Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ανήγγειλε σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 σε συνέντευξη τύπου στη Μυτιλήνη ότι επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα του κινήματος αναλαμβάνει ο πολύπειρος τέως βουλευτής του νομού Γιάννης Γιαννέλης. Επίσης αναλαμβάνει και τον Τομέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Γραμματεία των Διεθνών Σχέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Όπως τόνισε ο Πάνος Καμμένος ο κ. Γιαννέλης ανέλαβε τη θέση αυτή χωρίς να δεχθεί εκλόγιμες θέσεις ως αντάλλαγμα είτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας είτε πολύ περισσότερο στο νομό Λέσβου όπου θα στηριχθεί απόλυτα η υποψηφιότητα του Σπύρου Γαληνού.
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Μυτιλήνη, δήλωσε ότι μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, στη κυβέρνηση που θα προκύψει, θα επανασυσταθεί το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με έδρα τη Λέσβο.
"Είναι από τους βασικότερους στόχους μου", είπε στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Και αναφέρθηκε στη φράση που του είχε πεί νωρίτερα ο Δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Βονάτσος ότι "Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος, είναι η εθνική ραχοκοκαλιά".
Μιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες στην αγορά της Μυτιλήνης, ο Πάνος Καμμένος, ακούγωντας την αγωνία τους, διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι οι εγγυητές του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικού σκοπού «ο κόσμος να χαλάσει» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε επίσης και στα θέματα της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας που είναι το αποτέλεσμα των υπογραφών Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη προστασίας των υποθαλάσσιων θησαυρών της χώρας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, αλλά και στη μη εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων και του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, που είναι οι άμεσοι στόχοι του συστήματος που κατευθύνουν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες μαζί με τους εδώ πολιτικούς εντολοδόχους τους.
Τέλος ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επιβεβαίωσε ότι οι ένοχοι της διαφθοράς θα παραπεμφθούν χωρίς εξαίρεση στη Δικαιοσύνη, κάνοντας αναφορές στο προσωπικό ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπου, όπως είπε, ο προφυλακισμένος τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε παρεμβάσεις του στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για να κουκουλωθεί η υπόθεση των CDS του Αντρίκου Παπανδρέου, εμπλέκοντας με την αναγραφή του ονόματός του στο περιθώριο της επίμαχης σελίδας και σημαντικό δικαστικό λειτουργό, ο οποίος είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κόμματος.
Μετά τη συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του νησιού, ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Καλλονή και το Μανταμάδος , όπου και προσκύνησε την θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ. 
Στη περιοδεία του στη Λέσβο συνοδεύουν τον Πάνο Καμμένο ο Εκπρόσωπος του Κινήματος και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο υπ.βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Κινήματος Γιάννης Γιαννέλης και οι πολιτευτές Μανώλης Αρμενάκας, Γιώργος Κατζανός, Στέλλα Καβαλέρο και Αντώνης Καταχανάς.