Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟN ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Επιμένει στο λάθος ο Πρωθυπουργός της χώρας κ.Τσίπρας, απομακρύνοντας την Ελλάδα από την Ευρώπη και τον εαυτό του από τον ελληνικό λαό. Αγνοεί επιδεικτικά τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, που σε ποσοστό 74%, καταγεγραμμένο στη μέτρηση της ALCO για το newsit.gr υπερασπίζεται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την παραμονή της στο ευρώ έναντι ποσοστού 18% των Eλλήνων που επιθυμούν μισθούς Βουλγαρίας σε δραχμές. 
Ένα 18% που προφανώς έχει εξασφαλίσει κάτι στην άκρη της Ελβετίας, για τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ίσως ο φωτογράφος με τα  3.882.665,39 ευρώ, ίσως ο συνταξιούχος με τα 1.194.988,66 ευρώ στην άκρη για τις δύσκολες μέρες.
Το 47% λοιπόν, ένας στους δύο πλέον, πιστεύει ότι ο κ.Τσίπρας διαπραγματεύεται λάθος, ενώ το κυριότερο όλων η λαοφιλία του κ.Τσίπρα και η καλή γνώμη για αυτόν έχει περιοριστεί πια στο 55%, χωρίς ακόμα να γίνουν αιασθητά τα νέα μέτρα ή ακόμη χειρότερα να φανούν οι καταστρεπτικές συνέπειες μίας ρήξης με τους δανειστές της ζωής μας.
Ο κ.Τσίπρας επιμένει υπούλως να εξωθεί την Ελλάδα εκτός ευρώ και να επιζητεί τη συναίνεση του λαού για αυτό το έγκλημα, αναζητώντας στην παγωμένη Μόσχα και το απολυταρχικό καθεστώς της, μάταια, την άκοπη λύση για τον ελληνικό λαό. Με μία άσκοπη και εξευτελιστική για τη χώρα κίνηση αρνήθηκε να καταβάλει τις υποχρεώσεις της Ελλάδας στο ΔΝΤ και ρισκάρει την κοινωνική και εδαφική ακεραιότητά της διχοτομώντας την Ελλάδα με τούρκικους αγωγούς ρωσικής προέλευσης ενάντια στους πολιτικούς και στρατιωτικούς συμμάχους μας. Είναι προφανές ότι ο κ.Τσίπρας επιζητά να θέσει το εκβιαστικό δίλημμα αποδοχής της ρωσικής κουλτούρας, με την αποδοχή μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ από μία έωλη συμφωνία κατασκευής του αγωγού στην επικείμενη σύσκεψη των BRICS.
Γιατί ο κ.Τσίπρας διακαώς επιζητεί την καταστροφή της χώρας υπερασπιζόμενος την ελίτ της Μεταπολίτευσης, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό. Γιατί επιζητεί να γίνει άλλος ένας Γούναρης του '22, επίσης δεν είναι αντιληπτό. Προφανώς κάποιος ή κάποιοι του έχουν εγγυηθεί ότι υπηρετεί έναν ύψιστο σκοπό, κάνοντας εχθρό την Κυβέρνηση του και τον ελληνικό λαό με το δυτικό πολιτισμό. 
Κινήσεις απελπισίας που κατ' επανάληψη έκαναν μέτριοι πολιτικοί ηγέτες και οι οποίοι κατέληξαν στη μήνη του λαού που δυστύχησαν. Ας ευχηθούμε ότι έστω και αργά ο κ.Τσίπρας θα εγκαταλείψει τους υποχθόνιους σύμβουλούς τους και θα βαδίσει προς την πρόοδο και ευημερία που δεν έχει άλλο δρόμο από τη συνετή αξιοποίηση του ευρώ, της ευρωπαϊκής φιλοσοφίας για την οποία έχυσαν το αίμα τους άλλοι τις τελευταίες δεκαετίες για εμάς.
Το μεγαλύτερο και χειρότερο πολιτικό έγκλημα του κ.Τσίπρα θα είναι ο ύπουλος διχασμός του λαού και η μετατροπή της Ελλάδας σε Ουκρανία και Συρία, εις όφελος των σκοταδιστών και "λαμογιστών", εις όφελος μίας μειοψηφίας "Ελλήνων".
Σε κάθε περίπτωση ο κ.Τσίπρας και η Κυβέρνηση του αν δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν άμεσα ας ακούσουν το λαό. Κάτι ξέρει παραπάνω. Όχι άλλο χάσιμο χρόνου. Το Παρακράτος πέθανε. Να μην πεθάνει και το Κράτος...
 
thedayaftergr.blogspot.gr