Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

12 γαλάζιες βουλευτίνες κατέθεσαν ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα για τον "ερωτιάρη" πρέσβη

12 γαλάζιες βουλευτίνες κατέθεσαν ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα για τον `ερωτιάρη` πρέσβη

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το ζήτημα που αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα από τον πρώην πρέσβη, κ. Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες και την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τον κ. Τσίπρα, κατέθεσαν σήμερα οι γυναίκες βουλευτές της  Νέας Δημοκρατίας, κυρίες Μαρία Αντωνίου, Φωτεινή Αραμπατζή, Άννα-Μισέλ Aσημακοπούλου, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Νίκη Κεραμέως, Γεωργία Μαρτίνου, Ντόρα Μπακογιάννη,  Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου και Ελένη Ράπτη.

Στο κείμενο της Ερώτησης αναφέρεται πως σύμφωνα με πέντε καταγγελίες, που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρώην πρέσβης της Βενεζουέλας την περίοδο 2012 - 2013 παρενοχλούσε τις γυναίκες υπαλλήλους, δεν δίστασε να κάνει χρήση βίας, ενώ φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία από τις εργαζόμενες μέσα στην πρεσβευτική κατοικία. Επίσης, αφού τα θύματα κατήγγειλαν το ζήτημα στην Κυβέρνηση της Βενεζουέλας, ο πρώην πρέσβης τα απείλησε πως σε περίπτωση νέας καταγγελίας θα έχαναν την δουλειά τους.

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Με χαρά σας περιμένω την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στις 19.00 στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, σε μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα, μάνας τραγούδια, λόγια που μιλούν απευθείας στη καρδιά όλων μας και βραβεύσεις . Την εκδήλωση διργάνωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας ''εν Αθήναις'' με είσοδο ελεύθερη

Αννα Μπιθικώτση


Σας επισυνάπτω τη πρόσκληση και το πρόγραμμα

Χρίστος Δήμας - Συνέντευξη στην εφημερίδα «Αξία»: Πρέπει να έχει κανείς αυταπάτες αν πιστεύει ότι θα εισπράξουμε αυτά τα χρήματα από τη φορολογία













Συνέντευξη στην εφημερίδα «Αξία» έδωσε ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το ασφαλιστικό - φορολογικό νομοσχέδιο, το ζήτημα της νέας συμφωνίας με τους εταίρους αλλά και τη θέση της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στις εξελίξεις.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Oι τηλεοπτικές άδειες τινάζουν στον «αέρα» όλες τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Κυριολεκτικά στον «αέρα» βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, όλες οι προσλήψεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες σε Δημόσιο, ΟΤΑ μέσω του ΑΣΕΠ. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζουν πηγές μέσα από την ίδια την Ανεξάρτητη Αρχή που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, μετά τις παραιτήσεις και τη λήξη της θητείας της πλειοψηφίας των 28 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανεξάρτητης Αρχής δεν είναι πλέον νόμιμη η σύνθεση των τμημάτων, με αποτέλεσμα σε περίπτωση προσφυγής κάποιου από τους αποτυχόντες στη Δικαιοσύνη οι προσλήψεις να κηρυχθούν άκυρες.
Μάλιστα, λόγω μη λειτουργίας των τμημάτων του ΑΣΕΠ το φαινόμενο που αντιμετωπίζουν οι φορείς που θέλουν να προχωρήσουν σε προσλήψεις είναι ναι μεν οι προκηρύξεις να δημοσιοποιούνται αλλά στη συνέχεια οι διαδικασίες να προχωρούν με βήματα… χελώνας.

Δημόσιοι υπάλληλοι: Τρέχουν ανα χιλιάδες να βγουν στη σύνταξη ...

Πάνω από 10.000 δημόσιοι υπάλληλοι, κυρίως εκπαιδευτικοί, έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση συνταξιοδότησης το τελευταίο 20ήμερο για να προφυλαχθούν από ...
airetos.gr

#EUROVISION-Οι Ταταροι του τραγουδιου περυσι δολοφονούσαν Ελληνες της Μαριούπολης

Η Επιτροπή της Eurovision ψηφισε το πολιτικό τραγούδι της Ουκρανίας που θρηνούσε για τους συνεργάτες των ΝΑΖΙ.
debaltseve-2
Κάνεις δεν θρήνησε όμως για τους Νεκρούς την Τατάρων ναζι πριν απο δυο χρόνια
Ο Άγιος Ιγνάτιος (φέρεται να γεννήθηκε πριν από περίπου 300 χρόνια, 1716 ή 1717) τιμάται από τους Έλληνες της Μαριούπολης καθώς στο τέλος του 18ου αιώνα καθοδήγησε 50.000 Έλληνες-Ποντιους που εγκατέλειπαν την Κριμαία, η οποία βρισκόταν υπό τον ασφυκτικό ζυγό των Τατάρων. Τους οδήγησε στη γη της Αζοφικής, όπου ίδρυσαν τη σημερινή Μαριούπολη. Για το θάρρος που επέδειξε και για τον άθλο του, η αυτοκράτειρα Αικατερίνη της Ρωσίας του απένειμε το υψηλό παράσημο, το «αδαμάντινο εγκόλπιο της Παναγίας». Ο Άγιος αποδήμησε στις 16 Φεβρουαρίου 1786. Το 1997 αγιοποιήθηκε από την Ορθόδοξη Ουκρανική Εκκλησία.  

Greek Hellenic News Feed


Tweet Tweet Tweet




 








Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
Η έλλειψη μόρφωσης του διαγωνίζεται με τα ψέματα του #Tsipras #synelthete #fygete


Προβολή στο Twitter






Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που μετέφερε και διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο bit.ly/1R3OWbM


Προβολή στο Twitter






Stefanos @Stefanossp
 
Γκρουπι όπως κάθε σωστός Ροκ Σταρ twitter.com/33_3_3/status/…

Προβολή στο Twitter






Υπουργείο Εξωτερικών  @GreeceMFA
 
Παρουσίαση δράσεων οικον. διπλωματίας από ΥΦΥΠΕΞ @mardas55 σε μέλη Ένωσης Εμπορ. & Οικον. Ακολούθων ξένων Πρεσβειών mfa.gr/epikairotita/e…

Προβολή στο Twitter






Giorgos Koumoutsakos @GKoumoutsakos
 
Καλά κάνετε και ανησυχείτε γιατί...

YouTube


Προβολή στο Twitter






Nikos Chatzinikolaou @NChatzinikolaou
 
Καλή επιτυχία παιδιά! Να σκίσετε! Σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια! #panellinies2016

Προβολή στο Twitter











Πύργος Κορινθίας:Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης τίμησε τον Στέλιο Κυριακίδη. Μεγάλη επιτυχία τα 28α Κυριακίδεια 2016 (video - φώτο)

Πύργος Κορινθίας: Μεγάλη επιτυχία τα 28α Κυριακίδεια 2016 (video - φώτο)
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο του Πύργου και τον ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, διοργάνωσαν και εφέτος τα 28α ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ στον Πύργο Κορινθίας.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.
Στη συνέχεια έγιναν τα εγκαίνια της ‘Πλατείας Κυριακίδη’ και τα αποκαλυπτήρια της ανάγλυφης κεφαλής του Στέλιου Κυριακίδη, νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης.


Περισσότερο ρεπορταζ στο www.ramona.me

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Νέα μονοπάτια στην Καρύταινα»



Τη δημιουργία και πιστοποίηση μονοπατιών στην περιοχή της Καρύταινας αποφάσισαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας με τον Αντιδήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Γιώτη, τον Πρόεδρο της Καρύταινας κ. Ιατρόπουλο και τους εκπροσώπους του τοπικού και του εν Αθήναις συλλόγου Καρύταινας κ.κ. Σπυρακόπουλο και Στασινόπουλο, κατά τη συνάντησή τους στην  έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.

Αιμορροΐδες: Επαναστατική θεραπεία χωρίς πόνο! Ανώδυνα και αναίμακτα με το ΝΕΟ λέιζερ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι αιμορροϊδικοί ιστοί αποτελούν μέρος της φυσιολογικής ανατομίας του περιφεριακού ορθού και του πρωκτικού σωλήνα. Οι εσωτερικές αιμοροΐδες είναι "μαξιλάρια" αποτελούμενα από αγγειακό και συνδετικό ιστό που ξεκινούν πάνω από την οδοντωτή γραμμή και καλύπτονται από ορθικό και μεταβατικό βλεννογόνο. Οι εξωτερικές αιμορροϊδες είναι αγγειακά συμπλέγματα που υπόκεινται του πλούσια νευρούμενου πρωκτοδέρματος.