Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Ιανουαρίου 2016 - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvynyiePmd9wkWBVXpzIuNtEtbBFRb0RUwCU09LAB9_9xNXScQH7054dsLUfThV2Qnjlh0jj9xovtZAGPN4JuzwH048O1F3Nfc_jJDgZJcUbQlLuaMobFbzzj2uZtD975Z18-7Icnf-Oaz/s1600/vnsintip122015.jpg 
Δελτίο Τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο - 25.1.2016

Η Συμμαχία Πολιτών κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, προ ημερησίας διάταξης, θέσαμε τα παρακάτω θέματα :

1. Ζητήσαμε να εκπονηθεί και να υποβληθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του χώρου του 6ου Συντάγματος Πεζικού και αίτημα παραχώρησης στο δήμο. Όπως είναι γνωστό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ Καμένος, σε ερώτηση του βουλευτή Κορινθίας κ Χρίστου Δήμα απάντησε εγγράφως και κατηγορηματικά, ανέφερε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει ζητηθεί από το δήμο το στρατόπεδο και αν υποβληθεί το σχέδιο που προβλέπει ο νομοθεσία θα παραχωρηθεί ο χώρος.

32η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση και Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihOZviGs_jZLci_xdCMM4SEn2tk8nYmWy4KT70etV2R6K9rpvMavyegzgTYXxvgKmosiVKb49MGVxoPbkTd6EetIWrWdhsRuRziFHxHhkFRFhv7MDR3bIvz0eoEbWrVWDar5Rzs6ANyTTo/s1600/PLAKIVTAKHS.jpg
Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Λασιθίου         κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, παραβρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στην 32η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση που πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
¨Παραβρέθηκα στη σημερινή Απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση, ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού στο σπουδαίο έργο και τη πολυετή προσφορά του Ιδρύματος για την προαγωγή της ελληνικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.
Παράλληλα εξέφρασα τα συγχαρητήρια μου στους διακεκριμένους δημοσιογράφους οι οποίοι βραβεύτηκαν για το έργο και το ήθος τους.
Είναι πραγματικά αξιέπαινοι, διότι σε μια δύσκολη συγκυρία για το τόπο όπου η ανάδειξη της αλήθειας είναι πλέον ζητούμενο, οι εν λόγω δημοσιογράφοι έκλεισαν ερμητικά τα αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού και της παραπληροφόρησης και συνέχισαν τον  αγώνα τους για τη τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και την εξασφάλιση της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών. ¨


Την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, τίμησε, σήμερα Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016, η Βουλή σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας του Σώματος, στην οποία παραβρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Μεταξύ άλλων δήλωσε: 
¨Προσήλθα στη σημερινή εκδήλωση ως ταπεινός προσκυνητής, για να τιμήσω τη μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων, που έχασαν τη ζωή τους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τα αίτια της θυσία τους, θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους εμάς και να μας υπενθυμίζουν συνεχώς, το τι μπορεί να συμβεί στην ανθρωπότητα αν κυριαρχήσει το μίσος και ο φανατισμός και επικρατήσουν ακραίες και φασιστικές δυνάμεις.    
Ιδιαίτερα σήμερα που ο κόσμος αλλάζει, και ακραίες δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα, αποκτούν τεράστια πολιτική και οικονομική δύναμη, οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας για να αντιμετωπίσουμε τις ασύμμετρες απειλές.  
 

Επιπλέον κονδύλια για τη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων ζητάει η Μαρία Σπυράκη από τη Συνεδρίαση του Προεδρείου του ΕΛΚ στη Μπρατισλάβα



Αλληλεγγύη στην πράξη με νέα ανώτατα όρια στον προϋπολογισμό της Ε.Ε. στους τομείς της Ασφάλειας και της Ιθαγένειας, ώστε να περιφρουρηθούν επαρκώς τα ευρωπαϊκά σύνορα, ζητά με παρέμβαση της στο Προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που συνεδριάζει στη Μπρατισλάβα, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη.

Στη συνεδρίαση του Προεδρείου του ΕΛΚ, που διαρκεί έως την Παρασκευή, συζητείται η ενδιάμεση αναθεώρηση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου 2014-2020 (μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της ΕΕ), υπό το βάρος της προσφυγικής κρίσης. 

Ο θεσμός του Συμπαραστάτη πυλώνας στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων της Πελοποννήσου



«Τα Κυβερνητικά παπαγαλάκια που ευαγγελίζονται γρήγορες αλλαγές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις στον Καλλικρατικό νόμο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κινούνται σε επικίνδυνο δρόμο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον απολογισμό πεπραγμένων του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016. 

Παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Τσίτα ΤΟ ΞΑΝΑ (Εκδ. Πατάκη) στο Βιβλιοπωλείο IANOS στην Αθήνα

http://www.lavart.gr/wp-content/uploads/2016/01/exofylla-xana.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ και ο IANOS  σας προσκαλούν
τηv Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:30 στην παρουσίαση του βιβλίου
του Μάκη Τσίτα ΤΟ ΞΑΝΑ

Θα μιλήσουν:
Ανθούλα Δανιήλ, δρ. νεολ. λογοτεχνίας, κριτικός
Νίκος Μαθιουδάκης, δρ. γλωσσολογίας, κριτικός

Ο Μιχάλης Τερζής θα παρουσιάσει έναν μικρό κύκλο λυρικών-ερωτικών τραγουδιών του που θα ερμηνεύσει η Θεοδώρα Τζίτα. Στο πιάνο ο ίδιος ο συνθέτης.

IANOS ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ: Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ.: 210 3217917



Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο



http://static.in.gr/webstatic/642EDD30BE46133D7DF3711DA084676A.jpg 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, 27 Ιανουαρίου, με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης έγινε ο ακόλουθος διάλογος:

Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υπουργό Αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από αίτημά του, θα συναντηθεί, τη Δευτέρα 1  Φεβρουαρίου, στις 11:30, με τον Υπουργό Αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα.

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  στη Βουλή, θα συμμετέχουν, επίσης, η Συντονίστρια ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, βουλευτής Α΄ Αθηνών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο ειδικός Συντονιστής του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτής  Α΄ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας.

Πρόκριση από σήμερα ο Ολυμπιακός, Ανοιχτούς λογαριασμούς σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος
Απευθείας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε με  5 - 0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη διοργάνωση. Πλέον ο επαναληπτικός αγώνας της Τρίπολης θα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αντιθέτως ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Πανιώνιος και ΠΑΟΚ στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1 - 1 και θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό αγώνα τους στην Τούμπα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Πέλκα, ενώ οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 34΄ με τον Μασούρα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου (19:30) στην Τούμπα.
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας (81΄ Χαλκιαδάκης), Μπαργκάν (69΄ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (58΄ Καραμάνος)
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (83΄ Μυστακίδης), Πέλκας (90+1΄ Σάμπο), Μακ (56΄ Ζαϊρο), Αθανασιάδης

«Λευκή» ισοπαλία για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο στη ΛεωφόροΙσόπαλος, χωρίς γκολ, έληξε και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, στη Λεωφόρο με την πρόκριση να κρίνεται στον επαναληπτικό. Ο ΠΑΟ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς στο 88΄ ο Στυλιαράς απέβαλλε σωστά τον Κουτρουμπή για αγκωνιά εκτός φάσης στον Κεϊτά.
Απογοητευτικός ήταν ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό του ύστερα από 4 αγωνιστικές που είχε τιμωρηθεί για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» καλούνται να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ στη ρεβάνς του Περιστερίου εάν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση, Με τέτοιες εμφανίσεις, πάντως, δεν έχουν καμία τύχη...Πάρα πολύ καλός ο Ατρόμητος, σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο από τον Δέλλα. Ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχει την ευκαιρία στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα της να περάσει στους ημιτελικούς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Μέστο, Εσιέν (61΄ Εβαντζελίστα), Ζέκα, Αμπέντ (84΄ Αμπέντ), Μπουμάλ, Καλτσάς (62΄ Κλωναρίδης), Πέτριτς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ.Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι (89΄ Λε Ταλέκ), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85΄ Λημνιός), Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (73΄ Μπρίτο), Κεϊτά.
Τέλος την Πέμπτη η ΑΕΚ παίζει τον πρώτο της αγώνα στα προημιτελικά με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στα προημιτελικά του θεσμού έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-1
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-0
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-0

ΠΕΜΠΤΗ
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ – Ηρακλής

Ο «πεντάμορφος» και ο... Ασ-τέρας Τον σκόρπισε τους... πέντε ανέμους! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5-0



Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε (ουσιαστικά) την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός. Με το εμφατικό 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 3ης Φεβρουαρίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ιντέγε (13΄, 41΄) και Φορτούνης (50΄, 64΄), ενώ στο 79΄ ο Πάρντο «σφράγισε» τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Αυτά είναι τα 66 μπλόκα των αγροτών σε όλη τη χώρα – Πεντάωρος αποκλεισμός των δρόμων

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες κατά τη σύσκεψη που είχαν στη Σίνδο, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι από 66 μπλόκα της χώρας. Οι συμμετέχοντες στη χθεσινή συνάντηση επανέλαβαν ότι δεν προτίθενται να προσέλθουν σε καμία συνάντηση με τον πρωθυπουργό αν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ ανέφεραν ότι επίσης δεν θα προσέλθουν σε διάλογο με άλλον πολιτικό αρχηγό από τα υπόλοιπα κόμματα αν προηγουμένως δε λάβουν δεσμεύσεις για τη στάση που θα κρατήσει.
Όπως αναμεταδίδει το protothema.gr, η συνάντηση στη Σίνδο καλεί, επίσης, σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη στις 3 μ.μ., ημέρα κατά την οποία εγκαινιάζει την έκθεση Agrotica ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
(χάρτης: protothema.gr)

Επίσης,... περισσότερα  .aftodioikisi.gr

Όλες οι προσλήψεις σε Δημόσιο, ΟΤΑ, Πανεπιστήμια, ΕΛΠΕ (προκηρύξεις)

Η aftodioikisi.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε όλες τις προσλήψεις που έχουν προκηρυχθεί την τελευταία εβδομάδα για το δημόσιο, τους ΟΤΑ, τα πανεπιστήμια της χώρας και τα ΕΛΠΕ.
Αναλυτικά:
Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας: Πρόσληψη 1 καθηγητή
Το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας μετά την αριθ. Φ16/205486/Ζ2/15-12-2015 Υ.Α. Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 1310/τ.Γ΄/23-12-2015), έγκριση προκήρυξης καθώς και το Π.Δ. 94/2013 (ΦΕΚ 132 τ. Α΄.) «Συγχώνευση Τ.Ε.Ι. Πάτρας και Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου….…Συγκρότηση Σχολών Τ.Ε.Ι. Δυτ. Ελλάδας» προκηρύσσει μία (1) θέση Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π.) όπως παρακάτω:

Δείτε με ένα «κλικ» πόσα ένσημα έχετε μέσω του συστήματος Ατλας


Με τη χρήση του ΑΜΚΑ μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τα ένσημά σας και το πλήρες ασφαλιστικό σας βιογραφικό.
Στο Πληροφοριακό Σύστημα «Άτλας» θα ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους ΦΚΑ της χώρας.
Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ.
Επίσης έχει ενσωματωθεί περίπου το 70% του χρόνου ασφάλισης από τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Συνολικά έχουν ενσωματωθεί 2,8 δισεκατομμύρια ημέρες ασφάλισης.
Στο επόμενο διάστημα θα ενσωματωθεί η πληροφορία από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το ΝΑΤ, καθώς και το διάστημα 1994-1997 για τον ΟΓΑ. Κάθε ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να δει και να εκτυπώσει το χρόνο ασφάλισης που έχει τεκμηριώσει. Η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της ΓΓΠΣ και απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ.
Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος δεν θυμάται τον ΑΜΚΑ του μπορεί να τον βρει στη σελίδα Έχω ΑΜΚΑ;
Δείτε τα ένσημά σας ΕΔΩ 

aftodioikisi.gr

Κοινή δήλωση του Συντονιστή Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Σταϊκούρα & του Υπεύθυνου του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου



«Η Κυβέρνηση στραγγαλίζει την πραγματική οικονομία.
Η κοινωνία ασφυκτιά από τους φόρους»

Ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

 «Η Κυβέρνηση της Αριστεράς, με την πολιτική της αύξησης των φόρων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που ακολουθεί, “επιτυγχάνει” τόσο τη συρρίκνωση των φορολογικών εσόδων όσο και τη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, τα φορολογικά έσοδα, το 2015, είναι μειωμένα κατά 710.000.000 ευρώ έναντι του 2014.

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Κουμουτσάκου για την Ε.Ρ.Τ μετά την τοποθέτηση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ



«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την κομματικοποίηση της Ε.Ρ.Τ.»
http://www.naftemporiki.gr/fu/t/1059993/600/600/0x0000000000f7db3f/2/1/g-koumoutsakos-i-ert-mporei-leitourgei-tileoptiki-efimerida-syriza.jpg 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά την τοποθέτηση της Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Θέμα της Ε.Ρ.Τ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο θέμα της Ε.Ρ.Τ., η οποία πληρώνεται από όλους τους Έλληνες και οφείλει να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, απαντά η Εκπρόσωπος του Κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η Κυβέρνηση!

Αυτό και μόνο επιβεβαιώνει τους φόβους και τις ανησυχίες μας για την απόφαση της Κυβέρνησης να κομματικοποιήσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και την ενημέρωση που αυτή  παρέχει».