Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΨΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛ. ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ στο AQUA...

Ο Άγιος Γεώργιος πέρασε "καβαλάρης" από τα Εξαμίλια

http://kiato.freehostia.com/n131news/uploads/thiela_kato_diminioy_030220111.jpg
Με 4 αγώνες της 6ης αγωνιστικής άρχισε σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.Μεγάλη εκτός έδρα νίκη σημείωσε μεσα στα Εξαμίλια ο Άγιος Γεώργιος επικκρατώντας με 2 - 0 επί της τοπικής Δάφνης, αν και τελείωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο. Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Αγίου Γεωργίου πέρασε επικεφαλής στην βαθμολογία, στους +2 βαθμούς από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που έχει έναν αγώνα λιγότερο.
 Στο γήπεδο Ξυλοκερίζης ο Σαρωνικός Γαλατακίου νίκησε 3 - 1 τον Άρη Βοχαϊκού, ενώ  με το ίδιο σκορ, 4 - 1 επικράτησαν, ο ΑΟ Ρομά στην Αρχαία Κόρινθο επί του τοπικού Άρη και  στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα επί του Κύψελου Κορίνθου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή στις 3.00 το απόγευμα με την πρωτοπόρο Θύελλα Κάτω Διμηνιού να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο Πετρί, τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, όπως εκτός έδρας, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ', στα Ισθμια, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου μάχεται κόντρα στον ΑΟ Περαχώρας.
Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" αγωνίζονται με τον ΠΑΣ Κλένια , ενώ τέλος ρεπό έχει ο ΠΑΟ Κουταλά.

Η 6η αγωνιστική
29/10/2016 16.00’
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 3 - 1
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Α.Ο. ΡΟΜΑ 1 - 4
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ 4 - 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0 - 2
30/10/2016 15.00’
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1 Αγ. Γεώργιος 6  15
2 Θύελλα Κ. Διμηνιού 5 13
3 ΑΟ Ρομά 6 13
4 Πρόοδος Αγ. Βασιλείου 5 11
 5 Άρης Βοχαϊκού 6 10

Μεγαλειώδη εμφάνιση ο Αστέρας Δερβενίου "ξέρανε" 2 - 1 τον ΠΑΣ Κόρινθο στο 95!! - Πέρασε από τα Αθίκια η πρωτοπόροςΚόρινθος ΄06


Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής ημέρας, συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Στο Δερβένι, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ"ο Αστέρας Δερβενίου σημείωσε μεγάλη νίκη με σκορ 2 - 1 επί του ΠΑΣ Κόρινθος. Μιά νίκη που πανηγυρίστηκε δεόντος από τους οπαδούς του Αστέρα , καθώς αυτή σημειώθηκε στο 95'! Ο αγώνα άρχισε με γκολ και με γκολ τελείωσε. Δεν είχε συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα όταν ο Αστέρας έπειτα από άψογο συνδυασμό των παικτών του, να βγάλει σε εξαιρετική θέση για γκολ τον Βυζά που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έγραψε το 1 – 0 μέσα σε πανδαιμόνιο. Ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Αστέρα, ένα χαμένο πέναλτι πουεκτέλεσε ο Δημόπουλος με τον κίπερ της Κορίνθου Αθανασόπουλο να αποκρούει και να κρατάει την Μπάρτσα ζωντανή στο ματς. Σε μια ακόμη περίπτωση ο Τόλιας βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασόπουλο από καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.  
Το δεύτερο μέρος ήταν συγκλονιστικό. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την αρχή και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι ο Αστέρας δεν παρέμενε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και δυνατός ως προς τα αμυντικά του καθήκοντα. Η ισοφάριση ήρθε γιά τον ο  ΠΑΣ με πέναλτι του Ράπτη που κατάφερε να νικήσει τον Χάρη Παναγιωτόπουλο και να γράψει το 1 – 1.Όπως καταλαβαίνετε από εκεί και ύστερα το παιχνίδι πήρε φωτιά. Δυνατές μονομαχίες, με την Κόρινθο να είναι συνεχώς στην επίθεση και τον Αστέρα να προσπαθεί να χτυπήσει ταχύτατα στην αντεπίθεση.. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος, ακριβώς στο 95΄ ο Αστέρας με τον Βυζά, να περνάει τους πάντες από αριστερά, και καθώς ο Αθανασόπουλος είχε βγει από την εστία του  έκανε το 2 – 1 με μακρινό πλασέ και ευρισκόμενος σε θέση σχεδόν παράλληλα με το τέρμα και πολύ κοντά στην γραμμή του άουτ. Ένα πανέμορφο γκολ από τον νεαρό παίκτη του Αστέρα που πήρε την μεγάλη νίκη , μέσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπάδών του.VIDEO 
 Η ήττα αυτή για την "Μπάρτσα" είναι η δεύτερη κατα σειρά, και την γκρεμίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Μετεβελής, Μαγγίνας, Μεντής, Βασιλάρης, Χάντης, Φώλιας, Τόλιας, Δημόπουλος, Βυζάς. 
Αναπληρωματικοι: Πρίφτι, Ταφά, Ψαρρός, Σκυλάκος, Παππάς, Παπαμετζελόπουλος, Χίνος. 
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθνασόπουλος, Εμμανουήλ, Σκούτας, Σγουρός, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Λάλας, Μενρές, Σιδέρης , Ράπτης Γ., Γεωργίου. 
Αναπληρωματικοί: Κρουγιός, Ράπτης Φ, Musta, Σεραφείμ, Αντωνίου, Παπαδόπουλος, Καλογερής. 
Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Κώστας Κουσουλός, οι τέως Δήμαρχοι Ευρωστίνης κ Δημήτρης Δούσκας και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Αντώνης Κλαδούχος. 
 Αντιθετα με τον ΠΑΣ,   η Κόρινθος ΄06 παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας , στους +2 βαθμούς μετά το νικηφόρο πέρασμά, με 2 - 0 από τα Αθίκια επί του Τενεάτη.
Με το ίδιο σκορ νίκησε στο  "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός  τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ  στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής με σκορ 4 - 1" τάραξε στις ροπαλιές" τον  Παννεμεατικό. Δύο γκολ πέτυχε ο Αλούσι και από ένα οι Νιάρρος και Καλύβας. .
Στο Στάδιο του Κιάτου ο Πέλοπας επικράτησε με 3 - 0 επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, ενώ στο γειτονικό Βέλο η Ελλάδα πήρε την νίκη  με 1 - 0  επι του Ολυμπιακό Άσσου.
Σκορ με το οποίο νίκησε στο Σοφικό , ο Πανσολυγειακόςτον Ηρακλή Λεχαίου, ενώ τέλος με την νίκη έφυγε από το Πετρί ο Πανκαμαριακό καθώς επικράτησε με 2 - 1 επί της τοπικής Θύελλας με 2 πέναλτι που εκτέλεσαν ευστοχα
ο Σιώζος (σε ανατροπή του Ζήση από τον Φρούσιο) και ο Ζήσης (που κέρδισε  ο Πεθαίνος από τον Τσιάκο). Το μοναδικό τέρμα της Θύελλας σημείωσε ο Σαϊσανάς   .

Η 6η Αγωνιστική  
 Ισθμιακός -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου  2 - 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Παννεμεατικός 4 - 1
Τενεάτης Αθικίων -Κόρινθος '06  0 - 2
Ελλάς Βέλου - Ολυμπιακός Άσσου 1 - 0
Θύελλα Πετρίου -  Πανκαμαριακός 1 - 2
Πέλοπας Κιάτου -  ΣΦΛ Ολυμπιακός 3 - 0
Αστέρας Δερβενίου - ΠΑΣ Κόρινθος 2 - 1
 Πανσολυγειακός -  Ηρακλής Λεχαίου 1 - 0




Η βαθμολογία
( Σε 6 αγώνες)

Κόρινθος 06                         15 - 1   16
Ισθμιακός                            10 - 1   14 

Πέλοπας Κιάτου                   10 - 2   13
ΠΑΣ Κόρινθος                      11 - 4   12
Ελλάς Βέλου                        12 - 10 12 

Αστέρας Δερβενίου               11 - 5   11  
Παννεμεατικός                       6 - 5   11 
Ηρακλής Λεχαίου                 12 - 11   7
Πανσολυγειακός                   4 - 11    7
Ηρακλής Ξυλοκάστρου          10 - 6     6  
Πανκαμαριακός                     7 - 7     6
Ολυμπιακός Λουτρακίου         7 - 12    6  
Ολυμπιακός Άσσου               7 - 13    3
Ατρόμητος Χιλιομοδίου         5 - 19    

Τενεάτης Αθικίων                 3 - 14    2
Θύελλα Πετρίου                   3 - 13    0  

Έναν αγώνα λιγότερο έχουν Πανκαμαριακός και Ηρακλής Ξυλοκάστρου
 

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την πρόταση του κ. Τσίπρα για τον κ. Πολύδωρα

Αρχική
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την πρόταση του κ. Τσίπρα για τον κ. Πολύδωρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, δείχνει ότι βρίσκεται σε απελπισία. Οφείλει να προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, αντί να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν αφορούσε στα πρόσωπα που συνθέτουν το Ε.Σ.Ρ., αλλά στην αντισυνταγματική μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Ε.Σ.Ρ. στον κ. Παππά.

Απαιτείται αμέσως νομοθετική ρύθμιση, την οποία η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή, για να επιστραφούν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Η στελέχωση του Ε.Σ.Ρ. με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,  δεν  πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί».

5 λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας

logo newsletter

womandeo.jpg 

 

5 λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας


Kάνετε μπάνιο πριν βγείτε από το σπίτι, βάζετε το απσομητικό σας, αλλά καταλήγετε με ιδρωμένες και -το χειρότερο- οσμηρές μασχάλες; Μήπως κάνετε κάτι λάθος; Διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν,

Επίδομα Εισοδηματικής Ενίσχυσης: Ποιες οικογένειες δικαιούνται φέτος τα 600 ευρώ ( σε 73 οικισμους στην Κορινθία)

Έως και 600 ευρώ επιδότηση δικαιούνται όσοι καταθέσουν αιτήσεις για την «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών».
Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, όπως αυτές ορίζονται από την οδηγία 85/148/ΕΟΚ.
Ως “οικογένεια” θεωρούνται: οι σύζυγοι μόνο ή και με τέκνα ( ανήλικα ή ενήλικα) που βαρύνουν φορολογικά το δικαιούχο-αρχηγό οικογένειας.
Το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται:
  • Σε εξακόσια (600,00€) ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€) ετησίως και
  • Σε τριακόσια (300,00€) ευρώ ετησίως, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων κυμαίνεται μεταξύ του ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€) και του ποσού των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (4.700,00€).
Δικαιολογητικά
  1. Βεβαίωση του Δημάρχου του τόπου κατοικίας του δικαιούχου, από τη οποία προκύπτει η επί διετία τουλάχιστον συνεχής διανομή του σε συγκεκριμένη ορεινή και μειονεκτική περιοχή της Οδηγίας 85/148/ΕΟΚ. Θα γράφεται η συγκεκριμένη κοινότητα κατοικίας.
  2. Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έτους 2016 για εισοδήματα έτους 2015)
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του δικαιούχου, περί της μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά για την ίδια οικογένεια για το ίδιο έτος.
  4. Αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου όπου αναγράφεται o IBAN του τραπεζικού λογαριασμού του δικαιούχου ή βεβαίωση της τράπεζας για το IBAN.
  5. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου του δικαιούχου.

Oι αιτήσεις για το επίδομα  έτους 2016 γίνονται σε συγκεκριμένα ΚΕΠ που έχουν καθορίσει οι δήμοι.
Δείτε τις περιοχές που οι κάτοικοι δικαιούνται το επίδομα ΕΔΩ 

aftodioikisi.gr

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής: Γιά τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης η πρόταση που είχαμε καταθέσει την προηγούμενη φορά, θα έχει ως επικεφαλής, για Πρόεδρο, τον κύριο Βύρωνα Πολύδωρα και για Αντιπρόεδρο τον κύριο Ροδόλφο Μορώνη.


final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Δήλωση του Προέδρου της Βουλής
Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την επικείμενη Διάσκεψη των Προέδρων, που θα συγκληθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ., με θέμα τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:
«Αμέσως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, άλλωστε αυτό είχε ζητηθεί κι απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις στην προηγούμενη Διάσκεψη των Προέδρων, εργάζομαι για να εξευρεθεί ευρείας αποδοχής συναινετική λύση που να εγκριθεί στην πέμπτη έστω Διάσκεψη των Προέδρων, τη Δευτέρα το απόγευμα. Είμαι σε επαφή με τα κόμματα που γνωστοποίησαν ότι τη Δευτέρα το πρωί θα έχουν τις δικές τους συλλογικές αποφάσεις. Μετά και τη δήλωση του αρμοδίου Υπουργού, κ. Παππά, πως είναι αυτονόητο ότι όλες οι αρμοδιότητες για την αδειοδότηση των καναλιών είναι απολύτως αντικείμενο της δουλειάς που θα κάνει το νέο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει έδαφος για εύλογες ή προσχηματικές αιτιάσεις, για να μην προχωρήσουμε άμεσα και γρήγορα, κατά νόμον. Ως εκ τούτου, για να μην υπάρχει και αιφνιδιασμός των ηγεσιών των κομμάτων, από σήμερα σας λέω ότι η πρότασή μου, που ο κορμός της θα είναι, βεβαίως, με κάποιες ίσως διαφοροποιήσεις, η πρόταση που είχαμε καταθέσει την προηγούμενη φορά, θα έχει ως επικεφαλής, για Πρόεδρο, τον κύριο Βύρωνα Πολύδωρα και για Αντιπρόεδρο τον κύριο Ροδόλφο Μορώνη. Ελπίζω και πιστεύω ότι η συνταγματική επιταγή, διότι περί υποχρέωσης πρόκειται να διαμορφώνονται οι μεγάλες πλειοψηφίες των τεσσάρων πέμπτων, αυτή τη φορά τουλάχιστον θα γίνει δυνατόν να τηρηθεί και το πολιτικό σύστημα μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων θα δρομολογήσει την επίλυση σε αυτό το κομβικό ζήτημα».

Σύρος: Σημαιοφόρος ετών… 39 – Μαθητές της νύχτας, μαχητές της ημέρας!

Σύρος, Σημαιοφόρος, Μαθητές,μαχητές, Λευτέρης ΝταβελάκηςΌτι κι εάν πούμε για τον αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο…
Όταν ήμασταν παιδιά οι περισσότεροι περιμέναμε πως και πως να φύγουμε η να σταματήσουμε το σχολείο. Χωρίς φυσικά να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στην ζωή μας και πόσο χρήσιμα θα μας φανούν τα μαθητικά τα χρόνια.
 Τα βλέμματα και το χειροκρότημα όλων τράβηξε στη μαθητική παρέλαση στη Σύρο στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο σημαιοφόρος Λευτέρης και αυτό διότι ο αριστούχος μαθητής είναι… 39 ετών, αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία έπειτα από 23 χρόνια…
 
Περισσότερα στο cyclades24.gr 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


 Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας

Δοκιμασίες πρωτοπόρων στην Γ΄ Εθνική σε Πύλο , Λουτράκι και Άργος

panaxa 
Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή στις 3.00 μ.μ., το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου στην Γ' Εθνική κατηγορία. 
Η πρωτοπόρος του ομίλου, Παναχαϊκή, μέσα σε ένα μήνα κατεβαίνει γιο δεύτερη φορά στη Μεσσηνία. Την πρώτη φορά αντιμετώπισε τον Τσικλητήρα Πύλου για το

Η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizRcTCnvwG9chmSwPM0BKf7Ez_lLu2S106UYIh7ntNzqSE1fMeQ31EyNZHVtGLuPkofwRCb5f8GVHg4ptmgcaXUwu9zx5VUD_Te3ieSL2Y_uzbF80Vj0ZlOUimNcEKLHu_MWR9asHzawg/s400/isthmiakospathovoyni.png
Με τους αγώνες της 3η αγωνιστικής συνεχίζεται, αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα των ομίλων της Γ' κατηγορίας Κορινθίας.

Το πρόγραμμα:

 1 ος ΟΜΙΛΟΣ 
 ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ 
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - Α.Ο. ΜΑΨΟΥ 
Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΟΦΙΚΟ ‘05 
Ρεπό ο ΑΣ Λουτρακίου
 
2 ος ΟΜΙΛΟΣ 
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ 
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97 
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ

Σε κίνδυνο Θύελλα Κ. Διμηνιού και Άγιος Γεώργιος

http://kiato.freehostia.com/n131news/uploads/thiela_kato_diminioy_030220111.jpg
Με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Σήμερα Σάββατο στις 4.00 το απόγευμα , διεξάγονται 4 αγώνες. Στο γήπεδο Ξυλοκερίζης ο Σαρωνικός Γαλατακίου αντιμετωπίζει τον Άρη Βοχαϊκού, ενώ στα γειτονικά Εξαμίλια η τοπική Δάφνη αγωνίζεται με τον Άγιο Γεώργιο.
Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης θα προσπαθήσει για το πρώτο του τρίποντο, κόντρα στον ΑΟ Ρομά, ενώ στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Κύψελο Κορίνθου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή στις 3.00 το απόγευμα με την πρωτοπόρο Θύελλα Κάτω Διμηνιού να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο Πετρί, τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, όπως εκτός έδρας, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ', στα Ισθμια, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου μάχεται κόντρα στον ΑΟ Περαχώρας.
Στους Αγίους Θεοδώρους οι "Άγιοι" αγωνίζονται με τον ΠΑΣ Κλένια , ενώ τέλος ρεπό έχει ο ΠΑΟ Κουταλά.

Η 6η αγωνιστική
29/10/2016 16.00’
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Α.Ο. ΡΟΜΑ
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30/10/2016 15.00’
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Ο ιατρός Αναστάσιος Γκιολής εκπροσώπησε την ΠΕΔ Πελοποννήσου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του "ΟΧΙ" στο Ξυλόκαστρο

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Ξυλόκαστρο παραβρέθηκε ο Γιατρός Αναστάσιος Γκιολής
http://www.ramona.me/media/k2/galleries/5587/14886278_1784432455143675_400777947_n.jpgΕκπροσωπώντας την (ΠΕΔ) Περιφερειακή  Ένωση  Δήμων Πελοποννήσου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 76η εθνική επέτειο του "ΟΧΙ" της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Ξυλόκαστρο παραβρέθηκε  ο Αναπληρωτής Γραμματέας  της Π.Ε.Δ , Δημοτικός Σύμβουλος  Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Δρ. Αναστασιος Γκιολής
Ο ιατρός σαν εκπροσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου  κατέθεσε στεφάνι στον Μνημείων των Ηρώων, ενώ μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης δήλωσε τα εξής:
“Παρακολουθήσαμε μία θαυμάσια παρέλαση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα. Ειδικά στη νεολαία μας. Δείχνει τον δρόμο και στέλνει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας με χαμόγελο και υπερηφάνεια για την Ελλάδα που θέλουμε, για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για την Ελλάδα του Αύριο”.