Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί στην Αργολίδα γιατί... φυλάνε το σπίτι του τέως βασιλιά

 
 Επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με κοινοποίηση στην πολιτική ηγεσία του Σώματος έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων για τη φύλαξη του σπιτιού, του τέως Bασιλιά Κωνσταντίνου, στην Αργολίδα. Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, η φύλαξη του σπιτιού, θα πρέπει να ανατεθεί σε κεντρικές υπηρεσίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς δε μπορεί να φυλάσσεται από τις "ελλιπείς δυνάμεις της Α.Δ. Αργολίδας".

Στην επιστολή που επισυνάπτεται, οι αστυνομικοί λένε ότι πρέπει να φυλάνε το σπίτι τις βραδινές ώρες και ότι συνοδεύουν με συμβατικό περιπολικό των τέως βασιλιά σε μετακινήσεις του. Μάλιστα, λένε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Ένωσής του, από 1η Ιουνίου και στο εξής, η Α.Δ.Αργολίδας καλείται με διαταγή να φυλάξει με αστυνομικούς της, όλο το 24ωρο το συγκεκριμένο σπίτι.

Οι αστυνομικοί λένε ότι έτσι, θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα "στην αστυνόμευση του νομού και μεγάλη δυσλειτουργία στις υπηρεσίες της". Τη στιγμή μάλιστα, που όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας και σχετικές διαμαρτυρίες από πολίτες.

newsit.gr