Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Πρόσκληση για το 15ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας


 

Αξιότιμο μέλος της Νέας Δημοκρατίας,

 

Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη των μεγάλων και υπεύθυνων εθνικών επιλογών, η παράταξη που ήταν πάντοτε στη σωστή πλευρά της ιστορίας προς όφελος της Χώρας και του ελληνικού λαού, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής.

Έχω τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσω στο 15ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να τιμήσουμε τα 50 χρόνια ζωής και εθνικής προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας, όπως της αρμόζει, και να γιορτάσουμε όλες οι ΝεοΔημοκράτισσες και όλοι οι ΝεοΔημοκράτες μαζί.

Το Συνέδριό μας θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.

Η Νέα Δημοκρατία κράτησε όρθια τη χώρα σε δύσκολες περιόδους και πρωταγωνίστησε στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης, πιστή στο όραμα του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή και στην ιδρυτική της διακήρυξη. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσε να είχε πετύχει χωρίς τους ανθρώπους της, αυτούς που την καθιστούν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που ταυτίζεται με τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας ως διαχρονικός εγγυητής  της σταθερότητας,  της ανάπτυξης και της  προόδου για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Για αυτό σας θέλουμε όλες και όλους εκεί!

Οι εργασίες του Συνεδρίου μας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 19:00 με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου μπορούν να παρίστανται όλα τα μέλη μας χωρίς πρόσκληση.

 

Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της δεύτερης και τρίτης ημέρας του Συνεδρίου, παρακαλούμε να το δηλώσετε μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

 


 

Σας περιμένουμε όλες και όλους στη μεγαλύτερη γιορτή της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας!

 

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Πλακιωτάκης

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
του 15ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ