Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται στην Πάτρα μετά τη δολοφονία συμπολίτη μας από εγκληματικά στοιχεία παρανόμων μεταναστών και την υποκίνηση βιαιοτήτων από τη Χρυσή Αυγή και ομάδες αριστεριστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα άκρα –παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους- δεν δίνουν λύση στα προβλήματα. Υποκινώντας την ανομία, τη βία και το χάος, δημιουργούν περισσότερους κινδύνους. Και διχάζουν την κοινωνία. 
Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι, με πρωτοπόρο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες.
Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η λαθρομετανάστευση εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή, να υπόσχεται “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του”, δηλαδή, μαζική νομιμοποίηση. Είναι περίεργο να μιλά για αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος. Και είναι, τουλάχιστον, προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1 εκατ. ανέργους να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας  “σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία” σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, “ώσπου να βρουν δουλειά”. 
Οι θέσεις αυτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α προκαλούν όλους τους Έλληνες. Και αποδεικνύουν, άλλη μία φορά, ότι είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι και στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών».