Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Μπροστά η ΝΔ με ποσοστό 3,8% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco - Απαισιόδοξοι οι πολίτες για το επόμενο εξάμηνο

Μπροστά η ΝΔ με ποσοστό 3,8% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco
Διαφορά... ασφαλείας αποκτά η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Alco.
Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ είναι πρώτη με ποσοστό 21,1% αφήνοντας πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ με 17,3%. Τρίτη με ποσοστό 6,1% είναι η Χρυσή Αυγή και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με 3,6%, η Ένωση Κεντρώων με 2,6%, οι ΑΝΕΛ και η Λαϊκή Ενότητα με 2,2% και το Ποτάμι με 1,8%.
Το 72% των ερωτηθέντων τα βλέπει μαύρα κι άραχνα, το 38% ζητά σχηματισμό κυβέρνησης από τη σημερινή Βουλή και στο 21% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που θέλουν να στηθούν κάλπες.
 Στο γκάλοπ που έγινε για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος, το 22% επιθυμεί να συνεχίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το 72% των πολιτών εκτιμούν ότι η κατάσταση στη χώρα θα επιδεινωθεί το επόμενο εξάμηνο.

Η Γ Κορινθίας

http://futebol-apostas.com/wp-content/uploads/2010/10/Apostas-de-Futebol-Desporto-Rei.jpg
Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα των ομίλων στη Γ κατηγορία Κορινθίας. Και ενώ τον τίτλο του πρωταθλητή στους ομίλους και την άνοδό τους στη β΄κατηγορία έχουν εξασφαλίση από καιρό στον Α΄ όμιλοο ΑΟ Ρομά  και ο Άρης Βοχαϊκού στο Β΄ όμιλο όπως και ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών ως δευτεροαθλητής του , την άνοδό τους ως δευτεραθλητής του α ομίλου διεκδικούν ο Αστέρας Κορίνθου και η Περαχώρα.

Γ1 Κατηγορία
20η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ- ΑΟ ΡΟΜΑ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ  3 - 0 α.α.
ΑΟ ΜΑΨΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ -ΣΟΦΙΚΟ '05
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ

Γ2 Κατηγορία 
20η αγωνιστική 
ΑΠΕΣΣΑΣ -ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ -ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ -ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ -ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ 

Μοίρασαν βαθμούς και γκολ στο Σοφικό Πανσολυγειακός και ΠΑΣ Κλένια

http://futebol-apostas.com/wp-content/uploads/2010/10/Apostas-de-Futebol-Desporto-Rei.jpg
Xωρίς νικητή με  σκορ 1 - 1 έληξε  στο Σοφικό, ο αγώνας ντέρμπι ανάμεσα στον Πανσολυγειακό  και τον ΠΑΣ Κλένια, στην αυλαία της  23ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κορινθίας.  Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι διεκδικούν την άνοδό τους , στην επόμενη  κατηγορία με τις ίδιες πιθανότητες ως δευτεραθλητές . 

Αύριο Κυριακή  η αγωνιστική συνεχίζεται με τον πρωτοπόρο Ισθμιακό να αγωνίζεται στο Ζευγολατιό κόντρα στην ουραγό ομάδα των Ταρσινών, όπως έξοδο πραγματοποιεί στο Γαλατάκι κόντρα στον Σαρωνικό και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου.  
 Στον Άσσο η Προοδευτική Περιγιαλίου  αντιμετωπίζει τους Αγίους Θεοδώρους, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟ Κουταλάς μάχεται με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Στο Κιάτο  η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και στα Εξαμίλια ο Άγιος Γεώργιος τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.


23η αγωνιστική
19.3.16 15:00
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1 - 1
20.3.16 15:00 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Με χρυσή αλλαγή τον Γκολέμη αν και με 10 ο ΑΟ Ζευγολατιού 1 - 0 την Κόρινθο ΄06 και πέρασε στην κορυφή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEp02R5ajgj7c1_nk1eWAI2QQvgpZUtDa68-5jDYQk1GPQLtmGjDXbCDzpHwczBsX46sITUbkKvj0ey5peG5hDynzT6BDcI9RQUM-baSH0Bxn332qCj9X6hyphenhyphenTPyn3bb4MIqNP-k6gUyZk/s400/SAM_1004.JPG
Ο Α. Ο. Ζευγολατιού εδώ και λίγη ώρα είναι ο μεγάλος νικήτης στο σούπερ ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, όπου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής κατόρθωσε με παίκτη λιγότερο να επικρατήση με 1 - 0 επί της Κορίνθου 2006.
Σκόρερ του Χρυσού τέρματος του ΑΟΖ ο Γκολέμης που μπήκε ως αλλαγή στο β΄ημιχρόνιο με αριστερό κεραυνό να παραβιάζει στο 76΄ την δεξιά πλευρά του Ούσιου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το 62΄ η ομάδα της Βόχας έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαλαχάτης, ενώ λίγο πριν την λήξη του αγωνα ο διαιτητής Ρούτσης απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο και τον τεχνικό των φιλοξενουμένων.
Μέ την επιτυχία του αυτή ο Α.Ο.Ζ πέρασε αυτός επικεφαλής, αφήνωντας στην δεύτερη θέση την Κόρινθο 2006 και με περισσότερες αξιώσεις  ελπίζει  γιά την κατάκτηση και του τίτλου Πρωταθλητή μετά και την κατάκτηση του κύπελλου Κορινθίας.
 Μετά το τέλος του ντέρμπι επικράτησε ένταση με παίκτες των φιλοξενουμένων να έχουν περικυκλώση εντός του αγωνιστικού χώρου τον διαιτητή Ρούτση.
Ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε με απευθείας κόκκινη μετά τη λήξη τον Τζανετή, ενώ σημείωσε στο φύλλο αγώνος τη συμπεριφορά των Δημητριάδη και Μπουλούμπαση, οι οποίοι κινδυνεύουν με «καμπάνα».
Να σημειωθεί ότι ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες και γενικότερα τον περιβάλλοντα χώρο για να στηρίξει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Κόντης, Παινέσης, Γκαρμίρης, Βελέντζας Κ., Μαλαχάτης, Σπυρόπουλος, Χατζησοφρωνίου, Καραϊνδρος, Χρυσαφίδης, Ζάρκος, Μυργιώτης
Έπαιξαν και οι: Φωστέρης, Γκολέμης, Χουσελάς Π.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Ούσιος, Παππάς Γ., Φίλης, Παππάς Τ., Τζανετής, Ντερτιλής, Σπέτσι, Αμπαδιωτάκης Κ., Αράπογλου, Απαδιωτάκης Μ., Δημητριάδης
Έπαιξαν και οι: Μητρόπουλος, Λίλιος, Μπουγατσιάς

Ο προπονητής του Ζευγολατιού κ. Δουβικας αμέσως μετα τον αγώνα δήλωσε στο Greekradio web channel  "Συγχαρτήρια σε όλα τα παιδιά αν και με 10 καταφέραμαι και κερδίσαμε..."
 
 Ο τρίτος Παννεμεατικός σε ενδιαφέροντα αγώνα νίκησε με 2 - 1 την Ελλάδα Βέλου , ενώ ο Πέλοπας Κιάτου διέλυσε στην έδρα του με 6 - 0 την Θύελλα Πετρίου.  Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός σε αγώνα ντερμπι έμεινε στο ισόπαλο 1 - 1 με την Κόρινθο, όπως ισόπαλα με το ίδιο σκορ έληξαν και τα ματς του Κύψελου Κορίνθου με τον Αστέρα Δερβενίου , στο Συνοικισμό. και τουΤενεάτη με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στα Αθίκια.
Τέλος Ολυμπιακός Άσσου και  Ηρακλής  Λεχαίου νίκησαν με 5 - 0 και 2 - 0, εντός έδρας τις καταδικασμένες με υποβιβασμό ομάδες Δάφνη Εξαμιλίων και Ολυμπιακό Λουτρακίου , αντίστοιχα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ -ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 5 - 0
 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 2 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 - 0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1  - 1
 ΤΕΝΕΑΤΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 1 - 1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - .ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 1
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 1 - 0
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ- ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ  6 - 0

Η Βαθμολογία 
(Σε 25 αγώνες)


1
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
64
-12
68
2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
80
-19
67
3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
48
-23
47
4
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
45
-27
41
5
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
38
-36
37
6
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
31
-35
37
7
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
34
-36
35
8
Ν. ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
38
-33
34
9
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
35
-34
33
10
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
33
-49
33
11
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
30
-41
32
12
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
27
-39
31
13
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
40
-47
30
14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
23
-49
22
15
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
26
-57
14
16
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
14
-69
 6

Β΄Κορινθίας: Μάχη στο Σοφικό για μία κατηγορία



 http://futebol-apostas.com/wp-content/uploads/2010/10/Apostas-de-Futebol-Desporto-Rei.jpg
Μία κατηγορία παίζουν σήμερα, στο Σοφικό, Πανσολυγειακός και ΠΑΣ Κλένια, στην αυλαία της  23ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κορινθίας.  Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι διεκδικούν την άνοδό τους , στην επόμενη  κατηγορία με τις ίδιες πιθανότητες ως δευτεραθλητές . Ο Πανσολυγειακός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 44 β. και ο ΠΑΣ Κλένια στη δεύτερη με 47β.
Αύριο Κυριακή  η αγωνιστική συνεχίζεται με τον πρωτοπόρο Ισθμιακό να αγωνίζεται στο Ζευγολατιό κόντρα στην ουραγό ομάδα των Ταρσινών, όπως έξοδο πραγματοποιεί στο Γαλατάκι κόντρα στον Σαρωνικό και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου.  
 Στον Άσσο η Προοδευτική Περιγιαλίου  αντιμετωπίζει τους Αγίους Θεοδώρους, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟ Κουταλάς μάχεται με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Στο Κιάτο  η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αντιμετωπίζει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και στα Εξαμίλια ο Άγιος Γεώργιος τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.



23η αγωνιστική
19.3.16 15:00
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
20.3.16 15:00 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 -ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ -ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Λουτράκι: Την έδεσαν και την λήστεψαν μέσα στο σπίτι της!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων που έδεσαν και λήστεψαν μια 54χρονη μέσα στο σπίτι της χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. 

Ειδικότερα, το πρωί στους Γκομαράδες Λουτρακίου, τέσσερις άγνωστοι, μπήκαν στο σπίτι της 54χρονης, από ανασφάλιστο παράθυρο του υπογείου, την έδεσαν και με την απειλή όπλων την λήστεψαν, αφαιρώντας χρήματα που βρήκαν στο σπίτι, ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η 54χρονη μετά από ώρα κατόρθωσε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία που έχει εξαπολύσει κυνηγητό κι αναζητά τους τέσσερις δράστες. 
 Προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Greekradio web channel: ΖΩΝΤΑΝΑ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ Ο ...''ΤΕΛΙΚΟΣ'' ΤΗΣ Α΄ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ...



...Από το ραδιόφωνο των αθλητικών και όχι μόνο μεταδόσεων !
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο σταθμός μας πετυχαίνει να βρίσκεται κοντά στους φιλάθλους της Κορινθίας, με ελάχιστη στήριξη αλλά με το μεράκι και την εμπειρία μεταδόσεων 25 χρόνων, μεταδίδει ολόκληρα παιχνίδια και τον ακούτε από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη χάρη στα καλά της τεχνολογίας!
Συντονιστείτε λοιπόν στις 3 το μεσημέρι  και από τα κινητά σας τηλέφωνα χωρίς εφαρμογές και ακούστε μας απευθείας  πληκρολογώντας :

GREEKRADIO WEB CHANNEL   LIVE24 &
GREEKRADIO WEB CHANNEL   GREEKRADIOS.GR

Φυσικά και από τον πρεσβευτή της Δυτικής Κορινθίας ,''ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ''.
Στις 3 λοιπόν...αδειάζουν οι δρόμοι γιατί ...αρχίζει το ματς!

Οι νέοι υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος

Οι νέοι υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος
Αθήνα
Οι υποναύαρχοι Θεόδωρος Κλιάρης και Γεώργιος Μπαρκάτσας ορίστηκαν ως οι νέοι υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ως αρχαιότερος και νεώτερος αντίστοιχα, και θα προαχθούν σε αντιναυάρχους.
Αυτό αποφάσισε την Παρασκευή το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος, υπό την προεδρία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον Αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη.
Το εν λόγω Συμβούλιο αποφάσισε την απονομή του βαθμού του ναυάρχου Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία στον αντιναύαρχο - επίτιμο αρχαιότερο υπαρχηγό Αθανάσιο Χονδρονάσιο και στον αντιναύαρχο - επίτιμο νεώτερο υπαρχηγό Νικόλαο Πατρινό, οι οποίο αποστρατεύτηκαν.
Παράλληλα, αποφάσισε τη διατήρηση επί τιμή της θέσης του Διευθυντή Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης και μετά την αποστρατεία του υποναυάρχου Ιωάννη Καραγεωργόπουλου, ο οποίος πρόκειται να προαχθεί για 30 ημέρες, στον βαθμό του αντιναυάρχου (εκτός οργανικών θέσεων) και κατόπιν θα αποστρατευθεί.
Διατηρητέος κρίθηκε ο υποναύαρχος Ιωάννης Ζήκας, ενώ σε υποναυάρχους προήχθησαν οι αρχιπλοίαρχοι Αντώνιος Βιδάλης, Παναγιώτης Παρασκευάς, Χρήστος Ζαφειρίου, Αθανάσιος Ντούνης, Γεώργιος Σεφεριάδης και Παναγιώτης Μοίρας.
Σε υποναυάρχους προάγονται, αλλά αποστρατεύονται μετά από έναν μήνα, λόγω επιλογής νεωτέρων τους ως υποναυάρχων, οι αρχιπλοίαρχοι Αντώνιος Πάππος, Ιωάννης Ιωαννίδης - Μάρκου, Κωνσταντίνος Γκώνιας, Φώτιος Πραβίτας και Νικόλαος Σπανός.
Newsroom ΔΟΛ