Για πρώτη χρονιά φέτος, η ΕΠΣ Κορινθίας αποφάσισε να διοργανώσει δύο πρωταθλήματα υποδομών. Στο Πρωτάθλημα Νέων θα συμμετέχουν παιδιά γεννημένα τα έτη 1997,1998 και 1999, ενώ στο Πρωτάθλημα Παίδων θα συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το έτος 2000 και έπειτα. Ο Αστέρας Δερβενίου, δήλωσε συμμετοχή και στα δύο πρωταθλήματα υποδομών, θέλοντας έτσι να αξιοποιήσει την ευκαιρία που δίνεται στα παιδιά της ακαδημίας του να λάβουν μέρος σε επίσημους αγώνες.
Από πλευράς διοίκησης, υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής ορίστηκε ο Κων/νος Κουσουλός. Προπονητής όλων των τμημάτων ανέλαβε ο Δημήτρης Γαλάνης, ενώ θα έχει και την πολύτιμη βοήθεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Συλλόγου Παντελή Μπαμπάση.
Για τη καλύτερη διευκόλυνση των ομάδων, η ΕΠΣ αποφάσισε να διεξάγει ταυτόχρονη κλήρωση για τα Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων, τουλάχιστον όσον αφορά τον 2ο όμιλο στον οποίο συμμετέχει ο Αστέρας. Έτσι οι αγώνες μεταξύ των ομάδων νέων και παίδων του Αστέρα, θα διεξάγονται την ίδια μέρα με κοινό αντίπαλο.
Στον 2ο όμιλο του  Πρωταθλήματος Νέων εκτός από τον Αστέρα Δερβενίου, συμμετέχουν και οι Ακαδημία Λεχαίου, Απέσσας Χαλκίου, Ελλάς Βέλου, Ηρακλής Λεχαίου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Παννεμεατικός και Πέλοπας Κιάτου. Στον αντίστοιχο 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος Παίδων συμμετέχουν οι προαναφερθείσες ομάδες εκτός του Ηρακλή Λεχαίου και του Παννεμεατικού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Νέων εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Παίδων εδώ.
Σημείωση: οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες τέλεσης των αγώνων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

asterasderveniou.gr