Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδας: Θύελλα… ήταν ο Ηρακλής! Εύκολη «αποστολή» στη Νάξο

Κύπελλο Ελλάδας: Θύελλα… ήταν ο Ηρακλής! Εύκολη «αποστολή» στη Νάξο | Newsit.gr
Ο Ηρακλής νίκησε με 3-0 στη Νάξο τη Θύελλα Καμαρίου και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Να θυμίσουμε πως στον ίδιο όμιλο βρίσκονται και οι Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι, οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 2-1 στο Περιστέρι.

ΟΗ ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στο ματς έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς να φτάσει γρήγορα σε κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Με το πέρας των λεπτών όμως οι Θεσσαλονικείς έγιναν πιο δραστήριοι και στο 19′ το πλασέ του Κλέιτον έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις άουτ.
Η πρώτη φορά που απείλησε η Θύελλα Καμαρίου απείλησε την εστία του Βοσνιάδη ήρθε στο 26′. Ο Ερρίκος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μαντούσης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
Η ομάδα της Σαντορίνης ανέβασε… στροφές στη συνέχεια και έδειξε πως είναι αξιόμαχος αντίπαλος, αφού στο 36′ το σουτ του Ερρίκου μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γηραιού.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος να σκοράρει και τα κατάφερε στο 58′. Η σέντρα βγήκε από τα αριστερά και ο Ζιαμπάρης -ανενόχλητος στην καρδιά της μικρής περιοχής της Θύελλας- έκανε το 0-1 με κεφαλιά.
Οι “γηπεδούχοι” προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στη νίκη, διαμορφώνοντας μάλιστα το τελικό 0-3 στις καθυστερήσεις του ματς με τους Παναγιωτούδη (90+1′) και Κλέιτον (90+3′).