Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Κορινθίας γιά τα μέτρα προστασίας της εν όψη του δύσκολου χειμώνα


Εμφάνιση 20141212_124043.jpg

Την Παρασκευή 12/12/2014 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Κορινθίας (Σ.Ο.Π.Π) στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου, στην αίθουσα Γεώργιος Σάμιος παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, κ. Φοίβου Θεοδώρου, εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Σταθά Γεώργιου.
Εμφάνιση 20141212_123528.jpgΣτη σύσκεψη παρευρέθησαν αιρετά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι διοικήσεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Κορίνθου, οι Διευθυντές αρμοδίων υπηρεσιών,  εκπρόσωποι του «ΜΟΡΕΑ Α.Ε» και της «ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε» καθώς και εθελοντικές οργανώσεις του Νομού μας.
Η συζήτηση διήρκησε αρκετές ώρες και αφορούσε τα μέτρα προστασίας της Π.Ε Κορινθίας εν όψη του δύσκολου χειμώνα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση  στις ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Γραφείο τύπου Αντιπεριφερειάρχη