Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Πελοπονησιακός πόλεμος στην Κόρινθο - Η "Μπάρτσα" κόντρα στον Παναιγιάλειο.


Το πρωτάθλημα της Football League 2 στο Νότιο όμιλο, σήμερα, Τετάρτη,  μπαίνει στην 10η αγωνιστική της, όπου ο πρωτοπόρος  Παναιγιάλειος με την εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, περιλαμβάνει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Κορίνθου, που θέλει τη νίκη για να σκαρφαλώσει πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Με μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Κατσίκη θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο, η ομάδα του Ισθμού. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία τους, με προπόνηση στο γήπεδο του Συνοικισμού και ο Σωτήρης Αντωνίου κάλεσε όλους τους παίκτες στο Δημοτικό Στάδιο και εκεί θα ανακοινώσει την 18άδα. Στη διάθεση του τεχνικού των γηπεδούχων βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Λώττας, Αράπογλου και Δασκαλάκης, ενώ όλα δείχνουν ότι κανονικά θα αγωνιστεί και ο Λουμπαρδέας, ο οποίος προπονήθηκε την Τρίτη κανονικά. Τέλος, εντός της ημέρας αναμένεται να αφιχθεί στην Κόρινθο και ο Αρχοντάκης, ο οποίος εκτός απροόπτου θα στελεχώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Μέλκα και Τεντώνη.
Στον Παναιγιάλειο ο Νίκος Κουρμπανάς πλην του Αγουρίδη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Παπαδόπουλος Τ., Σούλης, Γκοτσουλιας, Μαυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Λαζανάς, Σκαρτσίλας, Μπούνας (πιθανη 11άδα), Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Ακπαρίδης, Παπαδόπουλος Γ. , Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης, Δαλιάνης. Εκτός αποστολής έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι Καράδαης και Λαλαής.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Αχαρναϊκό στην έδρα του «φονέα». Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, ώστε βρεθούν μόνοι τους στη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι.
Μονόδρομος η νίκη για την τελευταία της βαθμολογίας Καλαμάτα, η οποία φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΑΟ Χανίων.

Η αγωνιστική
Φωστήρας – Αχαρναϊκός (15:00)
Κόρινθος - Παναιγιάλειος
Α.Ο. Χανιά - Καλαμάτα
Α.Ο. Γλυφάδας - Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας - Πανηλειακός

* Ρεπό έχει η Προοδευτική.

Ο Ρούβας παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.