Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Η Μύκονος πέρασε με "διπλό" από το Κρανίδι.

 Γ’ Εθνική: Tρομερή ανατροπή και νίκη στο Κρανίδι η Μύκονος 

Η ΑΕ Μυκόνου έφυγε με τεράστιο «διπλό» από το Κρανίδι για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Οι Κυκλαδίτες επικράτησαν 2-1 της Ερμιονίδας με ολική ανατροπή και εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά κορυφής.

Παρά το γεγονός ότι η Ερμιονίδα μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 10′ με τον Τριμπόνια, η Μύκονος δεν πέταξε «λευκή πετσέτα».

Ανέβασε ρυθμό, πίεσε και έφερε… τούμπα το παιχνίδι, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 36′ σε τετ α τετ του Τσόφλιου.

Με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ζγκούρη που πέτυχε δύο γκολ, έφτασε στην ανατροπή και στο τρίποντο. Αρχικά έγινε το 1-1 με πέναλτι στο 40′, ενώ το τελικό αποτελέσμα διαμορφώθηκε στο 79′.

ΑΕ Ερμιονίδας: Πονηρός, Κοτσοβός, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Νικολόπουλος, Τριμπόνιας, Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (73′ Κάλα), Αντούνιτς (66′ Κούζης)

AE Μυκόνου: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (46′ Ράγια), Ματζανάς, Αρκούδας, Μουρίκι, Ζγκούρι, Αχείμαστος, Βαλαβανόπουλος (75′ Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (84′ Σπόλιαριτς), Παπαδόπουλος (86′ Οικονομικός)