Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025

Σε νέο χώρο το ΚΑΠΗ Βέλου Κορινθίας

 Σε νέο χώρο το ΚΑΠΗ Βέλου Κορινθίας 

Σε νέο χώρο στεγάζεται το ΚΑΠΗ Βέλου Κορινθίας. Το ΚΑΠΗ μεταφέρθηκε στο κέντρο του Βέλου, ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο στους ηλικιωμένους.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της νέας “στέγης” του ΚΑΠΗ, ο δήμαρχος, Θανάσης Μανάβης, αναφέρθηκε και στα έργα που δρομολογούνται στην περιοχή. Μίλησε για την ύδρευση, για την κατασκευή διυλιστηρίου νερού και μονάδας αφαλάτωσης, για τον αγωγό σύνδεσης με το Βασιλικό και για την αντικατάσταση του δικτύου. Αναφέρθηκε, ακόμα, στο έργο της αποχέτευσης, αλλά και σε άλλα έργα που προγραμματίζονται να γίνουν. Στο Βέλο, είπε ο δήμαρχος, προγραμματίζονται έργα, ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Τέλος, στάθηκε και στην παραλία του Βέλου, που θα αποδοθεί στους πολίτες, όπως είπε, ως μία πλαζ καλαίσθητη, ασφαλής και προσιτή για όλους.