Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

NEA ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΄06

 
"ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06
- ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ"

Η διοίκηση της Κορίνθου 2006, οφείλει να ενημερώσει τους Κορίνθιους φιλάθλους για περιστατικά και γεγονότα που στοχεύουν ευθέως στην δημιουργία κλίματος διαχωρισμού , μίσους και διάσπασης, της πόλης και των φιλάθλων.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης, κλήθηκε τις

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ


Κυριαρχία της τουρκικής προπαγάνδας και σήμερα στα φιλόξενα ελληνικά μέσα, μία μέρα πριν από την επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Ρέξ Τίλερσον στη γείτονα και σύμμαχο Τουρκία. Για κάθε κίνηση του τουρκικού στρατού  μας "βομβαρδίζουν" με εντυπωσιακές φωτογραφίες και τίτλους,  παράλληλα με προσπάθειες δυσφήμισης της στρατιωτικής μας

Απάντηση του Υπ.Δικαιοσύνης σε eρώτηση του Χρ.Δήμα για τις φυλακές στον Αγ.Ιωάννη Κορινθίας

 
 











Δελτίο Τύπου
15.02.2018
Απάντηση στην Ερώτηση του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα για τις φυλακές του Αγίου Ιωάννη, έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δήμας ζήτησε στις 13 Νοεμβρίου 2017 να ενημερωθεί για το αν η ανέργερση νέων φυλακών στην περιοχή της Κορινθίας παραμένει στα σχέδια του Υπουργείου, καθώς και διευκρινήσεις για τον τρόπο χρηματοδότησης του έργου. 
Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης, που κοινοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, «το έργο (των φυλακών του Αγ.Ιωάννη) μπορεί να χαρακτηριστεί

Γ. Μανιάτης: «Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει νέο κόμβο για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης» (Athens Energy Forum 2018, 15.2.2018)



Στις προοπτικές της χώρας να αποτελέσει ένα νέο κόμβο για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και ταυτόχρονα να προσελκύσει στρατηγικές ενεργειακές επενδύσεις που θα διαμορφώσουν ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, αναφέρθηκε ο καθ. Γιάννης Μανιάτης κατά την ομιλία του στο Athens Energy Forum, το οποίο διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Ξενοδοχείο Hilton.
Ο Γ. Μανιάτης τόνισε ότι οι αναγκαίες ενεργειακές επενδύσεις στη χώρα είναι πάνω

Η εμμονή Αποστόλου θίγει την Μεσσηνία


Γράφει η Αντωνία Μπούζα
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, 
Εντεταλμένη Σύμβουλος  
Στο αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική των υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα και χωρίς διερεύνηση των επιπτώσεων στην οικονομία του τόπου μας, έκανε αναφορά για επέκταση του ονόματος "Ελιά Καλαμάτας" σε όλη την Ελλάδα, κάτι που θέτει σε κίνδυνο το ΠΟΠ "Καλαμάτα" της ποικιλίας ελιάς Καλαμών και είναι κατοχυρωμένο μόνο για τις ελιές που

Τα «άμεσα» αποτελέσματα της επίσκεψης Ερντογάν

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Όταν στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου επισκέφθηκε την Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, η κυβέρνηση μας είχε γανώσει το κεφάλι, προκειμένου να επιδείξει τις φοβερές και τρομερές διπλωματικές της ικανότητες.
Το τι είχαμε ακούσει δεν λέγεται!
Περί σημαντικής επίσκεψης, της πρώτης Τούρκου προέδρου μετά από 65 χρόνια, περί επίσκεψης με… άμεσα αποτελέσματα, περί ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών!
Ακόμη ηχούν στα αυτά μας οι δηλώσεις του υπουργού

Σπογγοειδής μυκητίαση. Δερματικό λέμφωμα Τ-κυττάρων, μια σπάνια μορφή κακοήθειας non-Hodgkin λεμφώματος

ττου Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.,
Ο πλέον κοινός τύπος των κατά το πλείστον χαμηλής κακοήθειας δερματικών Τ-λεμφωμάτων είναι η σπογγοειδής μυκητίαση (mycosis fungoides, MF). Η MF εισβάλλει συνήθως με επίπεδες ερυθηματoλεπιδώδεις κηλίδες ή πλάκες, που τυπικά εντοπίζονται στις ηλιοπροστατευμένες

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Ανοίγουμε δρόμους για τη χώρα με την Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου»



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέλη της οποίας είναι ο περιφερειάρχης, οι θεματικοί και χωρικοί αντιπεριφερειάρχες και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  
«Ανοίγουμε δρόμους για τη χώρα με τη σύσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου της πρώτης Περιφερειακής Ενεργειακής Κοινότητας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της σύστασής της, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018.
«Το καταστατικό της Ενεργειακής Κοινότητας της Πελοποννήσου είναι το πρώτο στη χώρα και θα αποτελέσει το πρότυπο για όλες τις υπόλοιπες που θα συσταθούν μετά» δήλωσε ακόμα ο κ. Τατούλης και ανέφερε ότι η Περιφέρεια

Ανακοίνωση καταληκτικής ημερομηνίας ελέγχου Πόθεν Έσχες

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3Α του ν. 3213/2003, κατά τη συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου 2018, αποφάσισε ότι η καταληκτική ημερομηνία για περάτωση του ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων έτους 2016 (χρήση 2015) είναι η  23η Φεβρουαρίου 2018.
Μετά την ημερομηνία αυτή οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης που δεν έχουν τακτοποιηθεί θα εισαχθούν στην Επιτροπή ως ελλιπείς ή ανακριβείς. 

Απόδοση ποσοστού από τα εισιτήρια των αρχαιολογικών χώρων ως ανταποδοτικό έσοδο των Δήμων



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgppz34Tir_VrVRNWTt8vkn-uXn09xYjLPPuGLnyelTWg49gMWeWYfBhUZhwxD2rC4maPQnpY9bv-Ma95cK6pB5TW2gfUt1j59cET9O8hgtxQjlg47qzJhUSenFZIEP3iDO8xbaAOQlvR4/s1600/1.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        
Ερώτηση με θέμα την απόδοση ποσοστού από τα εισιτήρια των αρχαιολογικών χώρων ως ανταποδοτικό έσοδο των Δήμων κατέθεσαν 51 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη και στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Κονιόρδου.
Σύμφωνα με το αιτιολογικό της ερώτησης η οποία συνυπογράφεται και από τους τρεις βουλευτές της Κορινθίας (Μ. Θελερίτη, Γ. Τσόγκα και Γ. Ψυχογιό), η

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Στη διεθνή εμπορική έκθεση Fruit Logistica 2018 η Περιφέρεια Πελοποννήσου


 Εμφάνιση IMG_1697.jpg
Στη διεθνή εμπορική έκθεση Fruit Logistica 2018, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου, στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Πελοποννησιακές επιχειρήσεις, κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προώθησαν τα αγροτικά μας προϊόντα και σύναψαν επιχειρηματικές συμφωνίες με επαγγελματίες τροφίμων από ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 16/02

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ - Επίσκεψη αντιπροσωπείας φορέων του Δήμου στα κεντρικά της Τράπεζα Πειραιώς στην Αθήνα

http://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/story/2017/03/08/70973/main/trapeza-peiraiws.jpg

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Νιάρρο, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Βλάσιο Τσιώτο, την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δερβενίου κα Βούλα Διαμαντοπούλου και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ευρωστίνης π. Ιωάννη Γιαννακά, επισκέφθηκε την Τράπεζα Πειραιώς και συγκεκριμένα τον Ανώτερο Γενικό Διευθυντή και υπεύθυνο του Τομέα Λιανικής Τραπεζικής, Δικτύου Καταστημάτων και Καταθέσεων στην Ελλάδα κ. Βασίλειο Κουτεντάκη, για το μείζον θέμα της αναστολής της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δερβένι.

ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ



Αν δεν επρόκειτο για εθνικό θέμα, τα όρια της γελοιότητας έχει φθάσει η προσπάθεια των εχθρών που βρίσκονται ανάμεσά μας και καθορίζουν του τιτλους της ενημέρωσής μας να μας πείσουν ότι η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα. Αφού τέλειωσε ο «πόλεμος» της Ακτοφυλακής επιστράτευσαν συμβούλους και παρατρεχάμενους της συμμάχου χώρας στα φιλόξενα τηλεοπτικά κανάλια μας και ιστοτόπους για να μας πείσουν ότι το εννοούν. Η

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Η νέα εποχή στον τουρισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει φτάσει»



https://www.kalamatajournal.gr/media/k2/items/cache/e64cd38a68a6781e20e92bb370a81109_XL.jpgΑναφερόμενη στη δημοσιοποίηση του προγραμματισμού των πτήσεων του αεροδρομίου της Καλαμάτας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, δήλωσε:
«Είναι απόλυτη η ικανοποίησή μας γιατί πλέον αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το 2011 ώστε το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να καταταγεί στα πρώτα τρία αεροδρόμια της χώρας σε αφίξεις και σε ρυθμό ανάπτυξης.

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Κύριε Πατσαρίνο πιαστήκατε αδιάβαστος»



https://www.kalamatajournal.gr/media/k2/items/cache/e64cd38a68a6781e20e92bb370a81109_XL.jpg
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σχετικά με την Περιφερειακή Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

Εγκρίθηκαν από το ΠεΣυ Πελοποννήσου εισηγήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη για την Π. Ε. Κορινθίας.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEV7Q2AT3Jmh3MgyGMG1BXQfGirVFNLE9TH7FAX0_0IIO2C5mILdSMgafZEKKq4pLduqn9wUiecPeNe3ZbjGJuQ6bkfRBSqGemW_d-uLVUDmXgWwHQ3DQVXWLzh_NK2MFwPwUBgxdBjsBM/s1600/pinaka3.png

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά την χθεσινή 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εγκρίθηκαν για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας τα εξής θέματα:
Α. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σικυωνίων, για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων» στις τοπικές Κοινότητες Κρυονερίου, Διμηνιού, Μικρού Βάλτου, Μεσινού και Καστανιάς προϋπολογισμού 270.000,00€.
Β. Έγκριση χορήγησης άδειας υπαίθριου εμπορίου για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.
Γ. Έγκριση μετατροπής της σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Μερικής Απασχόλησης, σε πλήρη απασχόληση υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου.
Δ. Έγκριση Καθορισμού Λατομικών Περιοχών στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο με αιτιολογημένη γνώμη, σύμφωνα με την νέα νομοθεσία, δια του Περιφερειάρχη, υποβάλλει σχετική εισήγηση στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος για τον καθορισμό Λατομικών περιοχών. Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκδίδει σχετική εγκριτική απόφαση. Μετά τη διαδικασία αυτή συνιστάται επιτροπή Καθορισμού Λατομικών Περιοχών.
Κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, εν’ όψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας προέταξε για συζήτηση τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.
Ενδεικτικά αναφέρθηκε στο ζήτημα της ΑΟΖ (Οικόπεδο νότια της Πελοποννήσου), των «σκουπιδιών» και του επικείμενου ΣΔΙΤ, το Φράγμα Ασωπού σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της Λίμνης Στυμφαλίας και της Λίμνης Δόξας, καθώς και την ενεργοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Τουρισμού για τον Ιατρικό Τουρισμό με πιλοτικές επιλεγμένες Περιφερειακές Ενότητες την Κορινθία και την Αχαϊα.
Συζητήθηκαν βεβαίως και άλλα επιμέρους ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Η Εκτελεστική Επιτροπή κατέληξε με τον Περιφερειάρχη στην στρατηγική και τους άξονες εν’ όψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας



Ο Δικηγόρος Παναγιώτης Αδρικόπουλος από το Κατω Διμηνιό, νέος Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0gy2fG3BqOKU9UgQb_lkrJKphR8xntFcWOG5eKiRCIRkxv9EzeSfVmXfC4S9vxOUzOaBQzK-w2nQDnFf2s9iPHziKjJNealzQQnLdPyN0XecPKUzbGdYLLdvNzTHybrSp8ZMZt4KqvAK2/s400/IMG_20180206_2016261.jpg
Στις 13 Φεβρουαρίου 2018 συνήλθε στην έδρα του κοινωφελούς σωματείου Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το νεορισθέν Διοικητικό Συμβούλιο δυνάμει της υπ’ αριθ. 440/2018 απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Διενεργήθηκαν εκλογές και ανεδείχθησαν: Πρόεδρος ο Αλέξης Αλεξανδρής, Πρέσβης ε.τ., Γενικός Γραμματέας ο Παναγιώτης Σ. Ανδρικόπουλος, Δικηγόρος, Αντιπρόεδροι κατά σειρά Μαρία-Ντανιέλλα Μαρούδα, Επίκουρη Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου, Σεραφείμ Σεφεριάδης, Επίτιμος Πρόεδρος Εφετών και Χριστίνα Χαρατσάρη-Βαληνάκη, Δικηγόρος -Εθελόντρια Σαμαρείτισσα Ε.Ε.Σ., κ.α.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε, πέραν των οριζομένων στην ανωτέρω απόφαση, να επαναφέρει την κανονικότητα στη λειτουργία του Οργανισμού και να αποκαταστήσει το κύρος του Ε.Ε.Σ. προς την ελληνική κοινωνία και τη διεθνή κοινότητα.
==========

O νέος Γεν. Γραμματέας του Ε.Ε.Ε. , Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, , είναι από το Κάτω Διμηνιό Κορινθίας, σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο

Μεγάλη απώλεια για τα ελληνικά γράμματα ο θάνατος του καθηγητή Γιάννη Τσιώλη.


Απεβίωσε ο ομότιμος καθηγητής συγκριτικής λογοτεχνίας των Πανεπιστημίων Αθηνών και Νέας Υόρκης, Γιάννης Τσιώλης.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Τσιώλης

Ο Γιάννης Τσιώλης γεννήθηκε στην Πελοπόννησο, στο Λεβίδι Μαντινείας. Σπούδασε φιλοσοφία στο Hunter College των ΗΠΑ και έκανε το διδακτορικό του

Όλα τα ρεκόρ στο Europa League – Κάποια με… «άρωμα Ελλάδας»!

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/Europa-League-1000.jpg
Δέκα πέντε αγώνες είναι προγραμματισμένοι απόψε στο Europa League, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος της φάσης των «32» που άρχισε την Τρίτη με την συνάντηση του Ερυθρού Αστέρα με την ΤΣ.Σ.ΚΑ  Μόσχας (0-0) στο Βελιγράδι.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στην πρώτη φάση νοκ άουτ, μετά τους ομίλους της διοργάνωσης.
Αυτά είναι τα ρεκόρ που χαρακτηρίζουν το Europa League, κάποια και με ελληνικό ενδιαφέρον:

Γιατί η ΝΔ θέλει μία και όχι δέκα κάλπες στην ψηφοφορία της προανακριτικής για τη Novartis

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/nea-dimokratia-grafeia-1000.jpg

Τη διαφωνία της με τις δέκα κάλπες στην ψηφοφορία για τη NOVARTIS αναμένεται να διατυπώσει η Νέα Δημοκρατία στην επικείμενη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, που θα αποφασίσει σήμερα τη διαδικασία της συζήτησης και ψηφοφορίας επί της προτάσεως σύστασης ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση. Η θέση της ΝΔ είναι μία κάλπη στην ψηφοφορία.
Ανώτατη κομματική πηγή ανέφερε πως «είναι ξεκάθαρη η αντίθεση της ΝΔ να στηθούν δέκα κάλπες αντί μίας, δεδομένου ότι δεν αποδίδονται κατηγορίες ανά πρόσωπο και ζητείται απλώς η διερεύνηση της υπόθεσης». Η ίδια ανώτατη

Μήνυση Σαμαρά κατά Τσίπρα για τη Novartis

Δημοσιοποιήθηκε η μηνυτήρια αναφορά του Αντώνη Σαμαρά  που κατέθεσε κατά των Αλέξη Τσίπρα, Δημ. Παπαγγελόπουλου (αναπληρωτή Υπ. Δικαιοσύνης), Ελένης Τουλουπάκη (Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς), Χρήστου Nτζούρα (Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), Στυλιανού Μανώλη (Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών), και κατά των δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες υπό την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος

Ναύπλιο… γιοκ! Εξαφάνισαν την πόλη από τις πινακίδες!



Το Ναύπλιο αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς καλοκαίρι και χειμώνα, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό κάποιοι δεν το υπολόγισαν και έτσι το... εξαφάνισαν από τις πινακίδες της εθνικής οδού! Ο οδηγός που θέλει να κατευθυνθεί στο Ναύπλιο θα πρέπει είτε να γνωρίζει τη γεωγραφία της Ελλάδας, είτε να έχει συμβουλευτεί καλά κάποιον χάρτη. Αυτό, καθώς επί της εθνικής οδού το Ναύπλιο δεν υπάρχει πουθενά. Οι οδηγοί πληροφορούνται για το Άργος, για την Τρίπολη, την Αθήνα, την Κόρινθο ή την Πάτρα, αλλά αν θέλουν να πάνε στο Ναύπλιο θα πρέπει να γνωρίζουν τι… προηγείται.