Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αυτοκίνητο παρέσυρε στο θάνατο μια κοπέλα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας - Αγνοείται νεαρός απο την περιοχή της Ζαχάρως

limani
Σοκαρισμένη είναι εδώ και λίγες ώρες η πόλη της Κυπαρισσίας μετά το άκουσμα της  είδησης ότι μέσα στο λιμάνι της πόλης έπεσε αυτοκίνητο που μέσα υπάρχουν άτομα. Αυτή τη στιγμή γίνεται τεράστια προσπάθεια απεγκλωβισμού των ατόμων που ήταν μέσα, από τους δύτες του Λιμενικού Κυπαρισσίας. Ήδη έχει ανασυρθεί μια 27χρονη νεκρή κοπέλα, η οποία αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας
 Η έρευνα ξεκίνησε από το πρωί, όταν και οι οικείοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της. To αυτοκίνητο εντοπίστηκε από δύτες στη θάλασσα όταν διαπιστώθηκαν ίχνη ρόδας που κατέληγαν στο λιμάνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται η τύχη ενός νεαρού ο οποίος  ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ βρέθηκαν το μπουφάν και τα παπούτσια του.
 Ο νεαρός κατάγεται από περιοχή της Zαχάρως και εργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Κυπαρισσίας.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν για μισή ώρα ακόμα.

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Κορίνθιοι στον Πέτρο Τατούλη που τον συνάντησαν στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης.

Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου μαζί με τον Πελοπίδα Καλλίρη , τον  αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Άγγελο Παπαγγελόπουλο και πολλούς υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία.
Περισσότερα γιαυτή την σημαντική επίσκεψη μαί με βίντεο και φωτο θα αναφέρουμε σε ξεχωριστή ανάρτησή μας .
Απρογραμμάτιστα ο Πέτρος Τατούλης κατέβητε  για εν καφεδάκι στο κέντρο της πόλης στο εκλογικό του Κέντρο .
Μόλις έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δεκάδες Κορίνθιοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.


Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ξεκίνησε ο «ΤΑΤ» μαζί με τον «ΠΕΛΟ» για να περπατήσουν στους πεζοδρόμους και να χαιρετήσουν τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο μετά δυσκολίας διάνυσαν 200 περίπου μέτρα αφού συνεχώς τους σταματούσαν οι Κορίνθιοι για να τους σφίξουν το χέρι κι να τους ευχηθούν καλή επιτυχία.

sfedona.gr

.Ο Σγουρός… ξέχασε να τελειώσει το “αγροτικό” του


Giannis-Sgouros-George-Papandreou-Giorgos-Kaminis
Twitter@EmOikonomidis
Μια από τις σημαντικότερες θεσμικές μεταβολές που θα μπορούσαν να συνοδεύσουν τον εθνικό βηματισμό της χώρας προς ένα καλύτερο μέλλον, θα ήταν η ρητή καθιέρωση ορίων για τη θητεία σε κάποιο δημόσιο αξίωμα.
Κάτι δηλαδή που σε άλλες σύγχρονες Δημοκρατίες είναι αυτονόητο, και ο καθένας κατανοεί πότε πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο της δημόσιας διαδρομής του, για να αποχωρήσει και να δώσει τη σκυτάλη σε γενιές που έρχονται, στην Ελλάδα έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι αποτελεί… είδος προς αναζήτηση.