένο είχε η πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται μόνος του ο Παναιγιάλειος που ήταν η μοναδική ομάδα που επικράτησε, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας Πατρών με 1-0.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή, με τις ισοπαλίες να… πρωταγωνιστούν. Ο ΑΟ Εικοσιμίας παραχώρησε την ισοπαλία με 1-1 στις Βρασιές στο παιχνίδι που έγινε νωρίς.
Χωρίς τέρματα τελείωσαν οι αναμετρήσεις Ατρόμητος Λάππα – Τριταϊϊκός, Ολυμπιακός Γυθείου – Αχαϊκή και Τσιλιβή – Εράνη Φιλιατρών. Στα άλλα παιχνίδια ο Αστέρας Αμαλιάδας αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στο Πανόπουλο, με τον Διαγόρα Βραχνέικων να μένει στο 2-2 με τον Πάμισο Μεσσήνης.