Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΜΕΤΑ ΤΣΙΠΡΑ (μ.Τ.) ΕΠΟΧΗ

Η προδοσία του λαού, που απέδωσε ραδιοφωνικά η πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου στον κάποτε αρχηγό της σημερινό Πρωθυπουργό και η παραίτηση του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη, πρώην Κυβερνητικού εκπροσώπου της ελπίδας ΣΥΡΙΖΑ, σηματοδοτούν σήμερα την επόμενη ημέρα της Ελλάδας.
Το πότε θα απομακρυνθεί και τυπικά ο κ.Τσίπρας από την ζημιογόνα για τη χώρα και κυρίως το λαό της άσκηση της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του είναι αδιάφορο. Οι πλειστηριασμοί και οι φόροι που έφερε στη χώρα χωρίς κανένα λόγο, παγώνοντας τις ψυχές μας, θα καθορίσουν και τον ακριβή χρόνο της οικιοθελούς ή μη αποχώρησής του. Αν θα είναι σήμερα ή σε λίγες μέρες δεν έχει μεγάλη σημασία.
Όλα τα έδωσε στους ξένους ο Έλληνας πρωθυπουργός για να παραμείνει στην εξουσία αλλά ξέχασε κάτι. Τον ελληνικό  λαό. Το 45% των ψηφοφόρων που δεν πήγε ποτέ να ψηφίσει, το ιστορικό 3% του ΣΥΡΙΖΑ που τον γέννησε και πάνω από όλα όλους εκείνους τους Έλληνες και Ελληνίδες που πίστεψαν στο ψεύτικο όνειρό του, που μετατράπηκε ξεδιάντροπα σε εφιάλτη, και νιώθουν εξαπατημένοι και υποτιμημένοι.
Η μ.Τ. εποχή σημαίνει πολλά για την Ελλάδα. Σημαίνει το τέλος της εποχής των μεγάλων πολιτικών Υπουργών του έθνους κ.κ. Τζοχατζόπουλου, Λιάπη, Παμπούκη, Λαλιώτη, Αβραμόπουλου και Φλαμπουράρη και αναρίθμητων άλλων, που με το κατάλληλο επικοινωνιακό μανδύα καταχρεωμένων μέσων ενημέρωσης και αμέτρητα δανεικά ευρώ στο Κράτος έφεραν τα Μνημόνια της Καταστροφής στον ελληνικό λαό. Το χειρότερο όλων έφεραν πολιτικά την εθνική του διάβρωση. Την απώλεια της πίστης του σε αξίες και ιδανικά, πλην εκείνου της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι σίγουρο αν είναι αρκετά ώριμη ακόμη ώστε να εκλέξει έναν ηγέτη για τη μ.Τ. εποχή. Το πιθανότερο όλων είναι να επιλέξει επιλογές ήττας και αδυναμίας. Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα, που θα οδηγήσουν στην πολιτική της εξαφάνιση με την επόμενη εκλογική της ήττα.
Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα οφείλει ενωμένη να δημιουργήσει την μ.Τ. ιστορία της σε μία ζαλισμένη και τρομοκρατημένη Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ένα παγκοσμιοποιημένο πεδίο όπου κανείς δεν χαρίζει τίποτα στον άλλο. Να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει και απώλεσε βάσει σχεδίου τα χρόνια της εθνικής παρακμής της Μεταπολίτευσης.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση χωρίς μία εθνική στρατηγική βασισμένη στα αμέτρητα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας, κληροδότημα των προγόνων μας, τόσο στον πολιτισμό μας όσο και στα εθνικά μας περιουσιακά στοιχεία. Στα μυαλά και τις ψυχές μας. Εθνική στρατηγική που εσκεμμένα κανείς δεν γράφει ώστε να μην υπάρχει μία κοινή προσπάθεια και αναζωπύρωση της Ελλάδας.
Πρωτίστως βέβαια χρειάζεται έναν πνευματικό ηγέτη, έναν Έλληνα Νταβούτογλου της πολιτικής, που θα αναδείξει με τη σειρά του τον πολιτικό ηγέτη που θα γεννήσει η κοινωνία για να μας κυβερνήσει και να προστατεύσει τις περιουσίες μας, υλικές και μη, εις όφελος κυρίως της επόμενης γενιάς.
Για την π.Τ. εποχή οι ιστορικοί θα γράψουν πολλά. Θα καταλήξουν όλοι όμως ότι πολιτικοί όπως ο Γούναρης και ο Ιωαννίδης θα υπάρχουν πάντα για να ασκούν την εξουσία εις βάρος του λαού και να αποδεικνύουν ότι κάθε λαός όπως και ο ελληνικός είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. 
Μέχρι να αποφασίσει να πληρώσει το λογαριασμό του και να ξαναποκτήσει το δικαίωμα της ζωής, της ελπίδας και της πίστης.
Ας δούμε, τέλος, σήμερα πόσοι ΣΥΡΙΖΑίοι και ΑΝΕΛίστες θα ψηφίσουν τους πλειστηριασμούς των ελληνικών σπιτιών και ας περιμένουμε να έρθει η επόμενη μέρα από τα βάθη της ελληνικής ιστορίας...

thedayaftergr.blogspot.gr