Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Επιστολή σε FIFA, UEFA για τη διαιτησία στην Ελλάδα

https://i1.prth.gr/images/1168x656/_webp/files/2022-12-24/5725205.jpg 

Ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει για την πρόθεση του να κοινοποιήσει σε FIFA και UEFA όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική διαιτησία και το έκανε πράξη, καταλογίζοντας ευθύνες στη διοίκηση της ΕΠΟ και στον προέδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ.

Στην επιστολή τους οι ερυθρόλευκοι κάνουν αναφορές σε συγκεκριμένους αγώνες, όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ή το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς και παιχνίδια των ΑΕΚ (με ΟΦΗ εντός), ΠΑΟΚ (με Παναιτωλικό εκτός και τον Ατρόμητο εντός) και Παναθηναϊκού (με Αστέρα εντός), που δεν ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φυσικά στο θέμα της Superleague 2 στέκεται στις διαιτησίες που αντιμετώπισε η δεύτερη ομάδα του Πειραιά κόντρα σε Αιγάλεω και Καλλιθέα, αλλά και σε άλλων ομάδων όπως της Κηφισιάς (με τον ΟΦ Ιεράπετρας).

Στην επιστολή τονίζεται μάλιστα πως πρόκειται για διαιτητικά λάθη τα οποία αλλοιώνουν τα δύο πρωταθλήματα και ξεσηκώνουν τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τώρα την απάντηση των διεθνών Ομοσπονδιών και την αντίδρασή τους στην όλη κατάσταση που περιγράφεται στην επιστολή αυτή.