Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ξεκινά αυριο η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κορινθίας με τους πρώτους αγωνες σε Δερβένι και Λέχαιο.

 

https://www.epskor.gr/images/6107.jpg 
Πρεμιέρα μετά από αναβολή μίας εβδομάδας λόγω  της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, αύριο (Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 , 16:00) στο Κύπελλο Κορινθίας, με  την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων ,της Ημιτελικής ( Ε΄) φάσης της διοργάνωσης, στο Δερβένι και Λέχαιο..

Τα 2 "ζευγάρια"που μετέχουν της ημιτελικής φάσης είναι οι: Αστέρας Δερβενίου - Άγιοι Θεόδωροι και Ηρακλής Λεχαίου - ΠΑΣ Κόρινθος . 
Στο Δερβένι σήμερα ο Αστέρας αγωνίζεται με τους Αγίους Θεοδώρους και στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής μάχεται με τον ΠΑΣ Κόρινθος
 Οι  επαναληπτικοί (ρεβάνς) θα διεξαχθούν σε Αγίους Θεοδώρους και Κόρινθο την Τετάρτη 22 Μαρτίου , με ώρα έναρξης τις 16:00.
Οι 4 ομάδες έφθασαν στην ημιτελική φάση καθώς: 

Ο Αστέρας Δερβενίου η μόνη ομάδα , από τις 4 , που ξεκίνησε από τη Α΄φάση απέκλεισε εκτός έδρας με 2 - 0 τον Εθνικό Ξυλοκερίζης , από την β΄ φάση προκρίθηκε χωρίς αγώνα αγώνα στη Γ΄φάση όπου απέκλεισε στο Δερβένι με το συντριπτικό 7 - 4 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και στη Δ΄φάση επικράτησε με 2 - 1 του Τενεάτη Αθικίων.

Οι υπόλοιπες 3 ομάδες ξεκίνησαν στο Κύπελλο από την Β΄ φάση της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος από την β΄ φάση προκρίθηκε χωρίς αγώνα αγώνα στη Γ΄φάση όπου απέκλεισε εκτός έδρας με 4 - 1 την Θύελλα Πετρίου και στη Δ΄φάση απέκλεισε στο ΔΑΚ Κορίνθου με 2 - 0 τον ΑΟ Λουτράκι.

Ο Ηρακλής Λεχαίου στη Β΄ φάση απέκλεισε με 1 - 0 την Ελλάδα Βέλου, στη Γ φάση νίκησε με 5 - 2 τον Πανκαμαριακό στο Ξυλόκαστρο και στη Δ΄ φάση στην κοινή τους έδρα απέκλεισε με 4 - 2 τον τυπικά γηπεδούχο Κύψελο  Κορίνθου.

Τέλος οι Άγιοι Θεοδώροι στη Β΄ φάση απέκλεισαν στο Σπαθοβούνι την τοπική ομάδα στην παράταση με 5 - 4 , μετά από κανονικό αγώνα 3 - 3, στη Γ΄φάση νίκησαν εντός έδρας στην παράταση 4 - 2 , μετά από κανονικό αγώνα 1 - 1 τον ΑΟ Ζευγολατιού και στην Δ Φάση νίκησε εντός έδρας με 2 - 0 τον Ολυμπιακό Άσσου.