Παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με την Ζoύλτε Βάρεγκεμ (ήττα 2-0) η ΑΕΚ νίκησε 4-1 την Μπέερσχοτ, στον τρίτο τεστ προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.
Η ΑΕΚ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 27ο λεπτό. Ο Ζίνι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά στην πλάτη της άμυνας της Μπέερσχοτ και με ωραίο γύρισμα στη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα προς τον Πιερό κι αυτός στα δίχτυα.
Λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους, η Ένωση πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Περέιρα είδε την μπάλα να του στρώνεται στη μικρή περιοχή και με ένα ωραίο μονοκόμματο σουτ την έστειλε στα δίχτυα (44').
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως σημειώθηκαν δύο γκολ στο φινάλε. Ο Μαρσιάλ με ωραία πάσα βρήκε τον Γκατσίνοβιτς στο 88ο λεπτό κι ο Σέρβος με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα. Στο 90′ οι Βέλγοι μείωσαν στο σκορ με το ωραίο τελείωμα του Βάργκας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Στα αξιοσημείωτα το ανεπίσημο ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Τζέιμς Πένραϊς.
Η σύνθεση της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος (64′ Πενράις), Μουκουντί (64′ Βίντα), Ρέλβας, Ρότα (77′ Κοσίδης), Μάνταλος (64′ Σιμάνσκι), Λιούμπιτσιτς (64′ Γιόνσον), Περέιρα (64′ Γκατσίνοβιτς), Κοϊτά (74′ Καλοσκάμης), Ζίνι (64′ Κουτέσα), Πιερό (46′ Μαρσιάλ).