Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Eurovision 2024 | Κύπρος: Αυτοί είναι οι χορογράφοι της Silia Kapsis!

 

Και ενώ άλλες χώρες ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα αν θα συμμετάσχουν ή όχι στο διαγωνισμό, στη Μεγαλόνησο οι αποκαλύψεις συνεχίζονται! Πριν από λίγο η Κύπρος έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των χορογράφων της Silia Kapsis για το Μάλμε. Πρόκειται για την Kelly Sweeney και τον Guy Groove, επαγγελματίες χορευτές οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Λος Άντζελες.

Η Kelly Sweeney είναι επαγγελματίας χορεύτρια και χορογράφος με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό συνεργασιών. Έχει εργαστεί ως επικεφαλής χορογράφος για το “Dancing with Myself” του NBC με τους Shakira, Nick Jonas και Liza Koshy, το “So You Think You Can Dance” του Fox και το “Dancing With the Stars” του ABC, καθώς και για την ταινία “Troll Movie” της Dreamworks.

Ο Guy Groove είναι επαγγελματίας χορογράφος, χορευτής, δάσκαλος και δημιουργικός διευθυντής! Η καταξιωμένη καριέρα του περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές όπως “The Middle”, “the Goldbergs” και “Crazy ex-Girlfriend”. Έχει χορογραφήσει για την JoJo Siwa του Nickelodeon δουλεύοντας στα “Kids Choice Awards”, στο “Slime Fest”, στα “Halo Awards”, στο “Live with Kelly and Ryan” και σε πολλές ακόμη σημαντικές παραστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο χορογράφοι θα εργαστούν πρώτη φορά για τη Eurovision!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

https://www.instagram.com/p/Cz_sh6Pvqxb/?utm_source=ig_web_copy_link

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr