Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Στο Κάτω Διμηνιό: Έκλεβαν ασταμάτητα! Σε μία μέρα "άνοιξαν" 10 αυτοκίνητα κι έκλεψαν έναν πολίτη


Ο λόγος για δύο Αλγερινούς ηλικίας 20 κααι 22 ετών που τελικά έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Για σειρά κλοπών σε οχήματα, στο Κάτω Διμηνιό , καθώς και μία υπόθεση κλοπής σε βάρος πολίτη και συνελήφθησαν, χθες (8-7-2012) το μεσημέρι, οι δύο (2) αλλοδαποί δράστες υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 22 και 20 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τις υποθέσεις αυτές καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο αλλοδαποί χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξαν συνολικά 10 αυτοκίνητα στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας και πήραν από μέσα χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Επιπλέον, το πρωί της ίδιας ημέρας, στον προαστιακό σταθμό του Κιάτου, είχαν κλέψει από έναν πολίτη, μία τσάντα με προσωπικά αντικείμενα και χρήματα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Κιάτου, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν, 36 ναρκωτικά χάπια καθώς και τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.