Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Στρατούλης: “Η Χρυσή Αυγή πήγε να με σκοτώσει”

Dimitris-Stratoulis
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε έξω από το ΟΑΚΑ στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρομήτου, τον πλησίασε ομάδα ατόμων, που τον ενημέρωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τον προπηλάκισαν, χωρίς να του δώσουν… εξηγήσεις. Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΟΑΚΑ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για τη δολοφονική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου: “Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε». Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά”.
Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha” και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε: “Πήγαν να με σκοτώσουν”. Και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής. “Είναι μια σπείρα δολοφόνων”, τόνισε χαρακτηριστικά.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε: "Καταδικάζουμε σφοδρότατα την επίθεση εναντίον του βουλευτή Δημ. Στρατούλη. Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας".

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του καταδικάζει «απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση βίας και τρομοκρατίας μελών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη».

Ανακοίνωση που καταδικάζει την «χουλιγκανική» επίθεση στον Δημήτρη Στρατούλη εξέδωσε και η Δημοκρατική Αριστερά. «Οι φασιστικές επιθέσεις αποτελούν πλήγμα για την πολιτική ομαλότητα και ενισχύουν τον κύκλο της βίας στην καθημερινότητα.
Όσοι ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους όλον το δημοκρατικό κόσμο, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

"Καταδικάζουμε την φασιστική τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών", αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, για το περιστατικό με την επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη:

“Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια. Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή”.
ysterografa.gr
 

Τροφές που καθαρίζουν τα δόντια


Υπάρχουν τροφές που αφήνουν λεκέδες στα δόντια και τροφές που τα καθαρίζουν και τα προστατεύουν. Φυσικά, κανείς δεν είπε ότι πρέπει να αφήσετε το βούρτσισμα αλλά αναμφίβολα πρέπει να προσέχετε τις ποσότητες καφέ και τσαγιού που καταναλώνετε για να μην απορήσετε εάν ξαφνικά τα δείτε να… κιτρινίζουν.
Στις τροφές πάντως που τα καθαρίζουν, ανήκουν φρούτα, λαχανικά και φυτά και γενικά τροφές που είναι πλούσιες σε ασβέστιο και φώσφορο.
Για παράδειγμα, όπως λένε οι ειδικοί, τα καρότα, τα αχλάδια, τα μήλα και τα αγγούρια συμβάλλουν στον καθαρισμό τους και δυναμώνουν τα ούλα.
Το μαρούλι δεν αφήνει τα δόντια να κιτρινίζουν. Το ίδιο και το σπανάκι. Το τυρί επίσης καθαρίζει τα δόντια επειδή περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Ο μαϊντανός καταπολεμά τη δυσάρεστη αναπνοή και το νερό καθαρίζει τα δόντια από τα υπολείμματα των τροφών.

picantiko.blogspot.gr

Ελληνίδα μάνα γέννησε το παιδί της κόρης της!


Μια ιδιαίτερα συγκινητική και πρωτοποριακή απόφαση πήρε μια 55χρονη Ελληνίδα μητέρα, που για να βοηθήσει την κόρη της να αποκτήσει μωράκι, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα.
Η γυναίκα έφερε πριν δυο μέρες στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, για λογαριασμό της κόρης της...
Πρόκειται για την τέταρτη περίπτωση παρένθετης μητρότητας ανάμεσά σε μάνα και κόρη που γίνεται στην Ελλάδα και γέμισε χαμόγελα χαράς μια οικογένεια.
Η ιστορία της κυρίας Πένυς ξεκίνησε όταν η κόρη της, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που είχε και μετά από προσπάθειες που έκανε να συλλάβει παιδί,έμαθε πως δεν μπορεί να κυοφορήσει.
Τότε η μητέρα της, ήταν αυτή που στάθηκε στο πλευρό της και πήρε την απόφαση να γίνει παρένθετη μητέρα στοπαιδίτης κόρης της.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η παρένθετη μητέρα στη Μεσημεριανή Μελέτη, μαμά και κόρη πήραν την απόφαση και απευθύνθηκαν στον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Αθηνών κ. Κ. Πάντο,ο οποίος της βοήθησε να υλοποιήσουν την επιθυμία τους και να αποκτήσουν
ένα υγιέστατο μωράκι.
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο γιατρός, πριν ξεκινήσει η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας υπήρχε δικαστική απόφαση που διαβεβαίωνε πως η κόρη δεν μπορούσε να κυοφορήσει, καθώς
επίσης κι ότι το μωρό με το που γεννηθεί καταγράφεται στο όνομα της βιολογικής του μητέρας, όπως και έγινε.
picantiko.blogspot.gr

Ο Σαμαράς “ξαναγράφει” την εθνική ατζέντα

Antonis+Samaras+Nobel+Peace+Prize+Concert+gi98ZxqURWul
Έχοντας αφήσει πίσω του το άγχος διαρκείας για την εξασφάλιση της πολιτικής έγκρισης του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης που είχε απόλυτη ανάγκη η χώρα, όχι μόνο για να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία, αλλά και για να υπάρξει μια εθνική ανάταση σε επίπεδο ψυχολογίας, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινά τον “νέο μαραθώνιο”, όπως είπε και ο Γιάννης Στουρνάρας, για την επόμενη μέρα.
Ο Πρωθυπουργός έχει ήδη ακτινογραφήσει ως κεντρικές προτεραιότητες την ανάπτυξη, το ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων και πάνω από όλα την ανάσχεση της ανεργίας, ιδίως των νέων ανθρώπων, κάτι που σημαίνει ότι η ατζέντα είναι ήδη εξαιρετικά βαριά.
Όσοι βέβαια άκουσαν προσεκτικά τον Αντώνη Σαμαρά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάλαβαν ότι ο Πρωθυπουργός πηγαίνει πιο μακριά τον σχεδιασμό του.
Με την εμπειρία των πολλών ετών της παρουσίας του στον δημόσιο βίο, σε συνδυασμό με την πολιτική ματιά της εθνικής εξωστρέφειας που τον χαρακτηρίζει, καθώς και της γνώσης των διεθνών συσχετισμών, η αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά για τον “στρατηγικό ρόλο” της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο, μάλλον θα πρέπει να διαβαστεί περισσότερο προσεκτικά.
Ο Πρωθυπουργός πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα δεν είναι μια μικρή χώρα. Ούτε ιστορικά, ούτε γεωγραφικά, ούτε πολιτικά. Η Ελλάδα λοιπόν που απέφυγε τη χρεοκοπία, και ανάγκασε τους κερδοσκόπους να χάσουν τα λεφτά τους, όπως (πάλι) είπε ο Γιάννης Στουρνάρας, είναι μια χώρα που μπορεί να ξανακερδίσει το μέλλον της.
Αρκεί να το πιστέψει. Ο Αντώνης Σαμαράς το πιστεύει. Και είναι αποφασισμένος να πείσει και την κοινωνία να τον ακολουθήσει, σε αυτη την κούρσα αντοχής προς ένα καλύτερο και περισσότερο αξιοπρεπές εθνικό μέλλον.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΗΓΑΣ / ysterografa.gr

Καταγγελίες-βόμβα από Θέμο για Λαυρεντιάδη

Themos-Anastasiadis
Η υπόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με τη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία και το… σίριαλ που έχει ακολουθήσει με την υγεία του, καθώς μεταφέρεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, προκαλεί συστημικές αντιδράσεις στο πολιτικό και mediako σκηνικό της χώρας.
Είτε με… μισόλογα, είτε με φωτογραφικές αναφορές, πολλοί θυμούνται τις σχέσεις του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με μια σειρά από πολιτικούς και τις φωτογραφίες που έβγαινε μαζί τους. Πολλοί φυσικά θυμήθηκαν και το πρόσφατο αφιέρωμα των New York Times για “Έλληνες πολιτικούς που νομοθετούσαν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα επιχειρηματιών”, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Σήμερα, από τη στήλη του PHD στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης προχωρεί σε μια σειρά από εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες. Για εκείνους που κατηγορούν σήμερα τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκαν μαζί του ή ακόμη και… ευεργετήθηκαν, ενώ αναφέρεται και σε πολιτικούς που “του ζητούσαν να αγοράζει media”…
“To σκάνδαλο της Proton αποδεικνύεται mediaka μεγαλύτερο από εκείνο του Κοσκωτά. Πρώτον γιατί μιλάμε δέκα φορές πάνω σε λεφτά, τουλάχιστον, και δεύτερον γιατί μόλυνε πολύ περισσότερα media από ό, τι το Κοσκωτάδικο στην εποχή του… Υπήρξαν και συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, εν ενεργεία ή εν εφεδρεία, που λειτούργησαν σαν μεσάζοντες μεταξύ του επιχειρηματία και άλλων συμφερόντων, μιντιακών και όχι μόνο… Γνωρίζουμε για παράδειγμα περιπτώσεις υπερ… υπουργίσκων περί το Μαξίμου επί Γιωργάκη Παπανδρέου, που του ζητούσαν επιτακτικά να χρηαμτοδοτήσει ή να εξαγοράσει το τάδε media για να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι πολιτικά, ή για άλλες σκοπιμότητες”, είναι μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές αναφορές του Θέμου Αναστασιάδη.

ysterografa.gr

Νίκος Νικολόπουλος Η συζήτηση του νέου εκλογικού νόμου "δείχνει" ότι ο Σαμαράς πάει για εκλογές.

Η συζήτηση του νέου εκλογικού νόμου "δείχνει" ότι ο Σαμαράς πάει για εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρώτος την πρόταση του για θέσπιση απλής αναλογικής, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τι λένε;
Υποτιμούν την αυτοπεποίθηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υπολογίζει πως θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, με οποιοδήποτε εκλογικό νόμο, αφού μια νέα συγκυβέρνηση κομμάτων έχει προετοιμαστεί.
Η σχετική συζήτηση, δεν σηματοδοτεί τίποτα περισσότερο παρά πρόωρες εκλογές. Εκλογές που θα γίνουν με τον ισχύοντα νόμο και από τις επόμενες θα ισχύσει η απλή αναλογική.
Στο χέρι του Α. Σαμαρά είναι πλέον να εκτιμήσει αν τον συμφέρει τώρα (και όσο είναι ακόμα καιρός) μια εκλογική αναμέτρηση ή αν πιστεύει όντως στην προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας, να επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή παραμονή του στην εξουσία.
Οι τελικές αποφάσεις του εξάλλου θα δείξουν αν πράγματι πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της συμφωνίας που υπέγραψε πρόσφατα με τους δανειστές..
http://www.youtube.com/watch?v=QLPRve5dWp8
 

Σοκ: Νέα ασθένεια που σκοτώνει.Ειναι το νεο AIDS λένε οι επιστήμονες!!!


fouska.gr-1
Τρόμο προκαλεί μια νέα ασθένεια που εντόπισαν οι Αρχές και έχει τις ίδιες θανατηφόρες συνέπειες με το AIDS!
Πρόκειται για το Chagas ή αλλιώς την «νόσο των φτωχών», η οποία δυστυχώς «χτυπάει» ολοένα και περισσότερους κυρίως στις περιοχές της Λατινικής και Νότιας Αμερικής, καθώς μεταδίδεται από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς.
Η ασθένεια είναι «ύπουλη», καθώς δεν εκδηλώνεται με τα ίδια συμπτώματα σε όλους τους ανθρώπους, ενώ είναι και παρασιτική.
fouska(8)Ένα πρήξιμο στο μάτι, μια αδυναμία ή ένας πονοκέφαλος μπορεί να είναι σύμπτωμα. Συνήθως οι ασθενείς μετά τα πρώτα συμπτώματα νιώθουν υγιείς για κάποιους μήνες και στην συνέχεια «ξανακυλάνε» παρουσιάζοντας δυσκοιλιότητα, εμετούς, διόγκωση εντέρων ή καρδιάς.
Η ασθένεια «μαστίζει» το Μεξικό, τη Βολιβία, τη Κολομβία και το Εκουαδόρ, όπου παρουσιάζονται τα περισσότερα προβλήματα. Στις περιοχές αυτές ο αριθμός των ανθρώπων που νοσούν φτάνει τα 10.000.000!
fouska23Οι γιατροί είναι πλέον υποψιασμένοι και δίνουν σημασία ακόμα και στα πιο απλά συμπτώματα. Όπως τονίζουν μπορεί να θεραπευτεί μόνο εάν διαγνωστεί έγκαιρα, με εξαιρετικά βαριά φαρμακευτική αγωγή, η οποία έχει διάρκεια τρεις μήνες.
Το πρόβλημα είναι ότι τα φάρμακα αυτά κοστίζουν ακριβά με αποτέλεσμα να χάνουν καθημερινά την μάχη με τον θάνατο όλο και περισσότεροι.

fouska.gr

Χριστούγεννα για τους κερδοσκόπους...Δοκιμασία για το λαό!


Οι καταναλωτές πρέπει να προστατέψουν την τσέπη τους, διότι κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται από ό,τι φαί­νεται, να αναλάβει το ρόλο του προστάτη. Στο έλεος του Μεγαλοδύναμου, ειδικά αυ­τές τις ημέρες οι καταναλω­τές, καθώς δεν μπορεί να πε­ριμένουν τίποτα από την Πολιτεία και τους ελεγκτι­κούς μηχανισμούς. Οι μεσά­ζοντες και οι κερδοσκόποι συνεχίζουν ανενόχλητοι να οργιάζουν σε βάρος και του παραγωγού και των κατανα­λωτών. Εδώ που φτάσαμε, ισχύει όσο ποτέ άλλοτε το γνωστό «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Τώρα πλέον όσο ποτέ, χρειάζεται και η ενερ­γοποίηση των καταναλωτών. Δηλαδή να μην βιάζο­νται να αγοράζουν τα απα­ραίτητα για τα γιορτινά τρα­πέζια από νωρίς. Είναι γνω­στό, χρόνια τώρα, ότι όσο πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όσο οι γαλο­πούλες και τα αρνιά μένουν στο τσιγκέλι κι όσο τα οπω­ροκηπευτικά μένουν στον πάγκο, τόσο οι τιμές θα πέ­φτουν, αν και από τα δυσθεώρητα ύψη στα οποία βρέθη­καν, όσο και να πέσουν πάλι υψηλές θα είναι.

Κάποτε στην Ελλάδα και οι καταναλωτές πρέπει να δείξουν χαρακτήρα ισχυρό, αλλά και καταναλω­τική συνείδηση. Όχι μόνο οι μεσάζοντες να εκβιάζουν τον παραγωγό ότι θα αγορά­σουν τις ντόπιες μεγάλες γα­λοπούλες και το καρδαμωμένο αρνί μόνο αν τους χρε­ώσει φθηνότερα τις μικρές γαλοπούλες και το αρνάκια γάλακτος. Ας αφήσουν οι καταναλωτές αυτούς που αι­σχροκερδούν να ζήσουν λίγο την αγωνία και την ανασφά­λεια...

Αξίζει τον κόπο να πλη­ρώσουν «χρυσή» τη γαλο­πούλα που θα τους πλασά­ρουν ως ελληνική, ενώ έχει βοσκήσει στα Σκόπια, τη Βουλγαρία, την Αλβανία ή τη Ρουμανία; Αν δεν είναι σίγουροι για την ειλικρίνεια του εμπόρου, ούτε για τη γνησιότητα της μουτζουρωμένης σφραγίδας, ας κάνουν άλλες επιλογές. Ας αποφα­σίσουν να φάνε χοιρινές μπριζόλες ή εισαγόμενες γα­λοπούλες (Γαλλίας, Ιταλίας κλπ.)   με   πατάτες   στο φούρνο, οπότε η προέλευση δεν παίζει σπουδαίο ρόλο. Όσο περισσότεροι απα­ντούν κατ' αυτό τον τρόπο, τόσο σκληρότερο μάθημα θα πάρουν εκείνοι που υποτι­μούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Κάποτε εμπιστευόμα­σταν το χασάπη της γειτο­νιάς μας. Ήταν γνωστός και είχε αποδείξει πως ήταν τί­μιος —όπως έχουν παραμεί­νει και σήμερα αρκετοί— αλλά και αυτός πρέπει να επιβιώσει στις συνθήκες του αθέμιτου ανταγωνισμού με τα μεγαθήρια. Αν πάει με το σταυρό στο χέρι, αν δεν κά­νει έστω και λίγο τα στραβά μάτια, θα αναγκαστεί να το κλείσει το μαγαζί του.

Για όλ' αυτά, ας όψονται οι πολιτικοί που κατάφεραν να πάνε τα ολι­γότερο ευνοούμενα στρώματα της ελληνικής κοινω­νίας αρκετές δεκαετίες πίσω.

Ένα είναι σίγουρο: Κά­ποτε το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι ήταν γλέντι, ενώ σή­μερα έχει. μετατραπεί σε δο­κιμασία!...

ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΣΙΝΟ-ΦΕΝΕΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κύψελος και Κρυονέρι συναγωνίζωνται στις 5άρες



Ακάθεκτος συνεχίζει ο Κύψελος Κορίνθου προς τον τίτλο καθως τα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Κορινθίας , πέρασε με 5 - 0 και από την Αλμυρή και βρίσκεται στο +3 από τον Αετό Κρυονερίου που με το ίδιο σκορ σάρωσε τον ΑΟ Λεχαίου.
Στο Σολομό ο ΑΟ. Σολωμού και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου μοίρασαν βαθμούς και θέαμα με το ισόπαλο 3 - 3. Άνετη επικράτηση με 4 - 1 του Πανευρωστινιακού στο γήπεδο"ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι, επί των Γαλάζιων Νέων, ενώ στο Ξυλόκαστρο, η Αναγέννηση Κιάτου επεβλήθηκε με 6 - 3 επί τού Άρη Βοχαϊκού.
Στο Αγγελόκαστρο, ο Αετός έχασε με 2 - 3 από τον Τεννεάτη Αθικίων, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου επί της Θύελλας Κάτω Διμηνίου .
Σπουδαίο "τρίποντο" παραμονής μέσα στο Συνοικισμό, με 2 - 0 πήρε ο Ισθμιακός απέναντι στον Άρη Κορίνθου.
 
Η  !3η αγωνιστική
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ 2- 3
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 0 - 2
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 5 - 0
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 3 - 2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ 6 - 3
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 0 - 5
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 4 - 1
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3 - 3
 
Η Βαθμολογία
( Σε 13 αγώνες)
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
41-8
32
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
29-9
29
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
45-22
25
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
36-27
23
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
31-22
23
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
30-26
23
Α.Ο. ΑΛΜΥΡΗΣ
22-22
21
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
14-16
20
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
27-23
18
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
21-19
18
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
22-32
14
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
27-19
12
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
15-26
11
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ
13-40
6
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
6-29
5
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
10-49
1

Σταθεροί οι πρωτοπόροι στη Δ΄ Εθνική

Στον 7ο όμιλο, η ΑΕ Ερμιονίδας επικράτησε με 2 - 1 του Πανελευσινιακού και βρίσκετε στο +2, ενώ η Χαλκίδα έχασε βαθμούς  στο Κιάτο καθώς έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Πέλοπα. Ο Μανδραϊκός νίκησε με 3 - 1 τον Παρνασσό, ενώ τα Λουκίσια  επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν με 2 - 1 επί του ουραγού Πορτοχελιακού. Τέλος, στο ντέρμπι της Αργολίδας, ο Παναργειακός και ο Πανναυπλιακός έμειναν στο 0 - 0..
 
Τα αποτελέσματα
Πέλοπας Κιάτου-Χαλκίδα 0 - 0
Ενωση Ερμιονίδας-Πανελευσινιακός 2 - 1
Παναργειακός-Πανναυπλιακός 0 - 0
Μανδραϊκός-Παρνασός 3 - 1
Α.Ο. Λουκισίων -Πορτοχελιακός 2 - 1
 
H βαθμολογία


6ος όμιλος
Ο ΠΦΟ Πανόπουλου συνέχισε την αήττητη πορεία του απέναντι στον Εθνικό Σαγέικων καθως επικράτησε με 1 - 0, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα νίκησε  στα Φιλιατρά με 3 - 2 την Εράνη. Η Αχαϊκή επικράτησε με 1 - 0 του Πάμισου, ενώ ο Παναρκαδικός επικράτησε με 3 - 0 επί του  Εθνικού Μελιγαλά. Τέλος, η Δόξα Νέας Μανολάδας και ο Διαγόρας Βραχνέικων ανεδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 - 2.
Τα αποτελέσματα στον 6ο όμιλο

ΠΦΟ Πανόπουλου-Εθνικός Σαγέικων 1-0
Αχαϊκή-Πάμισος 1-0
Εράνη Φιλιατρών-Ατρόμητος Λάππα 2-3
Παναρκαδικός-Εθνικός Μελιγαλά 3-0
Δόξα Νέας Μανολάδας-Διαγόρας Βραχνέικων 2-2

Η Βαθμολογία
( Σε 9 αγώωνες)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ- Επιασε κορυφή ο Εργοτέλης!


Επιασε κορυφή ο Εργοτέλης!Ο Εργοτέλης αν και βρέθηκε να χάνει από την Αναγέννηση στην Επανομή κατάφερε να γυρίσει το ματς, να επικρατήσει με 2-1 και να πιάσει κορυφή στην Football League!
Με φάουλ του Μπουχαλάκη τρία λεπτά πριν το φινάλε ολοκλήρωσε την ανατροπή που ξεκίνησε στο 72' με την ισοφάριση από τον Ρομάνο και πήρε σπουδαία νίκη! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί είχαν τρία δοκάρια με τον Ευαγγέλου!
Αναγέννηση Επανομής (Νικηφόρος Κάκογλου): Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Δραγανίδης, Κουλίδης (77' Σικαλόπουλος), Ναστόσκι (64' λ.τ Τζανδάρης), Ογκουνσότο, Κυζιρίδης (85' Μπαλασάς).
Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης (76' Δωματάς), Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γκαντιάγκα (46' Κοζορώνης), Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Χάντι (83' Λαμπίν), Ουέλινγκτον, Ευαγγέλου.
Στο ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη δεν αναδείχθηκε νικητής, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Η ομάδα των Προσφυγικών έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη μέση του πίνακα. Οσον αφορά στο ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς είχε ελάχιστες φάσεις.

Ανατροπή και νίκη και για την Δόξα, που βρέθηκε να χάνει στην Καβάλα από την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο, νίκησε με 2-1 παίζοντας από το 41' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντέων!
Οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν με το πέναλτι του αρχηγού τους, Σερζ Ντιέ, ωστόσο, οι «μαυραετοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με το απ'ευθείας φάουλ του Ρούσεφ! Στο 76' κι ενώ η Καβάλα πίεζε για το γκολ της νίκης, ο Κάπελ πάγωσε τις εξέδρες και χάρισε σπουδαίας σημασίας νίκη στην Δόξα, ενώ η Καβάλα είχε δοκάρι δυο λεπτά νωρίτερα με τον Οξύζογλου!
Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης (57' Πλιάγκας), Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (72' Οξύζογλου), Παγώνης, Ντόσης (15' λ.τ Γελαδάρης), Αναστασόπουλος, Μπρατσιάνι.
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46' Κατσελάν), Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος (88' Θάνος), Στεργιανός (71' λ.τ Γκαρακλίδης), Μπάρος.

Ο Εθνικός Γαζώρου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, καθώς νίκησε με 1-0 την Παναχαϊκή με γκολ του Μαχαιρούδη και μοιράζεται την τρίτη θέση με Νίκη Βόλου και Ψαχνά.
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης (25' λ.τ Βαλσαμάκης), Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Γεωργίαδης, Μπεκιάρης (46' Σαββίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας, Κωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης (74' Καρυπίδης).
Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης (73' Βασιλαντωνόπουλος), Ολίσε, Βούνκ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Παναιτωλικός την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο στο Αγρίνιο και πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, είχε καθαρίσει το ματς, καθώς στο 58' το σκορ ήταν 3-0 (4' Πασάς, 13' Γκόλιας, 58' Καμαρά).
Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Ακουάρο, Κούσας, Μπακάκης, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Πασάς, Φαβάλι, Γιάνεφ, Καμαρά.
Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): Ξενοδόχοφ, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας, Γεωργιαδης, Πλαβούκος, Πανός, Καλαμιωτης, Προβατίδης.

Η Καλλονή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κι επιβλήθηκε με 3-1 του Βύζαντα, ο οποίος παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
ΑΕΛ Καλλονής (Καραδήμος-Παντελίδης): Μάππας, Χωριανόπουλος, Σερφά, Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Γκονζάλες.
Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης):Πουρής, Λαμπρόπουλος, Γκεμίσης, Γρομιτσάρης, Π. Βλάχος, Βελέτης, Κρητικός, Ρεκλείτης, Ντιαλό, Αρναρέλης, Θ. Βλάχος.

Ο Φωκικός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για τον Ηρακλή, ο οποίος προηγήθηκε, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς και πήραν προβάδισμα με 2-1. Ο «γηραιός» το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Μπανγκουρά στο 61'.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Κατερίνης ανάμεσα στον Πιερικό με τη Λάρισα, με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν να βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.
Τέλος, στην Εύβοια Ηρακλής Ψαχνών και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την γηπεδούχο ομάδα να χάνει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή και να «συγκατοικήσει» στο «ρετιρέ» με τον Εργοτέλη
Η Αναγέννηση Γιαμννιτσών έχει ρεπό

Τα αποτελέσματα
ΚΑΒΑΛΑ–ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ–ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 3-1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ–ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0
ΗΡΑΚΛΗΣ–ΦΩΚΙΚΟΣ 2-2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 0-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-0
.Η Βαθμολογία



1. Εργοτέλης
 

13

12-8

25

2. Απόλλων

12

13-5

24

3. Νίκη Βόλου

13

14-10

24

4. Eθνικός Γαζώρου

14

16-10

23

5. Ηρακλής Ψαχνών

13

13-8

23

6. ΑΕΠ Ηρακλής

13

17-10

22

7. Παναιτωλικός

14

12-6

21

8. Αναγέν. Γιαννιτσών

13

16-15

19

9. Καλλονή

13

10-9

19

10. Λάρισα

13

13-10

19

11. Ολυμπιακός Βόλου

13

9-8

18

12. Πανσερραϊκός

13

11-11

18

13. Παναχαϊκή 2005

14

11-12

17

14. Δόξα Δράμας

14

13-14

15

15. Καβάλα

13

8-10

15

16. Φωκικός

13

12-15

14

17. Καλλιθέα

12

16-18

14

18. Πιερικός

13

7-13

14

19. Θρασύβουλος

14

7-13

11

20. Βύζας Μεγάρων

13

8-18

7

21. Αναγέν. Επανωμής

13

8-23

5