Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Νέα επίθεση κατά του βουλευτή Θ. Νταβλούρου

Νέα φραστική επίθεση και απόπειρα προπηλακισμού, δέχθηκε, προχθές, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Θανάσης Νταβλούρος.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστο σημείο κοντά στην περιοχή της Ελευθερίου Βενιζέλου στη δυτική πλευρά της Πάτρας, όταν τον βουλευτή πλησίασε ένας άνδρας, κατηγορούμενος για την υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας.
Σύμφωνα με πηγές του PatrasTimes, ο άνδρας του επιτέθηκε φραστικά με βαρείς χαρακτηρισμούς και προσπάθησε να τον προπηλακίσει, όμως χάρη στην παρέμβαση ψυχραιμοτέρων το περιστατικό έληξε μετά από λίγη ώρα.

Για την επίθεση ενημερώθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν μετά από λίγο, όμως δεν χρειάστηκε η επέμβασή τους.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λίγους μήνες σε βάρος του βουλευτή. Πριν από δύο περίπου μήνες, στις 27 Σεπτεμβρίου, ο κ. Νταβλούρος είχε δεχθεί και πάλι τη φραστική επίθεση δυο νεαρών μέσα στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν καταφθάσει, η επίθεση αφορούσε στην ίδια υπόθεση, την οποία και είχε χειριστεί την περίοδο που ήταν εν ενεργεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. (υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας).