Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

“Κατάληψη” της Χρυσής Αυγής δίπλα στο σπίτι του Σαμαρά!

Xrysh-Aygh
Περίπου 1.000 άτομα αριθμεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης, μπροστά από το Μνημείο των Ιμίων, όπου και το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου πραγματοποιεί εκδήλωση μνήμης για τους πεσόντες στη βραχονησίδα το 1996, τότε που Ελλάδα και Τουρκία βρέθηκαν πολύ κοντά στην πολεμική σύρραξη.
Λόγω της συγκέντρωσης παρατηρούνται ήδη κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς έχει κλείσει το ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας, από τη Λεωφόρο Αμαλίας μέχρι το ξενοδοχείο Χίλτον, δηλαδή μεταξύ άλλων μπροστά από τη Βουλή.
Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων, καθώς οργανώσεις μεταναστών έχουν ειδοποιήσει εδώ και μέρες ότι φοβούνται επιθέσεις από τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της συγκέντρωσης.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι το Μνημείο των Ιμίων, όπου και πραγματοποιείται η συγκέντρωση βρίσκεται στη γωνία του οδού Μουρούζη, εκεί όπου, εκτός από εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, βρίσκεται και η οικία την οποία διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου βρίσκεται το πατρικό του.

ysterografa.gr

Ο Ραχόι ανεβάζει στο διαδίκτυο τις φορολογικέ​ς δηλώσεις του

Mariano-Rajoy
Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες για συμμετοχή του ίδιου, αλλά και των κορυφαίων στελεχών του Λαϊκού Κόμματος σε σκάνδαλο με παράνομες χρηματοδοτήσεις έδωσε σήμερα ο Μαριάνο Ραχόι.
Ο Ισπανός πρωθυπουργός, που εκ των πραγμάτων βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, και κατανοεί ότι τα περιθώρια ανοχής της κοινωνίας απέναντί του είναι εξαιρετικά περιορισμένα, λόγω της δύσκολης συγκυρίας την οποία διέρχεται η Μαδρίτη, δήλωσε ότι είναι ψέμματα όσα ακούγονται.
Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος τις φορολογικές δηλώσεις του τα τελευταία χρόνια, ώστε να έχει πρόσβαση στα στοιχεία κάθε Ισπανός, και να μην αφήσει περιθώρια για σκιές.

ysterografa.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στην Κ.Ε. του Κόμματός του, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

  «Ούτε η πιο ακραία συνιστώσα του δεν θα περίμενε τη δημόσια παραδοχή του κ. Τσίπρα, ότι ζήτησε από το ΔΝΤ την άμεση διακοπή του προγράμματος χρηματοδότησης της χώρας μας. Μεταμορφώθηκε και πάλι στο γνωστό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού για να εξευμενίσει τις συνιστώσες του και να ανταγωνιστεί το ΚΚΕ. Κατά τα άλλα, οι γνωστές ύβρεις του κ. Τσίπρα αντανακλούν τον πανικό του από τη βουτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις»

“Είμαστε επικίνδυνοι για την ολιγαρχία και τα προνόμια”


Alexis-TsiprasΜε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, για να παρουσιάσει τη δική του οπτική για τις πολιτικές εξελίξεις. Για όσα έγιναν, γίνονται, και κυρίως για αυτά που έρχονται.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε το αίτημα του κόμματός του για πρόωρες εκλογές, δεσμεύτηκε για την κατάργηση του Μνημονίου και την αποκαστάσταση των εισοδημάτων των πολιτών, ενώ χάραξε διαχωριστική γραμμή “ελπίδας και φόβου”, ανάμεσα στην πολιτική πρόταση την οποία κομίζει το κόμμα του, και την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.
Ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για την ένταση της σύγκρουσης των τελευταίων ημερών, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “ενώνει και δεν διχάζει τους Έλληνες”, και με αφορμή το γνωστό βίντεο με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, για το οποίο επανέλαβε ότι ήταν χαλκευμένο, ζήτησε ουσιαστικά την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε και κατά επιχειρηματικών συμφερόντων και καναλιών, για τον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και συνολικά για την αντιμετώπιση που έχει το κόμμα του, ενώ ειρωνεύτηκε τις προβλέψεις του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση τον επόμενο χρόνο.
Αναλυτικά, το κείμενο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ως εξής:

Νίκος Κολιμάδης : "Συγχαρητήρια για την σπουδαια νίκη του Αστέρα ..αποδειξαμε σήμερα οτι όταν θέλουμε ...μπορούμε!"


Η "λύση Νικοπολίδη" στον Αστέρα Δερβενίου είχε θετικά αποτελέσματα. Κάτω από της οδηγίες του "υπηρεσιασκού" προπονητή και παίκτη του, Νίκου Κολιμάδη , η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας επεβλήθηκε, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ¨", με 3 - 1 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου του Χρήστου Αρδίζογλου.

Ο Νίκος Κολιμάδης μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ατρομήτου Χιλιομοδίου δήλωσε:
"Συγχαρητήρια για την σπουδαια και ταυτόχρονα σημαντική νίκη! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, που με σεβαστηκαν και εδειξαν χαρακτήρα,τη διοίκηση που ηταν μαζί μας όλη αυτή την δύσκολη αγωνιστική για μας εβδομάδα & τον κόσμο μας που για άλλη μια φορά ήταν ο 13ος παίχτης! Πάνω απ όλα ευχαριστώ την οικογενεια μου και πιο πολύ το γούρι μου που όταν ερχεται ποτέ δεν χάνουμε! τον γιό μου! συνεχιζουμε μαζί γιατι αποδειξαμε σήμερα οτι όταν θέλουμε ...μπορούμε!"

Νίκες για Κύψελο , Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Ισσθμιακό


Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας.
Το Σάββατο ο πρωτοπόρος Κύψελος Κορίνθου, νίκησε με 4 - 0 , εκτός έδρας, στο Βραχάτι , την ουραγό ομάδα του Άρη Βοχαϊκού, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Ηρακλής, επικράτησε με χατ τρικ του Κρισάφι 3 - 0  επί του τον Αετού Αγγελοκάστρου.ενώ ο ΑΟ Λεχαίου έχασε με 0 - 1 από  την Αναγέννηση Κιάτου. Ο Άρης Κορίνθου έμεινε στο 0 - 0 σε εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Σολομού.

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή  με τους υπόλοιπους αγώνες του προγράμματος.
Ενδιαφέροντας αγώνας θα γίνει αύριο  στο Ξυλόκαστρο, όπου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται τον Πανευρωστινιακό (φωτο), ενώ η Αλμυρή , στην έδρα της, θα προσπαθήσει την νίκη επί του ισχυρού Αετού Κρυονερίου. Ο Τενεάτης Αθικίων υποδέχεται , στο Σολομό , την ομάδα των Γαλάζιων Νέων, ενώ τέλος στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" στα Ίσθμια, ο Ισθμιακό αντιμετοπίζει τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου.


19η αγωνιστική
Τα σημερινά αποτελέσματα


ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ- ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ο - 4
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 0 - 0
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 0 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ 3 - 0
3.2.13 15.00
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ- ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ  
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ- ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΝΟΕΡΙΟΥ
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ

Ο ΑΟ. Λουτρακίου επικεφαλής στην Α1΄ Κορινθίας ,μετά την ήττα της Κλένιας από το Σπαθοβούνι. Με "λύση Νικοπολίδη" ο Αστέρας Δερβενίου 3 - 1 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου - Η Ελλάς Βέλου έχασε τις ελπίδες της για άνοδο


Στα πλαίσιατης 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1΄κατηγορίας Κορινθίας.
Ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στον β’γύρο,  ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής καθώς επεβλήθηκε,  μέσα στην κοινή τους έδρα, το γήπεδο του Σολομού, με 2 - 0 (80’ Ουάμο, 85’ Γόγολας ) του τυπικά γηπεδούχου, ΠΑΣ Κλένια και τον "γκρέμισε" από το "ρετιρέ" του βαθμολογίκού πίνακα
και έβαλε και πάλι «φωτιά» στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως δεν είναι τυχαία η πορεία του φέτος.
 ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Μητσόπουλος, Βελέντζας Κ., Μιχαλόπουλος, Μαγγίνας, Γκότσης (30’ Αργυρόπουλος), Γεώργαρης Ι., Γκίμπσον, Γεώργαρης Π. (70’ Καραβάς), Γόγολας, Ουάμο, Ζαφειρόπουλος(60’ Ντεβό)
ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Παπαϊωάννου, Παπαχρήστου, Μπαλάφας Π.Β., Πανακούλιας, Μπαστούνης, Σενής, Γεώργαρης Χ., Ζήσης, Μπαλτζής, Σκούρτης Έπαιξαν και οι: Γεώργαρης Σπ., Μπαλάφας Π.Μ., Δημόπουλος
Επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα , πέρασε με +1 βαθμό   την Κλένια , ο Α. Ο. Λουτρακίου μετά το νικηφόρο περασμά του με σκορ 3 - 1 από την έδρα του Εθνικού Ξυλοκέριζας, που επεσε κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού .
Μόλις στο 7’ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Μπράνκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 36’ ήρθε η απάντηση από τους φιλοξενούμενους με τον  Χρυσαφίδη,  να κάνει το 1-1, ενώ στο 45' ο ίδιος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 51’ ο Καλλάς από πολύ κοντά πλάσαρε τον Σεραφείμ για το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα, το τελικό 1-3 με δυνατό σουτ του Γκαρμίρη και με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα του Σεραφείμ.
EΘ. ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Σεραφείμ, Νικολάου, Τσαάβα, Καραντζάβελος (90' Παναγιωτόπουλος), Μάρκελλος Β., Μάρκελλος Ι., Τρανούδης (65' Καράγιωργας), Μποντούρι, Μπράνκο, Διπλός, Νομικός (80' Τσαμαντάς)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μπέκος, Γκαρμίρης, Σπέτσης, Μπάρμπας (85' Παινέσης), Ζερβός, Μαυρέλης, Αποστολάκης, Καλλάς, Κρίκας (34' Τσώκος), Γιαννακούλης (62' Σέγγας), Χρυσαφίδης

Η "λύση Νικοπολίδη" στον Αστέρα Δερβενίου είχε θετικά αποτελέσματα. Κάτω από της οδηγίες του "υπηρεσιασκού" προπονητή και παίκτη του,  Νίκου Κολιμάδη , η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας επεβλήθηκε, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ¨", με 3 - 1 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου του Χρήστου Αρδίζογλου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 4’ αλλά το φάουλ του Μυργιώτη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χόντια. Τελικά το 1-0 ήρθε από τον Μυργιώτη (16’), που με σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, η δύναμη και τα νεύρα κυριάρχησαν, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να μένουν με 10 παίκτες (59’), λόγω αποβολής του Αμπαδιωτάκη Κ., που έφτυσε τον Φωλιά.
Ο Αστέρας πάντως έφτασε στο 2-0 στο 62’ και πάλι με τον Μυργιώτη, ενώ  αμέσως  ο Μπαλής με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 81’ με κεφαλιά ο Αντωνόπουλος, μετά από όμορφη σέντρα του νεαποκτηθέντα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Κολιμάδης, Γιαννακόπουλος, Γιαννόπουλος, Ρούτσης (13’ λ.τρ. Μερκούρης, 73’ λ.τρ. Καραγιαννίδης), Μετεβελής, Φωλιάς, Μαστρογιαννόπουλος, Αντωνόπουλος, Κουτρούλης (64’ Καπούς), Αναγνωστόπουλος, Μυργιώτης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Χόντια, Μπαλής, Χατζηνικολής, Τσουμάνης Θ., Φαρμάκης, Τζαναβάρας, Μαρτίνος, Μίχας, Μπόρσης, Λέπεντζης, Αμπαδιωτάκης Κ.Έπαιξαν και οι: Δράκος, Τσουμάνης Δ.
Στη Νεμέα στο τοπικό ντέρμπι ο Παννεμεατικός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπουτσή νίκησε με 3 - 0 (5’ + 21΄ Παπουτσή, 85’ Τζας) την Θύελλα Πετρίου. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγωνα με 10 παικτες καθώς αποβλήθηκαν στο 79' ο Κοσμάς με απευθείας κόκκινη, της Θύελλας και στο 85' ο Τσιάκος με  2η κίτρινη κάρτα γιά τον Παννεμεατι
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Μαρινός, Σγούρος, Κυριάκος, Σαϊσανάς Π., Τζίνης (70’ Αθανασόπουλος), Ραπουσάι (83’ Κωστούρος), Παπουτσής, Σαϊσανάς Ν., Τζας (87’ Μαντζιώρος)
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Ζώης, Πέζος, Λαφαζάνος, Τσουμάνης, Σχοινοχωρίτης (37’ λ.τρ. Μάρκου),Μπακασέτας Β., Τουρέ, Μητράκος (56’ Γιαννούλης), Μανάβης, Κοσμάς, Λεκουσιώτης Η.

Στο "ΘΩΔΕΙΟ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επέστρεψε στις νίκες με το θριαμβευτικό 4 - 0 επι  του Πανκαμαριακού, παραμένωντας ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου, .

Στο πρώτο ημίχρονο ανοιξαν το σκορ με τον Παπαδημητρίου, , αλλά ο Πανκαμαριακός έφτασε κοντά στο 1-1, με τον Βλάση Κλουτσινιώτη να στέλνει την μπάλα άουτ από πολύ κοντά και ενώ ο Κόντης ήταν εξουδετερωμένος.
Στην επανάληψη, ήταν διαφορετικά. Ο Φραγκάκης έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Κολλιάκου, για να κάνει το 3-0 και πάλι ο Παπαδημητρίου και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει κάπως την εστία του Κόντη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κατσιάπης με «λόμπα» και ενώ ο Σιετής είχε βγει και απομακρύνει προ των επιθετικών του Ολυμπιακού Λουτρακίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡAKIOY: Κόντης, Μπίτζιος (46’ Μαστρογιάννης), Βαραβέρης, Κορδαλής, Λέκκας, Παπαδημητρίου (82’ Γκαρμίρης), Κριαράς, Μπεκιάι, Κολλυρόπουλος (46’ Κατσιάπης), Κολλιάκος, Φραγκάκης
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Κλουτσινιώτης Ν., Ραχανιώτης, Κουρούμαλης, Σκούρας, Πέδρο, Τουμπανάκης, Τσάκας (70’ Σιώζος), Κλουτσινιώτης Β. (46’ Τσιπάς), Μπολοβίνος (85’ Βαγιού), Ενό

Στη Αρχαία Κόρινθο, ο Ηρακλής Λεχαίου πήρε μεγάλο τρίποντο καθώς επικράτησε με 3 - 2 επί της Ελλάδος Βέλου, και πέρασε πάνω από τη ζώνη υποβιβαςσμού, ενώ η ομαδα του Βέλου έχασε τις ελπίδες  της στην υπόθεση ανόδου.

Στο 31’ σε μια φάση διαρκείας μετά από σέντρα του Πιλιαφά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στρατόπουλου. Το 1-0 ήρθε στο 43’, όταν ο Χόντια Ν. ο οποίος από 30 μέτρα «κεραυνοβόλησε» τον Μακρή που ήταν εκτός θέσης. Στο 61’ με αυτογκολ ο Ιορντάν, το 1 - 1. Η Ελλάς Βέλου έφτασε και στο 1-2 με δυνατό σουτ του Σάνι στο 79’. Στο 84' η ισοφάριση με δυνατό σουτ του Μέμικο Σπ, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Θανάσης Παινέσης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών αποβλήθηκαν οι Χόντια Ν. και Ρούπας καθώς διαπληκτίστηκαν.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Στρατόπουλος, Τσιφιλιτάκος, Χόντια Ν., Ιορντάν, Παινέσης Αθ., Παπαγεωργίου, Καλύβας (59’ Νούλας), Ζυκάι (46’ Ποτήρης), Τσοχαντάρης (75’ Μπουλντάς), Βάθης, Μέμικο Σπ.
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Μακρής, Αμπου Ζολώφ, Γιακούπι, Σαββίδης, Μπάρτζης (68’ Αναστασιάδης), Δελής, Νάκος, Δεϊσης (46’ Σάνι), Ρούπας, Πιλιαφάς, Κοσκολέτος
 
Στους Αγίους Θεοδώρους, η τοπική ομάδα ήταν σαρωτική με το 5 - 1  επί του Σαρωνικού Γαλατακίου , ο οποίος αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, ενώ κάτω από τα δοκάρια έκατσε αναγκαστικά ο Αλατζάκης, που φυσικά η θέση του δεν είναι τερματοφύλακας.
Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Ο Πάτρας ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το κατάφεραν προς στιγμήν, όπου μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ που σημείωσε ο Διάσσινος.
Πριν προλάβουν όμως να το χαρούν, ο Οικονόμου νίκησε τον Αλατζάκη, κάνοντας το 3-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι παίκτες του Τάκη Ρέμμα ήταν πολύ καλύτεροι και έφτασαν και στο 4-1 με τέρμα του Λέζη, μετά από πάσα του Πάτρα. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Οδυσσέας Νικολάου, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την ομάδα των Αγίων.
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Σταμέλος, Δημητρίου, Λιόσης, Καλογήρου, Διάσσινος, Κακαβελάκης, Πάτρας, Γεωργακόπουλος, Νικολάου Λ., Οικονόμου, Αντωνίου
Έπαιξαν και οι: Γκιόκας, Λέζης, Νικολάου Ο.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Αλατζάκης, Αναργύρου, Βλάσσης, Κέντρο, Χριστόπουλος, Ζιμπόλας, Μάρκελλος, Νάνο, Ρούσσης, Λιούντρης (70’ λ.τρ. Τάσι) Φίλης
Τέλος ο Πανσολυγειακός κέρδισε στα "χαρτιά" , εντός έδρας, την Προοδευτική Περιγιαλίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα


Η 20η αγωνιστική 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3 - 2
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ 3 - 1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ- ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ   1 - 3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 3 - 0
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ- ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 0 - 2
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 4 - 0
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 5 - 1
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 3 - 0 α.α.
 
Η Βαθμολογία
( Επί 20 αγώνων)
 
1
ΠAO ΛΟΥΤΡΑΚΙ
50-10
44
2
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
44-23
43
3
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
34-14
42
4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
44-24
40
5
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
33-19
38
6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
48-20
37
7
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
41-23
33
8
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
27-24
29
9
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
31-39
26
10
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
31-26
25
11
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
35-38
25
12
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
36-33
24
13
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
20-43
18
14
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
20-46
14
15
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
14-57
13
16
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
0-60
0

«Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» 32 χρόνια μετά δεν ξεχνούν…


Μπορεί να ΄χουν περάσει 32 χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, όμως η συγκινησιακή φόρτιση παραμένει αμείωτη στο ετήσιο μνημόσυνο για τους 21 φίλαθλους που έχασαν τη ζωή τους μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ.
Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού και χιλιάδες οπαδοί της ομάδας έδωσαν το παρών για άλλη μία χρονιά στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7, λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση 32 χρόνων από την τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.
Ετσι και σήμερα Σάββατο  ήταν όλοι εκεί μέσα σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα.
 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ηγεσία της ΚΑΕ, αλλά και σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, όπως και των υπολοίπων τμημάτων του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στο Καραϊσκάκη.
mnimosino
Η ιαχή «αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» δόνησε αρκετές φορές την ατμόσφαιρα, ενώ δεν έλειψε και το αθλητικό στοιχείο με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να ζητούν δυο νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ την προσεχή εβδομάδα.
Το «παρών», βέβαια, έδωσε και η δημοτική αρχή του Πειραιά, την οποία εκπροσώπησε ο δήμαρχος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, τοπικοί βουλευτές, αλλά και ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Αρβανιτόπουλος.
Μετά το μνημόσυνο το «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7» κατακλύστηκε από στεφάνια και λουλούδια, ενώ ικανοποιητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που έγινε για τέσσερις ώρες στο χώρο του Μουσείου.

Ο Πέλοπας για νίκη στα Λουκίσια - Ντέρμπι στη Τρίπολη ο Παναρκαδικός κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα

 
7ος όμιλος
 
Με στόχο να πάρει ένα ακόμη τρίποντο , ο Πέλοπας Κιάτου εκστρατεύει αύριο Κυριακή στα Λουκίσια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την τοπική  ομάδα, που παίζει το τελευταίο της χαρτί.
 Φυσικά, πέρα από την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα , στόχος του Πέλοπα, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, για το αυριανό ματς, καθώς επιστρέφει και ο Παπαβασιλείου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ειναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, και η συμμετοχή του την ερχόμενη σεζόν στη νέα Γ' Εθνική.
Στους άλλους αγώνες του ομίλου η πρωτοπόρος Ένωση Ερμιονίδας υποδέχεται τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, ενώ ο Πανελευσινιακός δικιμάζεται , εκτός έδρας , στην Χαλκίδα κόντρα στην τοπική ομάδα. Στίς έδρες των αγωνίζονται Μανδραϊκός και Παναργειακός με Πορτοχελιακό και Παρνασό αντοιστηχα, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Παναυπλιακός.
 

14η αγωνιστική
Λουκίσια-Πέλοπας Κιάτου
Μανδραϊκός-Πορτοχελιακός
Παναργειακός-Παρνασσός
AE Ερμιονίδας-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου
Χαλκίδα-Πανελευσινιακός
Ρεπό ο Παναυπλιακός.

6ος όμιλος
Στον 6 όμιλο το πρωτοπόρο Πανόπουλο , στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, υποδέχεται την Αχαϊκή, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα δοκιμάζεται στο ντέρμπι του ομίλου, στη Τρίπολη κόντρα στον Παναρκαδικό. Τοπικό ντέρμπι είναι η αναμετρήση της Εράνης Φιλιατρών με τον Πάμισο στη Μεσσηνία. Τέλος στις έδρες των, αγωνίζονται ο Διαγόρας Βραχνέικων με τον Εθνικό Μελιγαλά και ο Εθνικός Σαγέικων με την Δόξα Νέας Μανολάδας.

13η αγωνιστική
Διαγόρας Βραχνέικων-Εθνικός Μελιγαλά
Παναρκαδικός-Ατρόμητος Λάππα
Εράνη Φιλιατρών-Πάμισος
ΠΦΟ Πανόπουλου-Αχαϊκή
Εθνικός Σαγέικων-Δόξα Νέας Μανολάδας

Aναβολή της αγωνιστικής... λόγω ΠΝΟ στη FOOTBALL LEAGUE 2

Κλειστόν... λόγω ΠΝΟ

 




 
 
Λόγω της νέας 48ώρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), καθώς και για την ισονομία των πρωταθλημάτων η FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, αποφάσισε την μετάθεση όλων των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE 2, του 1ου και του 2ου Ομίλου που είχαν προγραμματισθεί να διεξαχθούν την 03-02-2013, για την Κυριακή 10-02-2013.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν κρατήσει καθηλωμένα τα πλοία στα λιμάνια, ανάγκασε την ΕΠΑΕ να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση. Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα εστιάζεται στα παιχνίδια: Φωστήρας-Ρούβας, Κόρινθος-Επισκοπή και ΑΟ Χανιά-Πανηλειακός, του 1ου ομίλου και Ζάκυνθος-Αιγινιακός και Απόλλων Καλαμαριάς-Κασσιόπη, του 2ου Ομίλου.
Έτσι μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την αναβολή της 12ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου, οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

 

Ένταλμα σύλληψης για τον Γιώργο Κιμούλη

Giorgos-Kimoulis
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν διατάξει τη σύλληψη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Κιμούλη για χρέη προς το δημόσιο, και έχει ήδη εκδοθεί το σχετικό ένταλμα.
Το ρεπορτάζ της εδημερίδας αναφέρει ότι ο Γιώργος Κιμούλης φέρεται να χρωστάει 200.000 ευρώ στο δημόσιο, από απλήρωτους φόρους των προηγούμενων ετών, και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από τις αρχές.

ysterografa.gr

ΙΜΙΑ 2013 - Μνήμη Ηρώων Σάββατο 2/2 19:00



Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης διοργανώνει ανελλιπώς από το 1997 εκδήλωση μνήμης για τα τραγικά γεγονότα του '96 στα ΙΜΙΑ, όπου έπεσαν εν ώρα καθήκοντος οι εθνομάρτυρες Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός.
Τότε το αιματοβαμμένο Ελληνικό έδαφος έγινε αμαχητί "γκρίζα ζώνη", όπου οι Έλληνες απαγορεύεται να πλησιάσουν απ' τις ίδιες τις αρχές του κράτους τους. Μια προδοσία που ζητά τιμωρία. Πεσόντες που ζητούν δικαίωση. Την τραγική βραδιά της εθνικής ταπείνωσης και της προδοσίας, τη νύχτα της 30ης προς 31η Ιανουαρίου του 1996, οι μόνοι που διαμαρτυρήθηκαν ήταν 100 αυθόρμητα συγκεντρωμένοι έξω απ' την Βουλή Χρυσαυγίτες, που φώναζαν το σύνθημα που έγινε πλέον συνειδητή εθνική κραυγή: "ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ". Φέτος για ακόμη μια χρονιά δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές θα τιμήσουν την μνήμη των πεσόντων ηρώων!
Σάββατο 2/2 19:00 Μνημείο Ιμίων Λεωφόρος Βασ. Σοφίας (Έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών)

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η Λυκοποριά κόντρα στον Απέσσα Χαλκίου


Δεν είχε νικητή η εξ' αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β2 Κορινθίας , ανάμεσα στους Νέους Στιμάγκας και τον ΑΟ Ζευγολατιού. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, μετά από ένα δυνατό ντέρμπι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως τη λήξη του. Το αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανέναν, καθώς ο ΑΟΖ (32 βαθμοί) έμεινε στο -2 από την 2η Λυκοποριά, ενώ οι Νέοι Στιμάγκας παρέμειναν στην 4η θέση με 28 βαθμούς. Στο μεταξύ με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται , αύριο, Κυριακή , το πρωτάθλημα των δύο ομίλων της Β' Κορινθίας. Β1΄ Κατηγορια
17η αγωνιστική
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-0 α.α.
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡ. - ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΑΟ ΜΑΨΟΥ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛ.- ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ.- ΣΟΦΙΚΟ ‘05

 
Β2΄ Κατηγορια
17η αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-0 α.α.
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΑΡΑΤΟΣ - ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 3-0 α.α.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΡΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ

Με 'λύση Νικοπολίδη" ο Αστέρας Δερβενίου κόντρα στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου - Ο ΠΑΣ Κλένια με τον Βασίλη Δημόπουλο στο ντέρμπι με το Σπαθοβούνι


Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται , σήμερα στις 3 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1΄κατηγορίας Κορινθίας.
Της αγωνιστικής δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια και τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου που θα διευθύνει ο Γιάννης Νεοφυτιάδης, θα γίνει στην κοινή τους έδρα, το γήπεδο του Σολομού, το αποτέλεσμα του οποίου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη του τίτλου . Η ομάδα της Κλένιας, , με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο, θα ενισχηθεί στον αγώνα με το Σπαθοβούνι και με τον αποκτηθέντα 26χρονο μέσο Βασίλη Δημόπουλο, ο οποίος την Δευτέρα έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Δερβενίου.
Η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας που φαίνεται να βρήκε 'λύση Νικοπολίδη" καθώς ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Νίκος Κολιμάδης αναλαμβάνει "υπηρεσιασκός" μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου από την τεχνική ηγεσία και καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, στην αναμέτρηση, στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ¨", με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου του Χρήστου Αρδίζογλου, είναι αυτός που θα καθοδηγήσει σαν παίκτης και προπονητής, τους συνπαίκτες του, στην δύσκολη αυτή αποστολή, ώστε να μπορέσει ο Αστέρας να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Με τον Αστέρα θα αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς  Θεοδόσης  Καπούς. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος θα παραταχθεί στο Δερβένι με τον Γιάννη Μίχα στη σύνθεσή του καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Από την ομάδα του Χιλιομοδίου, μοναδικό πρόβλημα η απουσία του τραυματία, Θύμιου Κοντογιάννη.
Στη Νεμέα θα γίνη το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παννεμεατικό και στην Θύελλα Πετρίου, ενω στο "ΘΩΔΕΙΟ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου σε ακόμα ένα δύσκολο τίθεται αντιμέτωπος του Πανκαμαριακού. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τίτλου. Ο Μάκης Κριαράς, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων παραμένει νοκ άουτ, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Κώστας Αυγέρης, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τη Θύελλα Πετρίου. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αγγέλου, η συμμετοχή του οποίου, είναι αμφίβολη.
Να θυμίσουμε ότι ο Πανκαμαριακός μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου χρειάστηκαν οι καθυστερήσεις, ώστε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου να φύγει νικητής (1-2), με γκολ του Κολλιάκου . Στο μεταξύ τον 18χρονο μέσο Γιώργο Αθανασιάδη από τον Αετό Κορυδαλλού προσέθεσε στο ρόστερ του ο Πανκαμαριακός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με θητεία στην Μικτή Πειραιά, όπου έχει υπάρξει αρχηγός της, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Γιώργο Καρυώτη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Όσον αφορά στη σημερινη αναμέτρηση στο Λουτράκι, ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Δεσποτέλη, αλλά επιστρέφουν οι Σκούρας και Ενό που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και ο Βαγιού που αποθεραπεύτηκε.Φυσικά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» είναι δύσκολο και το γνωρίζουν όλοι, αλλά στο Καμάρι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στη Αρχαία Κόρινθο, ο Ηρακλής Λεχαίου που κινδυνεύει θα επιδιώξει το τρίποντο κόντρα στην Ελλάδα Βέλου,ενώ ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, στην έδρα του, υποδέχεται τον Α. Ο. Λουτρακίου, ο οποίος  έκανε το μεγάλο ''μπαμ'' στις μεταγραφές με την απόκτηση του 33άχρονου αμυντικού μέσου Σωκράτη Πέτρου , ο οποίος είχε μείνει ελευθερός από τον Πανηλειακό.
Στους Αγίους Θεοδώρους, η τοπική ομάδα αγωνίζεται με τον Σαρωνικό Γαλατακίου , ενω τέλος ο Πανσολυγειακός κερδίζει στα "χαρτιά" , εντός έδρας, την Προοδευτική Περιγιαλίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα 

Α΄ Κατηγορια
20η αγωνιστική 15.00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ- ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ- ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 3-0 α.α.

Στον εισαγγελέα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τα δάνεια

pasoknd
Οι Έλληνες εισαγγελείς έχουν ζητήσει από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να καταθέσουν σε έρευνα για τα δάνεια των περίπου 200 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει από ελληνικές τράπεζες, ανέφεραν την Παρασκευή (1/2) Έλληνες αξιωματούχοι στο Reuters.
Ανώτατα στελέχη και των δύο κομμάτων θα πρέπει να παρουσιαστούν στους οικονομικούς εισαγγελείς στις 18 Φεβρουαρίου, σημείωσαν οι αξιωματούχοι.
“Θα εξετασθούν για εγκλήματα κατά του δημοσίου” ανέφερε δικαστικός αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι οι αρχές εξετάζουν ακόμα και τα οικονομικά του ΚΚΕ.
Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε στο Reuters ότι το κόμμα έχει κληθεί να καταθέσει, αλλά αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. Η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε κάποιο σχόλιο.
Υπενθυμίζεται ότι καλά πληροφορημένες τραπεζικές πηγές είχαν δηλώσει στο Reuters το Σεπτέμβριο ότι και τα δύο κόμματα έχουν λάβει δάνεια 232 εκατ. ευρώ από ελληνικές τράπεζες και ότι για ορισμένα από τα δάνεια υπάρχουν δυσκολίες αποπληρωμής.

ysterografa.gr


Η Χίλαρι έφυγε… για να επιστρέψει (;) (video)

Hillary-and-Bill-Clinton

Tου Μάνου Οικονομίδη

Ήταν η πιο “επώνυμηΥπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες. Όχι επειδή από το State Department δεν πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες. Αλλά πολύ απλά, επειδή η Χίλαρι Κλίντον… σεργνιανίζει στην κεντρική πολιτική σκηνή των ΗΠΑ σχεδόν… από πάντα.
Κορυφαία δικηγόρος, σύζυγος του Κυβερνήτη του Άρκανσα που κατάφερε να γίνει ο πιο αγαπητός Πρόεδρος της Αμερικής μετά τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, για πολλούς θυσίασε ακόμη και την αξιοπρέπειά της με την υπόθεση Λουίνσκι, προκειμένου ο Μπιλ Κλίντον να μην αποχωρήσει ατιμασμένος από τον Λευκό Οίκο. Και για να μην βρει… αποδεικτικό υλικό ο Εισαγγελέας Κένεθ Σταρ, από τον οποίο οι Ρεπουμπλικανοί προσδοκούσαν να “γκρεμίσει” τον Κλίντον.
Η…