Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζεται η πυρκαγιά στη περιοχή Δερβενίου - Μήνυμα 112 «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

Κόρινθος: Μαίνεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ροζένα Ξυλοκάστρου – Μηνύματα απο το 112 στους κατοίκουςΜπορεί να είναι εικόνα φωτιά 

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στο Δερβένι και συγκεκριμένα στην περιοχή Ροζενά Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής (29.09.2-024) εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους. 

Να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών αναφέρει το μήνυμα που έλαβαν από το 112 στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GR-Alert: Εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 29/09/2024 17:05. Δασική Πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή Ροζενών Κορινθίας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https:// civilprotection.gov.gr/odigies -prostasias/dasikes-pyrkagies CivilProtection Greece 29/09/2024 17:05. Wildfire in the area of Rozena Corinth. Stay alert and follow official guidance. Protective action guidelines: https:// civilprotection.gov.gr/all -guidelines" 

Η μεγάλη φωτιά πάνω από τα Ροζενά με κατεύθυνση προς Μεντουριάνικα , Πύργο και Ελληνικό.. Νέες ειδοποιήσεις προς τους κατοίκους του Πύργου να μετακινηθούν προς Ζάχολη και του Ελληνικού να μετακινηθούν προς Κάτω Πιτσά

Στις 17.25 ώρα εστάλη μήνυμα απο το 112 προς τους πολίτες της περιοχής των Ροζενών να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Ακολούθησε μήνυμα στις 17.26 ώρα οι πολίτες στην περιοχή Πύργος Κορινθίας να απομακρυνθούν προς Ζάχολη.

Κόρινθος: Μαίνεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ροζένα Ξυλοκάστρου – Μηνύματα απο το 112 στους κατοίκους

Στις 17.45 ώρα εστάλη και νέο μήνυμα για τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή Ελληνικό Κορινθίας να απομακρυνθούν προς Κάτω Πιτσά.

Κόρινθος: Μαίνεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ροζένα Ξυλοκάστρου – Μηνύματα απο το 112 στους κατοίκους

Η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που βρίσκεται σε δύσβατο σημείο δυσχεραίνεται εξαιτίας και των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.