Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΕΞΗ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ

Τα χρόνια της Τουρκοκρατίας θυμίζει η καθημερινότητα ολοένα και πιο πολύ. Το κεφάλι σκυμμένο, αποκλεισμένη η Ελλάδα από την οικουμένη και τα όπλα παραδομένα. Ακόμα και τη λαλιά μας θέλει η Όλγα να μας πάρει, να τη δώσει πεσκέσι στον Σουλτάνο. Το Ναβαρίνο ξεπροβάλλει σε τούρκικα νερά και τα τζαμιά ετοιμάζονται να ξανανοίξουν. Οϊμέ, τόσα μιλιούνια εισβολείς να μην προσευχηθούν και αυτοί στον Αλλάχ τους.
Η δόλια η πατρίδα απορεί πώς χάθηκε ο πόλεμος χωρίς μία ντουφεκιά να πέσει. Ένα πουλί μονάχα έπεσε με τρεις αετούς και ο Αλέξης Τσίπρας ένα ευχαριστώ δεν είπε τούτη τη φορά. Ίσως ήταν άλλο το έργο που ήθελε να δει και η χαλάστρα μεγάλη.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που μας βρίσκει κανείς δεν βρίσκει ένοχο. Κανείς δεν θέλει τη δουλοπαροικία να δει, να διώξει το ζυγό του καθεστώτος. Η Ελλάδα πουλήθηκε στο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης, δώρο στον Αχμέτ δόθηκε στα γερμανικά τα ανάκτορα. Πώς η Γερμανία  έγινε ξαφνικά μεγάλη, από το Βερολίνο μέχρι τη Βαγδάτη θέλει να ξεπροβάλλει. Παλιός καημός και μάταιος, η Ανγκέλα σύντομα θα το καταλάβει. Δεν γίνονται οι λαοί μεγάλοι με προδοσίες και αλισβερίσια. 
Τι και εάν οι τρεις τα πούνε και τα συμφωνήσουν. Όπως το ΝΑΤΟ στη Χίο, στη Μυτιλήνη τράβηξε, έτσι στου Πειραιά το λιμάνι θα τραβήξει.
Μόνο την Ελλάδα άλωσαν χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, Τούρκοι ντυμένοι Έλληνες τρέχουν να προλάβουν. Υπόδουλοι. Να κόψουν την Ελλάδα από το Βορρά να δώσουν στην Ανατολή υποτελείς υπηρέτες του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Λογική δεν βρίσκεις καμιά στων ΣΑΝΕΛ τη βιάση, πως τη Λαϊκή Δημοκρατία να φτιάξουν με Ιράν και Κορέα να ταιριάξουν.
Τίποτα δε σταματά τον Αλέξη Τσίπρα στο μακελειό που κάνει. Μόνο την ψήφο του λαού φοβάται όπως ο διάβολος το λιβάνι. Αυτό και μόνο το ξορκίζει ξεπουλώντας κάθε ελληνικό μαργαριτάρι. Με Έλληνες δασκαλοβιομήχανους γενίτσαρους ζητεί δραχμή, σιωπή και το κεφάλι κάθε Έλληνα Διάκου. Πολιτικός της προκοπής δεν φαίνεται πουθενά, όλοι σιωπούν και εκλιπαρούν να μην χαθούν. Πιο Τούρκος και από τον Κυριάκο, δεν γίνεται.
Οι καημένοι οι αγρότες τίποτα δεν κατάλαβαν. Ένα πανηγύρι έκαναν για να σκεπάσουν τη Σέγκεν και το ΝΑΤΟ. Την πιο μεγάλη προδοσία της αγάπης της μεγάλης, της πιο μεγάλης απάτης, του ψεύτη Τούρκου το κεφάλι. Τη Ρόδο πρώτη χάρισε στους Γερμανούς για σάλι. Να έρχονται να κολυμπούν και την Τουρκιά να ευγνωμονούν. Το στρατό του Δ΄Ράιχ που το μάθημα θα πάρει. Γιατί ακόμα υπάρχουν Έλληνες στης γη τα πέρατα που όσες εκκλησιές και να σφραγίσουν τα άνομα σκυλιά, το φως θα τις ανοίξει.
Ανασχηματισμό, οικουμενική, τυραννία και κάθε άλλη φαντασία ο βεζίρης μας θα πάρει, αλλά ό,τι και αν κάνει σύντομα της δημοκρατίας η Πνύκα θα πάρει κεφάλι. Θα φύγει μία για πάντα γιατί του Έλληνα η ψυχή είναι αλλιώτικη από την άλλη, αυτή που κάθε μέρα προσπαθεί στον Άδη να μας βάλει. Του αντρειωμένου ο θάνατος θάνατος δεν λογάτε. Θα φύγει θα ξανάρθει να πάρει πίσω ό,τι του έχουν πάρει.
Καλή λευτεριά λοιπόν και ραντεβού στου Αλέξη το κρυφό σχολειό, στης νέας Τουρκιάς την κατοχή που ζούμε όλοι πια με καμάρι…
«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου» Αβράαμ Λίνκολν Πρόεδρος ΗΠΑ 1809-1865)
Υ.Γ. Αλέξη, έχεις πακέτο... 

thedayaftergr.blogspot.gr