Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Σαμαράς: Μια απόδειξη ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα- Ψήφος εμπιστοσύνης οι επενδύσεις

Σαμαράς: Προσπάθεια να τονώσει το ηθικό - Ψήφος εμπιστοσύνης οι επενδύσειςΣε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των βουλευτών του επιδόθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς, ο οποίος χθες σε δείπνο με βουλευτές της ΝΔ, αναγνώρισε ότι η περίοδος που ακολουθεί θα είναι εξίσου δύσκολη με αυτή που διανύουμε εδώ και καιρό, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο. Τι τους είπε.


Σήμερα ο πρωθυπουργός, χαρακτήρισε «Ψήφο εμπιστοσύνης» προς την Ελλάδα την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της κινεζικής εταιρείας διαμετακομιστικού εμπορίου COSCO και της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας Hewlett Packard .
Antonis-Samaras-Peiraias-Cosco-Hewlett-Packard
Την έκδηλη ικανοποίησή του για την υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στις εταιρείες Cosco και Hewlett Packard για το λιμάνι του Πειραιά, εξωτερίκευσε ο Αντώνης Σαμαράς, με τον σύντομο χαιρετισμό του στη σχετική εκδήλωση.
Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός παρουσίασε τις πρόσθετες διαστάσεις και θετικές παραμέτρους για την Ελλάδα, από το συγκεκριμένο εγχείρημα, σε μια περίοδο κατά την οποία η χώρα μας προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση.
“Τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία εισπράττει ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι μια απόδειξη ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρασ, δίνοντας το δικαίωμα της αισιοδοξίας κυρίως στα νέα παιδιά.
Τέτοιες επενδύσεις βοηθούν τον τόπο μας στην αντιμετώπιση της ανεργίας.
Ο Πειραιάς εδραιώνεται στον διεθνή χάρτη των παγκοσμίων μεταφορών.
Χαιρετίζουμε την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ δυο ιδιωτικών εταιρειών παγκοσμίου βεληνεκούς, Cosco και HP.
Η Ελλάδα ολοκληρώνει στρατηγικά δίκτυα υποδομών που επιτρέπουν και απελευθερώνουν επενδύσεις.
Το λιμάνι του Πειραιά διασφάλισε στο παρελθόν την ανάπτυξη της Αθήνας, τον Χρυσό Αιώνα του Περικλή. Όχημα ανάπτυξης και σήμερα”, ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αποστροφές του Αντώνη Σαμαρά.