Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«Συναγερμός» για κακόβουλο λογισμικό! Τι πρέπει να προσέξετε


«Συναγερμός» για κακόβουλο λογισμικό! Τι πρέπει να προσέξετε

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση – σε διεθνές επίπεδο – μιας νέας έκδοσης κακόβουλου λυτρισμικού λογισμικού «Ransomware–Cryptoware» υπό την ονομασία «JNEC», που παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον, αφενός ως προς τη μέθοδο παραπλάνησης των υποψήφιων θυμάτων και αφετέρου ως προς τον τρόπο λήψης του κλειδιού αποκρυπτογράφησης.
Το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό JNEC εκμεταλλεύεται κενό ασφάλειας

Yποψήφιος με την Ανανεωτική Συνεργασία ο Γιάννης Πανουτσόπουλος

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57362455_2242309092689079_577950719408078848_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=b584c95995eaf05499ff0d46e38e16a0&oe=5D459EF0
Μία ακόμη υποψηφιότητα ανακοινώθηκε  από τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ  Δ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάση Τσίωτο
"Yποψήφιος με την Ανανεωτική Συνεργασία ο Γιάννης Πανουτσόπουλος.
"Με χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας τον Γιάννη Πανουτσόπουλο ιδιωτικό υπάλληλο στους τομείς μαζικής εστίασης, τουρισμού και πώλησης οίνου, πιστοποιημένο εθελοντή στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών και με μακρόχρονη δράση στον αθλητικό τομέα του Δήμου μας.
Αποτελεί τιμή για εμάς το γεγονός ότι μοιράζεται τον κοινό στόχο του συνδυασμού για έναν δήμο ο οποίος θα ιεραρχεί με σοβαρότητα τις ανάγκες του, θα σχεδιάζει υπεύθυνα και θα εκτελεί αποφασιστικά τα αναγκαία έργα για την ανάπτυξή του, θα διεκδικεί με επιτυχία όσα του αναλογούν και θα αναδείξει δραστήρια και οργανωμένα την δυναμική της περιοχής μας.
Τον καλωσορίζουμε στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού για έναν δήμο ζωντανό με κοινωνικό πρόσωπο, εξωστρεφή και παραγωγικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, για έναν δήμο με μέλλον και προοπτική."

Ανανεωτική Συνεργασία Τσιώτος Βλάσης

Με πρωτοβουλία Πέτρου Τατούλη εργασίες αποκατάστασης σε οκτώ σημαντικούς Ιερούς Ναούς της Αργολίδας


 https://www.romfea.gr/images/article-images/2016/05/romfea/florina/DALAMANARA1.jpg
Πλήθος προγραμματικών συμβάσεων για έργα αναστήλωσης και αποκατάστασης σημαντικών Ιερών Ναών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας εγκρίθηκαν στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ¨AKRATA B.C. vs ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ>

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57233921_2216785735105293_5384746330314768384_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=e8a097bc52b3f71cad0380217649a0cf&oe=5D759167
Ένας δύσκολος αγώνας την Κυριακή με την ΔΕΥΤΕΡΗ σε κατάταξη ομάδα της Γ ΕθΝΙΚΗΣ ,τον ΙΩΝΙΚΟ Ν.Φ!!
Στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ μας AKRATA BC !
ΠΡΟΣΟΧΗ :
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ !–
Μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ο αγώνας ΑΟ Ακράτας – Ιωνικός ΑΣ Ν.Φ., για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) της 21/04/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 15.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας.
Στις 3μμ θα διεξαχθεί ο αγώνας ,ούτως ώστε να προλάβουμε όλοι οι φίλαθλοι να ενισχύσουμε και την ομάδα ποδοσφαίρου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ που δίνει και αυτή κρίσιμο αγώνα μπαράζ στις 5μμ!!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ,ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ,ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Η εκ Κιάτου δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου υποψήφια με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΪΑ στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

 
Υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Αθήνας θα είναι η δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου, όπως ανακοίνωσε η Πειραιώς μετά από συνάντηση που είχε με τον προεδρό του κόματοσ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Έμη Ζησιοπούλου - Λιβανίου , κατάγεται από το Κιάτο, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.
Από το 2014 είναι επικεφαλής των ειδικών εκδόσεων στην ιστοσελίδα Huffpost.gr. Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων.
Τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, τον πρώτο ειδησεογραφικό ιστότοπο της χώρας στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο. Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης.
Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Υποψήφιοι με την Ένωση Κεντρώων οι Γ. Ρωμανιάς και Κ. Σόμμερ

https://www.eklogika.gr/uploads/files-2/Enosi_Kentroon/Enosi_Kentroon1.jpg

Τις δύο υποψηφιότητες ανακοίνωσε το κόμμα μετά από συναντήσεις των δύο με το Β. Λεβέντη

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Ρωμανιά στις επικείμενες ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων.
Ο κ. Ρωμανιάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή όπου και συμφώνησαν σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα.
Στο μεταξύ, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος επίσης συναντήθηκε με τον κ. Λεβέντη στη Βουλή.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Σε ποιους Δήμους και ποιες Κοινότητες θα ψηφίσουν οριστικά οι πολίτες στις εκλογές του Μαΐου


Δόθηκε στη δημοσιότητα και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως, η οριστική λίστα με τους πρωτοβάθμιους (Δήμους) και τους δευτεροβάθμιους (Περιφέρειες) Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αυτοί συγκροτήθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.
 Εκτός της οριστικής διαίρεσης των δήμων Σάμου, Κεφαλλονιάς, Λέσβου, Σερβίων – Βελβεντού και Κέρκυρας, που επισημοποιείται, η εγκύκλιος προβλέπει και τη μετονομασία του Δήμου Αλιάρτου σε Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων,  τη μετονομασία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος σε Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καθώς και τη διαφοροποίηση του ονόματος σε πλήθος άλλων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων. Εκτός αυτών, η εγκύκλιος προβλέπει και τη διαίρεση σε δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Πατρέων, Καλλιθέας Νομού Αττικής και του Δήμου Ηρακλείου Νομού Ηρακλείου.
Διαβάστε την εγκύκλιο αναλυτικά εδώ.
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

6+1 λόγοι που η ενσωμάτωση της ΣΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος είναι καταστροφική για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Τρίπολη:

http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/field/image/foitikikes_ekloges_2015_5_5_0_1_3_0_0.jpg
Δελτίο Τύπου Καθηγητών Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (18/4/19)



6+1 λόγοι που η ενσωμάτωση της ΣΤΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος είναι καταστροφική για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Τρίπολη:

1. Στην υπάρχουσα κατάσταση, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου απαρτίζεται από 9 τμήματα, το ΤΕΙ Πελοποννήσου από 6 και το κομμάτι του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που κλείνει τον κύκλο της τριαδικής συγχώνευσης από 4. Μήπως αντί για μια κίνηση ανάπτυξης των εκπαιδευτικών δομών της Περιφέρειας μέσω της συνέργειας μόνο με το ΤΕΙ Πελοποννήσου, μιλάμε πλέον για μια απορρόφηση Πανεπιστημίου από ΤΕΙ και ακαδημαϊκή φτωχοποίηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου; 

 2. Θα προκληθεί οικονομική αιμορραγία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Με σφραγίδα Πέτρου Τατούλη τρία έργα για βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αργολίδα


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgUHlY7PMDkqt2t1OeiHSC2AkzWjoxWwZbotLSu0rncGNP0ZNH1uXUs_iXGePKy9CazaYzBzalB1_WbwKIuWWdhBi_ni_Lzxkm2TvEz_6u_eYUHfogqq37MB0moqSiE_jGediWqF4PS8E/s640/GHPEDO-PODOSFAIROY.png
Το «πράσινο φως» πήραν τρεις προγραμματικές συμβάσεις που θα βελτιώσουν αθλητικές εγκαταστάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας κατά τη διάρκεια του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη.
Συγκεκριμένα πρόκειται για προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν στα έργα «Βελτίωση αγωνιστικής επιφάνειας γηπέδων ποδοσφαίρου Μυκηνών και Μαλανδρενίου»,
«Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού
  χλοοτάπητα σε γήπεδα του Δήμου Άργους- Μυκηνών (Νέο Ηραίο και Μπόρσα)» και «Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αρχαίας Επιδαύρου».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgLbrF-JCQok_XIWALCUiMEZn1twwi3r_VoAqweKYOpHa0UAkHzKXkiSznCyQwQzqn-8wz1yk3dy4aSQgsaFoG-dsuBVDOZcvnNo3H3ekEgV1CpYk4J63C_rubcCzYhXQDFZJfQNZfRrE/s400/eirinodikio+kor+orizontes.jpg
Γράφει ο Γρηγόρης Κλαδούχος
https://i0.wp.com/ekorinthos.gr/wp-content/uploads/2018/09/images.jpg?fit=299%2C168&ssl=1Ένα σώου δημοκρατικοφάνειας. Ακριβώς αυτό ήταν το πέρασμα του Δημάρχου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης από το Δερβένι. Πρόσχημα; Η συζήτηση περί αξιοποίησης του Ειρηνοδικείου που περιήλθε στον Δήμο. Αλλά στην συζήτηση και την αγωνία των Ευρωστίνιων για την αξιοποίηση του εμβληματικού κτιρίου πολλοί από τους υποψηφίους «πούλησαν» κι αυτοί αγωνία. 
                                         Η ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ανταρσία στο Μωριά: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ




ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
                                                               
Ζούμε σε δίσεκτους καιρούς.

Από τη μια
Η κυβέρνηση μας λέει ότι «επιστρέφουμε στην κανονικότητα της μεταμνημονιακής εποχής», ότι «έρχεται η ανάπτυξη».  Η αντιπολίτευση μας καλεί να διαλέξουμε άλλο «αξιόπιστο» διαχειριστή αυτής της «κανονικότητας». Η υφιστάμενη περιφερειακή αρχή του κ Τατούλη  αλλά και οι επίδοξοι διεκδικητές κκ Νίκας, Δέδες, Μπουντρούκας, υπόσχονται «ανάπτυξη», «επενδύσεις»,  «υγιή επιχειρηματικότητα» αποδεχόμενοι τον «Κλεισθένη» που καταργεί κάθε έννοια αυτοτέλειας και