Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Συλλήψεις νεαρών ατόμων για κλοπές δίκυκλων στο Λουτράκι.

 Λουτράκι: Συλλήψεις νεαρών ατόμων για κλοπές δίκυκλων  

Δέκα περιπτώσεις κλοπών τροχοφόρων δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου Συνελήφθησαν ήδη τρία άτομα για αυτές τις υποθέσεις. Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Οι συλλήψεις αφορούν τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 18, 19 ετών, καθώς και έναν ανήλικο.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι πιο πάνω, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2023 έως και την 20.1.2024, στο Λουτράκι, είχαν διαπράξει συνολικά 10 περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών, εκ των οποίων, οι 5 ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξαρτήματα δίκυκλων μοτοσυκλετών, καθώς και το πλαίσιο ενός εκ των αφαιρεθέντων δίκυκλων μοτοποδηλάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.