Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ στο επίκεντρο της συνάντησης Κωνσταντοπούλου-Τσακνή

Οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ στο επίκεντρο της συνάντησης Κωνσταντοπούλου-ΤσακνήΗ πορεία αναβίωσης των συμβάσεων των εργαζομένων (μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επανόδου 1.665 άτομα), και η εξέλιξη των διαδικασιών για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με πρόεδρο του ΔΣ της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.
   

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλεπταποδοχή στο Βέλο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και για παράβαση του νόμου περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων

Κόρινθος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλεπταποδοχή
 Για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατηγορούνται ένας 44χρονος και μία 30χρονη Ρομά, που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Βέλο Κορινθίας. Επιπλέον, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και για παράβαση του νόμου περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο Ρομά, βρήκαν και κατάσχεσαν πλήθος από κοσμήματα και τιμαλφή, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, καθώς και ένα κέρμα, το οποίο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία, προκειμένου να κριθεί από αρχαιολόγο, για το αν εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Επίσης, κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας, μία ειδική πλάκα και ένα μπουκαλάκι με οξύ, τα οποία αποτελούν μέσα που χρησιμοποιούνται για τη διαπίστωση της καθαρότητας του χρυσού. Ακόμη κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και 1.800 ευρώ, ως πόσό προερχόμενο από τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Σαμαράς: Αντί να φέρετε φοροελαφρύνσεις, φέρατε φοροεπιδρομή «Γονατίσατε τη χώρα στο εσωτερικό και τη διασύρατε στο εξωτερικό»


«Αντί να φέρετε φοροελαφρύνσεις, φέρατε φοροεπιδρομή» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «γονάτισε τη χώρα στο εσωτερικό και τη διασύρατε στο εξωτερικό» ενώ ταυτόχρονα την κάλεσε να αλλάξει πολιτική για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και η σταθερότητα της χώρας.

«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία δεν φοβόμαστε τις εκλογές, η χώρα δεν αντέχει τις εκλογές» τόνισε ο κ. Σαμαράς, σχολιάζοντας σενάρια που διαρρέουν για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τσίπρας: Η πρόταση Γιούνκερ με εξέπληξε δυσάρεστα Παρά το προχθεσινό πισωγύρισμα, είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία"



Τη θέση ότι η πρόταση Γιούνκερ τον εξέπληξε δυσάρεστα, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας. «Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η πρόταση αποτέλεσε μια κακιά στιγμή για την Ευρώπη ή έστω ένα κακό διαπραγματευτικό τρικ και πολύ σύντομα θα αποσυρθεί από τους ίδιους τους εμπνευστές του» ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος χαρακτήρισε «μη ρεαλιστικές» τις προτάσεις των θεσμών και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να συναινέσει σε παράλογες προτάσεις.

Φώφη Γεννηματά: Έχει έρθει η ώρα της δικής μας ευθύνης - ΦΩΤΟ

Την υποψηφιότητά της για την διαδικασία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε από την Αίγλη Ζαππείου χθες το βραδυ η Φώφη Γεννηματά.

«Διεκδικώ τη θέση της Προέδρου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και ζητώ την στήριξή σας», είπε, δεσμευόμενη ότι τη διεκδικεί όχι για να κλείσει τον ιστορικό κύκλο του κόμματος και να σφραγίσει τα λάβαρά του, αλλά «για να δουλέψουμε μαζί, για την Πατρίδα, για τον λαό μας, για την παράταξή μας».

Παρουσία 500 και πλέον ανθρώπων, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε στο θυμικό των μελών του κραταιού άλλοτε κόμματος, αλλά και στο σήμερα και το αύριο του χώρου. «Έχει έρθει η ώρα της δικής μας ευθύνης», είπε, καλώντας όλους να υπογράψουν τη νέα ταυτότητα του χώρου, χωρίς να διαγράψουν το παρελθόν.

Μίλησε για την ευθύνη να ενώσουν τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, λέγοντας «ναι» στην μετεξέλιξη του κόμματος με σαφή προσανατολισμό και ιδεολογικό στίγμα, επιμένοντας πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποτελέσει τον καταλύτη της δημιουργίας της ευρύτερης Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να διατυπώσουμε ένα νέο όραμα, το νέο αναπτυξιακό, οικονομικό, παραγωγικό και κοινωνικό πρότυπο για την Ελλάδα», είπε, δεσμευόμενη για ένα νέο ολικό εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

 
«Σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί. Μαζί να διασφαλίσουμε καθαρές λύσεις, να προασπίσουμε τις καθαρές μας αξίες, να θεμελιώσουμε τις νέες καθαρές σχέσεις της παράταξης. Σας καλώ να δώσουμε τα χέρια για μια νέα αρχή. Ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι. Μπορούμε!», κατέληξε η κ.Γεννηματά.

Το «παρών» στην εκδήλωση της κ.Γεννηματά έδωσαν μεταξύ άλλων ιστορικά και νεότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως: Παπαϊωάννου, Τσούρας, Καραμάνου, Βρεττός, Δατσέρης, Όθωνας, Ράπτη, Κρεμαστινός, Δημαδάμα, Πανταζής, Κεγκέρογλου, Πρωτόπαπας, Αντωνίου, Μανιάτης, Ζακολίκος, Σκραφνάκη, Κανελλόπουλος, Μώραλης, Πολυζωγόπουλος, Παπαθεοδώρου, Βγόντζας, Χριστοφιλοπούλου, Κουσελάς, Κουκουλόπουλος, Δριβελέγκας, Ζωίδης, Τσόνογλου, Ασκούνης, Δανιηλίδης κ.α.

REAL.GR


airetos.gr

Προσλήψεις σε δημόσιο και ΟΤΑ – Ποιες θέσεις έχουν ανοίξει σε όλη τη χώρα (διαρκής ενημέρωση)

Δείτε αναλυτικά στην aftodioikisi.gr τις θέσεις που ανοίγουν στο δημόσιο και τους ΟΤΑ τις τελευταίες ώρες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:
15 θέσεις εργασίας στον δήμο Πεντέλης
30 θέσεις εργασίας στον δήμο Αιγάλεω
Δύο προσλήψεις στην Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία των Βρυξελλών
Δήμος Σερβιών Βελβεντού: Πρόσληψη δύο εργατών
Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Γαλατσίου
Προσλήψεις 3.284 οχτάμηνων από το Υπουργείο Πολιτισμού- Αναλυτικά όλες οι θέσεις κι οι ειδικότητες
Σε 450 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ προχωρά η ΔΕΗ (προκήρυξη)
Δήμος Ρεθύμνης: 51 προσλήψεις (προκήρυξη)
Κοζάνη: 269 προσλήψεις για εργασίες ανασκαφών-Αναλυτικά οι ειδικότητες (προκήρυξη)
Δήμος Παγγαίου: 12 προσλήψεις εποχικών – Οι ειδικότητες

Για τις χθεσινές προσλήψεις σε δημόσιο και ΟΤΑ ΕΔΩ 

aftodioikisi.gr

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟN ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Επιμένει στο λάθος ο Πρωθυπουργός της χώρας κ.Τσίπρας, απομακρύνοντας την Ελλάδα από την Ευρώπη και τον εαυτό του από τον ελληνικό λαό. Αγνοεί επιδεικτικά τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, που σε ποσοστό 74%, καταγεγραμμένο στη μέτρηση της ALCO για το newsit.gr υπερασπίζεται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ έναντι ποσοστού 18% των Eλλήνων που επιθυμούν μισθούς Βουλγαρίας σε δραχμές. 
Ένα 18% που προφανώς έχει εξασφαλίσει κάτι στην άκρη της Ελβετίας, για τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ίσως ο φωτογράφος με τα  3.882.665,39 ευρώ, ίσως ο συνταξιούχος με τα 1.194.988,66 ευρώ στην άκρη για τις δύσκολες μέρες.

τα εγκαίνια του “Menalon Trail”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με μια μεγάλη γιορτή, ανοιχτή σε όλους, κατοίκους και εκατοντάδες επισκέπτες, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Menalon Trail από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Γορτυνίας, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ), το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (ΣΑΟΟ) και τους εθελοντές του μονοπατιού του Μαινάλου, του πρώτο Διεθνώς Πιστοποιημένου μονοπατιού στην Ελλάδα και στα δέκα στην Ευρώπη, παρουσία της Δανής Προέδρου της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πεζοπόρων κα Lis Nielsen.  

Η κεντρική τελετή των εγκαινίων έγινε στη Στεμνίτσα στις 11.00 πμ της Κυριακής 31/5/2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στις 04.05.2015  πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και οι τρεις βουλευτές Κορινθίας, κατέθεσαν ερώτηση με θέμα τη «μείωση του χρηματικού προστίμου που επιβάλλεται στους ανυπότακτους και αλλαγές στο νομικό πλαίσιο της ανυποταξίας για Έλληνες εργαζομένους σε χώρες του εξωτερικού». Κατά το μέρος που αφορά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο αναπληρωτής Υπουργός Κωνσταντίνος Ήσυχος απάντησε τα εξής:
«Ήδη βρίσκεται σε επεξεργασία σχέδιο νόμου για την τροποποίηση διατάξεων της στρατολογικής νομοθεσίας, προς την κατεύθυνση της τακτοποίησης κατηγοριών ανυπότακτων, αλλά και άλλων θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζονται και τα θέματα που έθεσαν με την ερώτησή του οι βουλευτές».

(από το γραφείο Τύπου της ΝΕ)

Η προθεσμία πέρασε χωρίς το δημόσιο να στείλει ο,τιδήποτε στο ΣτΕ για τις αντικειμενικές!


05 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δράση συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα κατά της αντισυνταγματικής και παρανοϊκής φορολογίας
 
Με την με αριθμό 4003/2014 ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας διαπιστώθηκε η παράνομη και αντισυνταγματική παράλειψη από μέρους του Δημοσίου να προβεί στην αναπροσαρμογή των παράλογων "αντικειμενικών" αξιών των ακινήτων της χώρας και τάχθηκε στη διοίκηση προθεσμία έξι μηνών για να συμμορφωθεί. Η προθεσμία αυτή παρήλθε την 20η Μαΐου 2015. Το Δημόσιο όμως, μολονότι όφειλε να συμμορφωθεί με την παραπάνω απόφαση, εντούτοις επιδεικτικά την αγνόησε. Αδιαφόρησε όχι μόνο να ξεκινήσει την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία αναπροσαρμογής των δημευτικών για την ακίνητη περιουσία των πολιτών "αντικειμενικών" αξιών, αλλά άφησε να παρέλθει άπρακτη ακόμα και η προθεσμία (χθες) για ένα υπόμνημα που θα εξηγούσε την άρνησή του! Με την απαξιωτική αν όχι προκλητική αυτή στάση της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της κρατικιστικής αριστεράς και μέρους της λαϊκιστικής και εθνικιστικής δεξιάς –συνεχίζοντας την πρακτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης- αποδεικνύουν την αδιαφορία τους προς τους συντεταγμένους θεσμούς της πολιτείας, το Σύνταγμα και τους νόμους, αλλά κυρίως την εχθρική στάση τους προς τους μαστιζόμενους φορολογούμενους πολίτες και τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματά τους.
Η Δράση θα συνεχίσει, εντός και εκτός δικαστηρίων, τον νόμιμο και εντός των θεσμών της Πολιτείας αγώνα της για την ανατροπή αυτής της πρωτοφανούς αδικίας που οδηγεί σε άδικη και δυσβάστακτη φορολόγηση ανύπαρκτης περιουσίας και σε κάποιες περιπτώσεις και σε ουσιαστική δήμευση της, όταν φορολογούνται με διπλάσια και τριπλάσια αξία από την πραγματική ακίνητα που δεν αποφέρουν κανένα εισόδημα.

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΚΙΟΛΗΣ " ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ 6ΜΗΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ...ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ Κ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ Κ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ"

 Φωνή διαμαρτυρίας από τον γιατρό του ΓΕΝ. Κορίνθου δρ. Αναστάσιο Γκιολή ο οποίος διαμαρτύρεται καθώς
"ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ 6ΜΗΝΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ  ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ... ΙΑΤΡΟΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ & ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΟΥ.....
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ 3ΠΛΑΣΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ...
ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ...
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
 ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ... 
ΤΑ Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ.. ΥΛΙΚΑ..."

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


Εμφάνιση 30.jpg

Την Ερμιονίδα επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 4 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κκ. Τάσο Χειβιδόπουλο , Βασίλη Σιδέρη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωάννη Σαρρή.

O Φάνης Κουρεμπές σε συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με φυτωριούχους εσπεριδοειδών και αμπέλου -

Εμφάνιση Φυτωριούχοι.jpg



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνάντηση είχαν την Πέμπτη 04/06/2015 στην Βουλή, βουλευτές της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κορινθίας Φάνης Κουρεμπές με εκπροσώπους συλλόγων φυτωριούχων που δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς των εσπεριδοειδών και της αμπέλου και με εκπροσώπους του Υπουργείου, με σκοπό την συζήτηση βασικών προβλημάτων του συγκεκριμένου κλάδου.
Από όλους τους παρευρισκόμενους τέθηκε ως επιτακτική ανάγκη η άμεση στελέχωση και ενεργοποίηση όλων των κρατικών δομών (Δενδροκομικοί Σταθμοί Ξυλοκάστρου και Πόρου, Κρατικό Κτήμα Βέλου) ώστε να παρέχουν πιστοποιημένο πολλαπλασιαστικό υλικό, ενώ από την πλευρά του Υπουργείου παρουσιάστηκαν κάποια πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Από τους φυτωριούχους τέθηκε κυρίως το ζήτημα της ανάπτυξης και στήριξης της εγχώριας παραγωγής πιστοποιημένου πολλαπλασιαστικού υλικού, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι, ακόμα και για ελληνικές ποικιλίες, να κάνουν εισαγωγές από το εξωτερικό, της συμπλήρωσης του νομοθετικού πλαισίου όπως και η εξασφάλιση της διενέργειας όλων των απαιτούμενων φυτουγειονομικών ελέγχων που να εξασφαλίζουν φυτικό πολλαπλασιαστικό υλικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στις υπάρχουσες απαιτήσεις και να μπορεί να σταθεί στην εγχώρια και  διεθνή αγορά.
Τέλος, συζήτηση έγινε για την ανάγκη άμεσων μέτρων προστασίας της αγροτικής παραγωγής από κινδύνους όπως το καταστροφικό βακτήριο Xyllela, όπως επίσης και για την  ανάγκη καταγραφής, κατοχύρωσης και εξυγίανσης εθνικών ποικιλιών, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να χαθούν ή να “κλαπούν” και να μπορούν να αξιοποιηθούν για την εγχώρια παραγωγή.
Από το βουλευτή Κορινθίας, τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία που έχει για το νομό η παραγωγή υγιούς πολλαπλασιαστικού υλικού, μιας και αποτελεί μια σημαντική οικονομική δραστηριότητα τόσο στη δυτική Κορινθία, όσο και στην περιοχή της Νεμέας, καθώς και η αξιοποίηση των κρατικών κτημάτων στο Ξυλόκαστρο και στο Βέλο στην κατεύθυνση αυτή αλλά και η συμβολή τους στην υλοποίηση της  εθνικής αγροτικής πολιτικής για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Επίσης δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συνεργασίας με όλους τους τοπικούς φορείς για την γρήγορη και ουσιαστική επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του κλάδου.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

ΤΩΡΑ: Αρχίζει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Σε λίγο ξεκινάει το 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...
με στόχο την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Με την ομιλία του γραμματέα του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, θα αρχίσει το συνέδριο, το οποίο θα λάβει χώρα στην Κυψέλη στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου.

2.000 στελέχη από όλη την Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί για το συνέδριο, στο οποίο θα διαμορφωθεί το κλίμα για την επόμενη εβδομάδα, στις 14 Ιουνίου, όπου και θα γίνει η εκλογή του νέου αρχηγού.

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι 4, η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Θανάσης Χειμωνάς, ενώ κλειδί σε όλες τις εξελίξεις είναι το τι θα κάνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα κάνει, το απόγευμα, ένα σύντομο χαιρετισμό, λόγω της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής. Ωστόσο, η βασική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.

Το συνέδριο θα κλείσει την Κυριακή με τις ψηφοφορίες και την επόμενη εβδομάδα στις 14 του μηνός θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΣXOΛΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ: Δε θα σας μείνει άντερο από τα γέλια

Η σκανδιναβία είναι μια πράξη που κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει…

(Από γυμνάσιο της Λάρνακας Κύπρου)

 Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Κλείνει η εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών και στα δύο ρεύματα τα ξημερώματα της Κυριακής

 
Ολικώς αποκλεισμός της νέας εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Ξυλοκάστρου ως τον ανισόπεδο κόμβο Δερβενίου, θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου έως το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου και ώρα 6.00.
 Ο αποκλεισμός της εθνικής οδού θα γίνει για να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες ευρείας κλίμακας στο 137,5 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού ( στο ύψος της Λυγιάς).
Η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το 120.9 χλμ έως το 142 χλμ της εθνικής οδού, θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού. 
 Σε όλο το μήκος της παλαιάς εθνικής οδού και στα σημεία που θα εκτρέπεται η κυκλοφορία, θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση και παρουσία τροχονόμων, καθώς και περιπολικών και μοτοσικλετιστών της τροχαίας, για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.
Παράλληλα επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραταθεί η χρονική διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Βίντεο - σοκ: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τώρα και τα Βαλκάνια!

Image 
 Το "Al Hayat Media Center", η "πτέρυγα" των μέσων ενημέρωσης του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), μετέδωσε ντοκιμαντέρ για τα Βαλκάνια, που περιέχει απειλές κατά της Αλβανίας, του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ. Στο ντοκιμαντέρ, οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται "άθεοι" και στο βίντεο -μεταξύ άλλων- εμφανίζονται δύο αλβανικής καταγωγής άνδρες που μάχονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους -ο ένας από την Αλβανία και ο άλλος από το Κόσοβο- και είναι γνωστοί με τα ονόματα Αμπού Μπίλκις αλ Αλμπάνι και Αμπού Μουκάτιλ αλ Κόσοβο.
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στο www.onalert.gr

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η «καθαρή» Δημοκρατική Παράταξη έχει μία μεγάλη ευκαιρία


loverdos-eliaΚάθε κρίση γεννά ευκαιρίες. Και αν η κρίση του 2010 έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με μόνο άρμα την αγανάκτηση του κόσμου και τη δημαγωγία της Κουμουνδούρου, τώρα είναι η ευκαιρία για αποκατάσταση της αλήθειας και ασφάλειας στους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ, εξαιτίας των κακών μονομερών χειρισμών του Γιώργου Παπανδρέου, δεν μοιράστηκε την ιστορική ευθύνη για τα λάθη διακυβερνήσεων δεκαετιών, αλλά και της δήθεν αριστερής διαχρονικής αντίστασης ...με γνώμονα τον αντιπαραγωγικό κρατισμό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, έκανε το μνημόνιο και τη μοναδική επιλογή χρηματοδότησης, να φανούν ως δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ και όχι ως φυσική συνέπεια μίας κακής συλλογικής ευθύνης, κυρίως του δημοκρατικά εκλεγμένου πολιτικού συστήματος.

Η κρίση που «ανακάλυψε» τις παθογένειες, «ανακάλυψε» και το λαϊκισμό.

Σήμερα με αφορμή το έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δίνεται η ευκαιρία σε αυτούς που έχουν τα κλειδιά της ιδεολογικής πλατφόρμας του Κοινωνικού Κέντρου, να αναδείξουν τις πτυχές του αριστερού και δεξιού λαϊκισμού, που χτύπησε στα πλευρά τις έννοιες της εθνικής συναίνεσης και έφερε την Ελλάδα σε μία ατυχή και αναξιοπρεπή θέση.
Η αντιμνημονιακή ΝΔ του 2012, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015. Και οι δύο βρέθηκαν και βρίσκονται μπροστά στο χρηματοδοτικό αδιέξοδο, αφού έχτισαν τα πολιτικά τους ποσοστά στο ψέμα της άλλης οδού.

Η μεγάλη ανάγκη για το χώρο του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κέντρου, να πάρει πίσω τις δυνάμεις του, έγκειται στο γεγονός πως η Ελλάδα πρέπει πολύ γρήγορα να κερδίσει το χαμένο έδαφος από την καταστροφική προπαγάνδα.

Το καθαρό ΠΑΣΟΚ, απαλλαγμένο από την τοξικότητα των μονομερών δράσεων του Γιώργου Παπανδρέου και από εκείνους που καιροσκόπησαν εις βάρος της Ελλάδας, έχει το ιδεολογικό προβάδισμα, να έχει προσφέρει τα χρόνια της κρίσης, την ασφάλεια των χειρισμών για να βρίσκεται η Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής λύσης.

Αυτό αποδεικνύεται σήμερα από την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που «έκλεψε» ψηφοφόρους από τη Δημοκρατική Παράταξη, φέρνοντάς τους κυριολεκτικά σε αδιέξοδο. Τους πούλησε το όνειρο και σε 4 μήνες έφερε τον εφιάλτη.

Είναι η ώρα για τον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων στη «βάση» τους. Είναι η ώρα η Ελλάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα και την Ελπίδα. Το εγχείρημα της Ελιάς, στις ευρωεκλογές του 2014, απέδειξε πως αυτό μπορεί να γίνει, επισημαίνει ο ισχυρότερος διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Αυτή την ώρα, τα ώριμα πια στελέχη του νέου καθαρού ΠΑΣΟΚ πρέπει να προσφέρουν στον απογοητευμένο κόσμο τη λύση και το όραμα.

Η κρίση γέννησε το έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Το αδιέξοδο της Ελλάδας λόγω του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να ξαναγεννήσει τη Δημοκρατική Παράταξη.

Αργυρώ Θεοτοκάτου (a.th@tokentro.gr)
www.tokentro.gr

Τι ζητούν οι δανειστές - Το non paper της Κυβέρνησης

Αναλυτική επέξηγηση των θέσεων που παρουσίασε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου.

Αφού επαναλαμβάνεται η φράση πως πρόκειται για «ακραίες θέσεις που δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση», οι κύκλοι του Μαξίμου επισημαίνουν πως οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν εκ μέρους των θεσμών στον πρωθυπουργό «δεν ανταποκρίνονται στις αλλαγές που είχαν αποδεχθεί στο Brussels Group» αλλά και πως δεν εμπεριέχουν τις συμφωνημένες στους τέσσερις αυτούς μήνες μεταρρυθμίσεις.

Πιο λεπτό κι ελαφρύ το επόμενο iPhone

Πιο λεπτό κι ελαφρύ το επόμενο iPhone

Η Apple ενδέχεται να χρησιμοποιήσει μικρότερα chips LED οπίσθιου φωτισμού
Η μανία της Apple για λεπτότερες και ελαφρύτερες συσκευές είναι πλέον γνωστή και μάλλον στην αναζήτηση αυτή βρήκε έναν επιπλέον σύμμαχο.
Έτσι λοιπόν φημολογείται πως η Apple θα χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον μικρότερα chips LED οπίσθιου φωτισμού και έτσι με αυτό τον τρόπο τα επερχόμενα iPhone μπορεί να είναι ακόμη λεπτότερα και ελαφρύτερα.
Η είδηση αυτή έρχεται από την TrendForce και δημοσιεύεται από το DigiTimes. Τα νέα chip αυτά θα είναι μόλις 0.85mm χ 0.44mm σε αντίθεση με τα τωρινά που είναι 3.0mm x 0.85mm x 0.6mm.
Προμηθευτής αυτών των νέων chips θα είναι οι ιαπωνικές εταιρείες Nichia και Toyoda Gose.
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ακόμη πεπεισμένοι πως τα επόμενα iPhones θα έχουν μια ακόμη μικρότερη σχεδιαστική υπογραφή.
Συνήθως η Apple αλλάζει την σχεδιαστική γραμμή της και το σασί των συσκευών της κάθε 2 χρόνια και έτσι ακόμη κρατάμε μικρό καλάθι για την παραπάνω είδηση.
Να τονίσουμε βέβαια πως αυτό δεν σημαίνει πως η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία στο άμεσο μέλλον μιας και όπως ήδη αναφέρθηκε έχει μια εμμονή με τις λεπτές και ελαφριές συσκευές.
Πηγή: appleworldhellas.com

Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ χαιρετίζει τη σύσταση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και καλεί τους Ευρωπαϊκούς και διεθνείς θεσμούς να συμπράξουν σε λύση που θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα του ελληνικού πληθυσμού

    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το γεγονός ότι η Βουλή των Ελλήνων συνέστησε μία επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του για την ελληνική κρίση ο Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Juan Pablo Bohoslavsky.
 
«Είναι απαραίτητο να χυθεί  φως σχετικά με το ποιοι επωφελήθηκαν, και σε ποιο βαθμό, από την αλόγιστη χορήγηση και λήψη δανείων και από τα προγράμματα διάσωσης, και ποιοι είναι υπεύθυνοι για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση», αναφέρει ο κ. Bohoslavsky, τονίζοντας πως «εάν δεν υπάρξει συμβιβασμός η Ελλάδα αργά ή γρήγορα μπορεί να χρεοκοπήσει και η κρίση στη χώρα να επιδεινωθεί περαιτέρω. Τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα μπορεί να υπομονευθούν ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα λόγω της έλλειψης ευελιξίας και αποφασιστικότητας για μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία, που να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ανακοίνωση για την εκδήλωση της Κυριακής 31/5 στο Κιάτο

Εμφάνιση 20150531_204505.jpgΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η δεύτερη εκδήλωση της κίνησης Διαγραφή του Χρέους Τώρα στην Κορινθία, την Κυριακή 31/5 στο Κιάτο. Σχεδόν 100 συμπολίτες μας συμμετείχαν σε μία πλούσια συζήτηση με το Νίκο Ιγγλέση και το Δημήτρη Μπελαντή σχετικά με τα ερωτήματα που προκύπτουν για την επόμενη μέρα μιας ρήξης με τους δανειστές, όπως για την ανάγκη έκδοσης εθνικού νομίσματος. Παρακολουθώντας τις περίφημες "διαπραγματεύσεις", τις προτάσεις των δανειστών αλλά και αυτές της ελληνικής κυβέρνησης, γίνεται σαφές ότι ή θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε το χρέος δεχόμενοι τη διαιώνιση της λιτότητας και της εξαθλίωσης, ή θα ανοίξουμε έναν άλλο δρόμο, με παύση πληρωμών, έξοδο από την ευρωζώνη, εθνικοποίηση των τραπεζών και μία συνολικά διαφορετική πολιτική, με τα λαϊκά συμφέροντα μπροστά - και όχι αυτά της τρόικας και όσων αυτή εκπροσωπεί...

Κίνηση Διαγραφή του Χρέους Τώρα - Επιτροπή Κορινθίας

«Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε σκηνοθεσία του Ενκε Φεζολλάρι & μουσική Σταμάτη Κραουνάκη Στις 9 Ιουνίου στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εμφάνιση gia mme.jpg




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κομψή, φιλοσοφημένη, εκκεντρική ,εστέτ, μαγκιόρα, σκληρή, τρυφερή η Λιλή Ζωγράφου περνάει δια πυρός και σιδήρου και βγαίνει  νικήτρια-μιας και η ουσία της δεν αλλοιώνεται- καταμαρτυρώντας πως Η ζωή νικά!
Φωτογραφία εξωφύλλουΈχοντας το  μότο αυτό ως πηγή έμπνευσης, ο Ένκε Φεζολλάρι σκηνοθετεί την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στις ιστορίες “Της Χούντας” από το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη. Δύο ιστορίες αυτοβιογραφικές που δίνουν το στίγμα της εποχής και σκιαγραφούν τη συγγραφέα-ορόσημο της Ελλάδας της μεταπολίτευσης: μίας γυναίκας αγωνίστριας ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Σε κάθε καθεστώς που εξαθλιώνει την ανθρώπινη υπόσταση και σε κάθε αυτεπάγγελτη εξουσία που στερεί τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Κείμενο : Λιλή Ζωγράφου
Το βιβλίο «Επάγγελμα Πόρνη» κυκλοφορεί από τις εκδ. Αλεξάνδρεια.
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριάνθη Γραμματικού
Σκηνικός χώρος-κοστούμια-φωτισμοί: Ενκε Φεζολλάρι, Μαριάνθη Γραμματικού
Κατασκευή Σκηνικού: Μανώλης Κοθρής
Μουσική:Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτογραφίες-βίντεο: Αθηνά Λιάσκου
Προπώληση:  10 ευρώ
Είσοδος: 12 ευρώ
‘Άνεργοι -Φοιτητές 10 ευρώ
Ώρα έναρξης Παραστάσεων : 21:30 μμ
Προπώληση εισιτηρίων : ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗΛ:2744021124
Πληροφορίες- κρατήσεις: 6945123653
ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ιστορία πρώτη:
Χούντα. Στη συγγραφέα απαγορεύεται να εξέλθει της χώρας λόγω πολιτικών πεποιθήσεων με πρόφαση την μη άσκηση του επαγγέλματος της δημοσιογραφίας  που αναγράφεται στο διαβατήριό της. Η Ζωγράφου πολεμώντας με χιούμορ το παράλογο καθεστώς, αλλάζει ιδιόγραφα το επάγγελμα της σε «Πόρνη-ελευθερίων ηθών» με συνέπειες τραγελαφικές.

Ιστορία δεύτερη:
1973. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της παραμονές πρωτοχρονιάς, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Εκεί γινόμαστε μάρτυρες της απάνθρωπης συμπεριφοράς του προσωπικού, που φτάνει στα όρια του εξευτελισμού: η συγγραφέας –δεμένη στο κρεβάτι- πέφτει θύμα βιασμού από νυχτερινούς φύλακες. Εντούτοις δεν αποδυναμώνεται: η τραυματική της εμπειρία την εξωθεί στην κατά μέτωπο σύγκρουση με τους ιθύνοντες και την καταγγελία της σαθρής λειτουργίας του νοσηλευτικού οργανισμού.
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Ο Ένκε Φεζολλάρι παρουσιάζει με τη δική του διεισδυτική ματιά τις συναρπαστικές εξομολογήσεις της Λιλής Ζωγράφου: ενός συνειδητοποιημένου-σκεπτόμενου πολίτη, μιας αντισυμβατικής συγγραφέως και ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει την ελευθερία σαν τόσο υψηλό αγαθό ώστε αποφασίζει να θέσει τέλος στη ζωή της για να απαλλαγεί απ΄την δουλοπρέπεια της πείνας.

Η οξύτητα της γραφής της, το σαρκαστικό και γλυκόπικρο χιούμορ της, η αφηγηματική της ορμητικότητα, η αφοπλιστική και έντιμη ειλικρίνεια αποκτούν λόγο επί σκηνής με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και αναδεικνύονται με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Στο Υπόγειο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε μία παράσταση σύγχρονη, που γκρεμίζει τα δόγματα και τους μύθους που τροφοδοτούσε η Χούντα τον αδιάφορο ως προς τα δικαιώματά του λαό: «Όχι, η επανάστασή μου, δεν θα στρεφόταν κατά του κατεστημένου και του συστήματός του, αλλά εναντίον εκείνων που το ανέχονται. Θα σκότωνα, θα τσάκιζα την κακομοιριά, την υποταγή, την ταπεινοφροσύνη. Η γη έτσι κι αλλιώς δεν χωρά άλλους ταπεινούς και καταφρονεμένους. Όπως δεν χωρά άλλα φερέφωνα».

Αυτή ήταν η εντολή που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον λαό;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Σύμφωνα με όσα προπαγανδίζονται εδώ και λίγο καιρό – εν μέσω ασφυξίας και αδιεξόδου – είναι πως ο ελληνικός λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την εντολή να διαπραγματευτεί σκληρά.
Μάλιστα. Ωστόσο, όταν ο ελληνικός λαός έδινε αυτή την εντολή, θεωρούσε αρκετό να γίνει μια «σκληρή διαπραγμάτευση» χωρίς να ενδιαφέρεται αν αυτή θα καταλήξει κάπου, σε κάποια καλύτερη εξέλιξη;
Έδωσε δηλαδή απλώς ο λαός εντολή για μια «διαπραγμάτευση για την διαπραγμάτευση» ή προσδοκούσε αυτή να καταλήξει σε μια καλύτερη συμφωνία;
Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.