Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Αχαΐα: Σε ετοιμότητα για να μην κλείσει ο πομπός της ΕΡΑ Πάτρας

"Την ΕΡΑ Πάτρας δεν θα την πάρουν" λένε οι εργαζόμενοι - Σε ετοιμότητα  για να μην πέσουν πομποί στην Αχαΐα -  Χορευτική παράσταση απόψε στο Δασύλλιο - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ  Έριξαν το πομπό της ΕΡΤ στον Αίνο Κεφαλονιάς
Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας και της Επιτροπής Στήριξης των Σωματείων επισημαίνεται: "Η Κυβέρνηση αντί να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για άνοιγμα της ΕΡΤ, συνεχίζει τον κατήφορο της παρανομίας, κόβοντας τους αναμεταδότες.
Συγκεκριμένα, έκοψε τους αναμεταδότες στα Γεράνεια Όρη, στον Υμηττό, σήμερα κόβει τους αναμεταδότες στον Αίνο της Κεφαλονιάς. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι από στιγμή σε στιγμή με πραξικοπηματικό τρόπο ετοιμάζονται να εφαρμόσουν την ίδια τακτική στην ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλλιο.
ΤΗΝ ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ!!!
ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!!!
Καλούμε το Λαό και την νεολαία της Πάτρας να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, στο Δασύλλιο.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, σωματεία, συλλογικότητες θα είναι η μεγάλη ασπίδα προστασίας της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Πάτρας.
Είμαστε εδώ όλοι μαζί σε 24ωρη βάση και σας περιμένουμε.
Ελεύθεροι, αποφασισμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα για :
ΨΩΜΙ - ΔΟΥΛΕΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Συντονιστείτε όλοι στους 92,5 Μ στην ΕΡΑ – Πάτρας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Παράνομοι και πειρατές στη ζωή μας είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας και όχι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο Λαός που μας στηρίζει.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΛΙΟ ΤΩΡΑ!!!
Πάτρα, 7 Ιουλίου 2013
Επιπλέον απόψε στις μμ στην ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο, το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και το Χορευτικό του Τμήμα δίνουν παράσταση συμπαράστασης στον αγώνα για Δημόσια Ραδιοτηλεόρασης και μήνυμα για να μη δοκιμάσουν την κατάργηση του σήματος της ΕΡΑ στην Αχαΐα.