Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Με τη "ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΩΤΩΝ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" του Φάνη Μπρακούλια η Ρένα (Ροδιά) Σιγάλα - Κούκα

 Γνωρίζοντας ,πλέον, πολύ καλύτερα τον τόπο που αποφάσισα να ζήσω με την οικογένειά μου, το Ξυλόκαστρο , επέλεξα ενσυνείδητα , να στηρίξω σε αυτές τις δημοτικές εκλογές , το Φάνη Μπρακούλια και τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ, συμμετέχοντας στο Τοπικό της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου. Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε, έπειτα από την έντιμη, ξεκάθαρη και απόλυτα κατανοητή προσέγγιση που είχα από τον υποψήφιο Δήμαρχο Φάνη Μπρακούλια και βασίστηκε στην ήρεμη δύναμη και την αυτοδιοικητική του εμπειρία. Ευελπιστώ στην εμπιστοσύνη ,όσο το δυνατόν , περισσοτέρων συνδημοτών μου, την οποία έχω τη διάθεση και την αμέριστη αγάπη για τον τόπο, να ανταποδώσω με ΕΡΓΑ.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ , σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές, γιατί έχουμε όλοι κουραστεί από υπερφίαλες δηλώσεις, ανύπαρκτα έργα, μικρή διάθεση και προσφορά στα κοινά.
Εύχομαι Καλή Δύναμη, σε ΟΛΟΥΣ μα ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους, από όλους τους συνδυασμούς, γιατί πραγματικά, τη χρειαζόμαστε, καθώς πιστεύουμε ,ο καθένας από την πλευρά του ,ότι μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο μας.
Εύχομαι και ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους, γιατί την επομένη των εκλογών ΟΛΟΙ θα συνεργαστούμε και θα εργαστούμε για το καλό του τόπου, από όποιο πόστο και αν βρισκόμαστε, άσχετα αν ψηφιστούμε ή όχι. Η προσφορά μας και η διάθεση να κάνουμε πράγματα για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, δεν αρχίζει ,ούτε και σταματάει μόνο με τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ σε όλους τους τομείς με τους οποίους ασχολούμαστε και η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ βρίσκεται εδώ για να το αποδείξει.


 
Ρένα ( ΡΟΔΙΑ) Σιγάλα-Κούκα  
Πρόεδρος ΠΑΣ ΡΟΔΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
Μέλος της επιτροπής για το γυναικείο ποδόσφαιρο ΕΠΣ Κορινθίας