Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Σκληρή επίθεση ΑΔΕΔΥ στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔΕ: Τον κατηγορεί ότι καλύπτει χρυσαυγίτικες μεθόδους

Σκληρή επίθεση εξαπολύει η κυβέρνηση κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔΕ,  του δημάρχου Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα. Συγκεκριμένα, ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλει τον δήμαρχο Αιγάλεω ότι είναι πολιτικά υπεύθυνος για την τραμπούκικη επίθεση που έγινε προχθές, την ώρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα, τονίζει ότι η επίθεση αυτή θυμίζει τα «ταγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής. Και όλα αυτά, την ώρα που η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει προκηρύξει κινητοποίηση για σήμερα το βράδυ στο δήμο Αιγάλεω.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

Την εποχή που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου, φαίνεται πως κάποιοι έγιναν μιμητές των μεθόδων τους. Μόνο ως άκρως φασιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Δημαρχείο Αιγάλεω, την ώρα πραγματοποίησης Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015.
Συγκεκριμένα ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε, προπηλάκισε και χτύπησε βάναυσα αιρετούς εκπροσώπους εργαζομένων και εργαζόμενους του Δήμου Αιγάλεω που παρευρέθηκαν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Δημάρχου, Δημήτρη Μπίρμπα, να διώξει πειθαρχικά Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων για τη συνδικαλιστική του δράση. Ανάμεσα στους εργαζόμενους που προπηλακίστηκαν ήταν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μπαλασόπουλος Θέμης, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Νίκος Τράκας, τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Τσούνης Γιάννης και Παπαδοπούλου Μαρία, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Ευθυμίου Χριστόδουλος και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Τσιχλάκης Δημήτρης και Τσιμπούκογλου Κώστας. Το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη μεταφορά με ασθενοφόρο του μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Καρακουλάκη Γεώργιου που διώκεται συνδικαλιστικά από τον Δήμαρχο Αιγάλεω με κρανιοεγκεφαλική κάκωση καθώς και του εργαζομένου του Δήμου, Δελαβίνια Κώστα με κάταγμα χεριού.
Καταγγέλλουμε με απερίφραστο τρόπο την τρομοκράτηση των εργαζομένων του Δήμου με μεθόδους φασισμού και καθιστούμε πολιτικά υπεύθυνο τον Δήμαρχο του Δήμου Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα, για όσα τραγελαφικά αλλά άκρως επικίνδυνα έλαβαν χώρα μέσα στον Δήμο που σε όλη τη διάρκεια τους έμεινε απαθής.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη της στο Νομό Αττικής να παρευρεθούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο εξ αναβολής Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 8.00 το βράδυ στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου).
Οι Εργαζόμενοι δεν θα επιτρέψουν να επιστρέψουμε πίσω σε εποχές φασισμού και ολοκληρωτισμού.

aftodioikisi.gr