Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής

Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι ΠακιστανούΗ μαρτυρία του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής Νίκαιας σόκαρε την ελληνική αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Οι αποκαλύψεις της δράσης των ταγμάτων εφόδου, της ιεραρχικής δομής και της λειτουργίας τους με ονοματεπώνυμα και συγκεκριμένα στοιχεία έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η συνέντευξη-ποταμός «πρωταγωνίστησε» στα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη...

 Το κλίμα εκφοβισμού και τα "γυμνάσια" μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη για να στρατολογηθούν περιγράφει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.

Όπως λέει, όταν τα νεοφώτιστα μέλη δρουν με "επιτυχία", επιβραβεύονται και ο "ηρωισμός" τους καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο.

Περιγράφοντας σκηνές απο Κου Κλουξ Κλαν το πρώην μέλος περιγράφει: "ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση".

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές δεν έχουν τέλος: "Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι". Προσθέτει πως "για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς"...
 Διαβάστε περισσότερα στο www.ethnos.gr