Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Ασπρόμαυρη» νίκη και... προσπέραση στο 88΄.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: «Ασπρόμαυρη» νίκη και... προσπέραση (highlights) 

Μόλις τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (21/1) ο ΟΦΗ, επικρατώντας στο 88' με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο. Πρόκειται για τεράστιας σημασίας νίκη για τους Κρητικούς, αφού πέρα από βαθμολογική ανάσα τους ανεβάζει κατακόρυφα και την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Κι όμως οι Αρκάδες ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο και συχνότερα την εστία του ΟΦΗ στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν... στροφές, πήραν τα ηνία του ματς, πίεσαν την αρκαδική εστία και εν τέλει δικαιώθηκαν, έστω και με δραματικό τρόπο.

Δράστης του μοναδικού γκολ της συνάντησης ήταν ο Περέα, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ σε ένα κρισιμότατο σημείο του αγώνα. Ο Αστέρας μάλλον συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στο β' ημίχρονο και το πλήρωσε ακριβά στο φινάλε... 

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Θοράρινσον Βούρος Πασαλίδης – Λάρσον Μεγιάδο Ντιουσέ (85’ Μπάκιτς) Γιαννούλης (76’ Περέα) Μπαλογιάννης (66’ Μοσκέρα) – Ντίκο Τοράλ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Πίτσου Αντζουλάς Καστάνιο – Καρμόνα Μουνάφο (46’ Γκαρντάφσκι) Σανταφέ (90'+1' Μπενίτο) Μπερτόλιο (61’ Μπαρτόλο) Άλβαρες – Κρέσπι (72’ Σίτο) Μπαράλες.