Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Επικίνδυνες έξοδοι για Κόρινθο 2006 στο Κιάτο και ΑΟ Λουτράκι στο Δερβένι, Ντέρμπι στο Ξυλόκαστρο.


Αποτέλεσμα εικόνας για Πελοπας - Κορινθος 2006
Με την άκρως ενδιαφέρουσα 11η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα (15:00) του Σαββάτου 8/12/18, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Μία αγωνιστική όπου περιλαμβάνει αγώνες ντέρμπι από τους  οποία θα κριθούν πολλά αν η Κόρινθος 2006 από τώρα κατακτά ή όχι το πρωτάθλημα. Αν τόσο ο ΑΟ Λουτρακίου λιγότερο και ο Πέλοπας Κιάτου περισσότερο χάσουν την όποια ελπίδα έχουν για  την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι στο Κιάτο ανάμεσα στον Πέλοπα και στην πρωτοπόρο Κόρινθο 2006. Η Κόρινθος θέλει να σημειώσει το 10Χ10, για να μη κινδυνεύσει , αργότερα να χάσει το τίτλο , κάτι που τις «στέρησαν» τις 2 προηγούμενες χρονιές. Από την άλλη μεριά ο Πέλοπας θέλει την νίκη καθώς δεν έχει περιθώρια να χάσει και χάσει την επαφή του με την κορυφή.
Δοκιμασία περιμένει και τον ΑΟ Λουτρακίου που αγωνίζεται στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου που θα παλέψει για τη νίκη , ώστε στο τέλος να αποφύγει τις όποιες «κακοτοπιές».
Στις έδρες τους αγωνίζονται ο ΑΟ Ζευγολατιού  και ο Τενεάτης  Αθικίων απέναντι σε Αγίους Θεοδώρους και Παννεμεατικό αντίστοιχα. Στο Ξυλόκαστρο θα γίνει το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Oι δύο συντοπίτισσες ομάδες αναζητούν την νίκη που θα τους φέρει στην πρώτη πεντάδα..
Στο ΔΑΚ Κορίνθου αγωνίζεται για δεύτερη σερί φορά ο Άγιος Γεωργιος και θα επιδιώξει να επιστρέψει στη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Κλένια. Δύσκολη έξοδο στο Πετρί κόντρα στην τοπική Θύελλα πραγματοποιεί ή Ελλάδα Βέλου, που βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας , ενώ  την ίδια ώρα στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός θα αναμετρηθεί με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου με σκοπό να αποφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
11η Αγωνιστική



ΑΟ Zευγολατιού
-
Αγ. Θεόδωροι


Θύελλα Πετρίου
-
Ελλάς Βέλου


Αγ. Γεώργιος
-
ΠΑΣ Κλένια


Τενεάτης Αθικίων
-
Παννεμεατικός


Αστέρας Δερβενίου
-
ΑΟ Λουτράκι


Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου


Πέλοπας Κιάτου
-
Α.Σ. Κόρινθος 2006


Πανκαμαριακός
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου