Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη γιούχα σε Μπεγλίτη και Μαγκριώτη - Κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας που τα ''άκουσε'' και από τον μητροπολίτη Άνθιμο [VIDEO]

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι δύο υπουργοί έφτασαν στον Άγιο Δημήτριο για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης. Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης ξέσπασε σε άγριες γιούχες εναντίον τους, ενώ αστυνομικοί και στρατιωτικοί τους προστάτευαν.
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω, άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει ''κλέφτες''. Οι υπουργοί συνοδεύονταν από στρατονόμους, την ώρα που οι αστυνομικοί συγκρατούσαν τον κόσμο...
Μάλιστα ένας από τους συγκεντρωμένους, όταν είχε μπροστά τους δύο υπουργούς τους είπε... το αμίμητο: ''Καλά, δεν ντρέπεστε; Έρχεστε και κουρεμένοι''; Λίγο αργότερα ακόμη ένας αγανακτισμένος επιτέθηκε φραστικά στον κ. Μαγκριώτη: ''Σε ψηφίσαμε και είσαι ανίκανος. Να φύγεις κλέφτη'' του είπε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τα "άκουσε" και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο ο οποίος ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης ενώ από άμβωνος εκτίμησε πως "φτάσαμε εδώ και από δικά μας λάθη αλλά και από λάθη των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών" και δήλωσε ότι "δεν θέλουμε άλλα αφεντικά στην πατρίδια μας".

Νέες ακόμη εντονότερες αποδοκιμασίες κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας κατά την αποχώρησή του από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να τον πλησιάσουν αλλά δεν τους το επέτρεψαν οι αστυνομικοί.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών Γ.Δημαράς τόλμησε να κάνει δηλώσεις καθώς λόγω του τεταμένου κλίματος κανείς άλλος από τους πολιτικούς δεν ήθελε να σταθεί μπροστά στα μικρόφωνα

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Κώστας Γκιουλέκας, δεν μπήκαν στην εκκλησία από την κύρια είσοδο. Το ίδιο έκαναν και κατά την έξοδό τους!!!
Στο μεταξύ ο ένας μετά τον άλλον υπουργό ακυρώνουν την παρουσία τους στις παρελάσεις της 28η Οκτωβρίου καθώς φοβούνται την οργή του κόσμου.
Δείτε τo video...