Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Η Evangelia σε αναζήτηση τραγουδιού για την εκπροσώπηση της Ελλάδας για την Eurovision 2025!

Eurovision 2025 | Song Camp για την Evangelia! 

Και ενώ ακόμη η ΕΡΤ δεν έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή μας στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, οι καλλιτέχνες οι οποίοι ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν την χώρα μας, σχεδιάζουν προσεκτικά τα επόμενα βήματα τους. Μία από τις καλλιτέχνιδες η οποία έχει εκδηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον της ότι θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, είναι η Evangelia.

H Evangelia, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Golden Records και της Minos EMI, στις οποίες είναι και η Μαρίνα Σάττι που μας

εκπροσώπησε φέτοςβρίσκεται ήδη σε αναζήτηση τραγουδιού για την Eurovision 2025. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το προσωπικό προφίλ του CEO & Founder της Golden Records Mike Stathakis στο Instagram.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, ένα Song Camp έλαβε μέρος στην Καραϊβική, σκοπός του οποίου ήταν να βρουν τραγούδι για την Evangelia για να το καταθέσει στην ΕΡΤ για τη Eurovision.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, πρόκειται, ουσιαστικά, για την πρώτη επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από δισκογραφική εταιρεία για την Ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2025.

Στο Camp, έλαβαν μέρος καταξιωμένοι συνθέτες και παραγωγοί (βραβευμένοι με Grammy), τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά και o Jay Stolar ο οποίος είναι ο μόνιμος συνεργάτης της Evangelia τα τελευταία χρόνια.

H Evangelia έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να εκπροσωπήσει δύο φορές τη χώρα μας (2022 και 2023), ενώ είχε καταθέσει τραγούδι και στο ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της Κύπρου (2022).

Πηγή: gpstomusic.gr